Adatvédelmi irányelvek

A RUFY ROOF ENGINEERING SRL elkötelezett a magánélet védelme mellett. Lépjen velünk kapcsolatba az címen, ha bármilyen kérdése vagy problémája van a személyes adatok felhasználásával kapcsolatban, és szívesen segítünk Önnek.

Az oldal használatával és / vagy szolgáltatásainkkal Ön hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához, az Adatvédelmi Szabályzatban leírtak szerint.

Ez az adatvédelmi szabályzat az Általános Szerződési Feltételek része; az Általános Szerződési Feltételek megegyezésével Ön is elfogadja ezt a szabályzatot. Az Általános Szerződési Feltételekben és az Adatvédelmi Irányelvekben használt kifejezések ütközése esetén ez utóbbi érvényesül.

Tartalomjegyzék

 1. A jelen Szabályzatban használt meghatározások
 2. Az általunk követett adatvédelmi elvek
 3. Milyen jogai vannak személyes adataival kapcsolatban?
 4. Milyen személyes adatokat gyűjtünk Önről
 5. Hogyan használjuk személyes adatait?
 6. Ki férhet hozzá személyes adataihoz?
 7. Hogyan biztosítjuk az adatokat?
 8. Információ a sütikről
 9. Kapcsolatfelvételi adatok

Definíciók

Személyes adatok – azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó információk.

Feldolgozás – minden olyan művelet vagy műveletcsoport, amely személyes adatokon vagy személyes adatokon keresztül történik.

Az adatalany – olyan természetes személy, akinek személyes adatait feldolgozzák.

Gyermek – természetes személy 16 éves kor alatt.

Mi / nekünk (vagy nagybetűvel vagy nem) – RUFY ROOF ENGINEERING SRL

Adatvédelmi alapelvek

Megígérjük, hogy a következő adatvédelmi elveket követjük:

 • A feldolgozás jogszerű, tisztességes, átlátható. Feldolgozási tevékenységünk jogszerű. Mindig figyelembe vesszük jogait a személyes adatok feldolgozása előtt. Információkat nyújtunk kérésre történő feldolgozásra vonatkozóan.
 • A feldolgozás a célra korlátozódik. Feldolgozási tevékenységeink a személyes adatok összegyűjtésének célját szolgálják.
 • A feldolgozás minimális adat. Csak összegyűjtjük és feldolgozzuk a szükséges személyes adatok minimális mennyiségét.
 • A feldolgozás időtartama korlátozott. Nem tároljuk személyes adatait a szükségesnél hosszabb ideig.
 • Mindent megteszünk az adatok pontosságának biztosítására.
 • Mindent megteszünk az adatok integritásának és titkosságának biztosítása érdekében.

Az adatalany jogosultságai

Az adatalany az alábbi jogokkal rendelkezik:

 1. Információhoz való jog – azaz azt jelenti, hogy jogosan tudnia kell, hogy személyes adatait feldolgozzák-e; milyen adatokat gyűjtenek, honnan származik, és miért és kinek dolgozik.
 2. Hozzáférési jog – azaz Önnek joga van hozzáférni a / tőled vagy az Önről gyűjtött adatokból. Ez magában foglalja Önnek a jogát arra, hogy személyes adatainak másolatát kérje és szerezzen be.
 3. Jogosult a helyesbítéshez – vagyis Önnek joga van arra, hogy pontatlan vagy hiányos személyes adatait helyesbítse vagy törölje.
 4. A törléshez való jog – bizonyos körülmények között kérheti, hogy személyes adatai törölve legyenek a nyilvántartásunkból.
 5. A feldolgozás korlátozásának joga – ha bizonyos feltételek érvényesek, akkor jogosult a személyes adatok feldolgozásának korlátozására.
 6. A feldolgozás elleni kifogás joga – bizonyos esetekben Önnek jogában áll kifogást emelni a személyes adatok feldolgozásával szemben, például közvetlen marketing esetén.
 7. Az automatizált feldolgozásra való kifogás joga – azaz Önnek joga van kifogást emelni az automatizált feldolgozással szemben, ideértve a profilalkotást is; és nem kizárólag az automatizált feldolgozáson alapuló határozat tárgyát képezi. Ezt a jogot akkor gyakorolhatja, amikor a profilalkotás kimenetele olyan joghatásokat vált ki, amelyek érintik vagy jelentősen érintik Önt.
 8. Az adatok hordozhatóságához való jog – Önnek joga van a személyes adatok gépi olvasható formában történő megszerzéséhez, vagy ha megvalósítható, közvetlen átutalás az egyik processzorról a másikra.
 9. A panasz benyújtásának joga – abban az esetben, ha a hozzáférési jog alapján megtagadjuk a kérését, mi megmondjuk, miért. Ha nem elégedett azzal, ahogy a kérését feldolgoztuk, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
 10. Felügyeleti hatósági jog – azaz Önnek van joga a felügyeleti hatóság segítségéhez és más jogorvoslathoz való joghoz, például kártérítéshez.
 11. A beleegyezés visszavonásának joga – Önnek jogában áll a személyes adatok feldolgozásához hozzájáruló bármely hozzájárulást visszavonni.

 

Az összegyűjtött adatok

– Az Ön által megadott adatok

Ez lehet az Ön e-mail címe, neve, számlázási címe, otthoni címe stb. – főként olyan információk, amelyek szükségesek egy termék / szolgáltatás megadásához vagy az ügyfelek tapasztalatainak fokozásához. Az általunk megadott adatokat mentettük annak érdekében, hogy megjegyzést fűzzön vagy végezzen más tevékenységeket a webhelyen. Ez az információ magában foglalja például a nevét és az e-mail címét.

– Automatikusan gyűjtött információk Önről

Ez magában foglalja azokat az információkat, amelyeket automatikusan cookie-k és egyéb munkamenet-eszközök tárolnak. Például a bevásárlókosarának adatai, az IP-címed, a bevásárlási előzményeid (ha van ilyen) stb. Ez az információ az ügyfél-élmény javítására szolgál. Ha szolgáltatásainkat használja, vagy megnézzük honlapunk tartalmát, tevékenységét naplózhatja.

– Információk a partnerektől

Bizalmas partnereinkről információkat gyűjtünk, megerősítve, hogy joguk van arra, hogy megosszák velünk ezeket az információkat. Ez vagy olyan információ, amelyet Ön közvetlenül vagy más jogi okokból gyűjtött Önről. Itt találja partnereink listáját.

Nyilvánosan elérhető információk

Információkat gyűjthetünk Önről, amely nyilvánosan elérhető.

Hogyan használjuk személyes adatait?

Személyes adatait használjuk a következők érdekében:

 • nyújtja szolgáltatásunkat. Ez magában foglalja például a regisztrációt; megadja Önt az általuk kért egyéb termékekkel és szolgáltatásokkal; az Ön igényei szerint promóciós termékekkel és velük kapcsolatban az említett termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban; kommunikál és veled kölcsönhatásba lép; és értesíti Önt bármely szolgáltatás módosításáról.
 • fokozza az ügyfelek tapasztalatait;
 • jogszabályi vagy szerződéses kötelezettség teljesítése;

Személyes adatait jogszerűen és / vagy hozzájárulásával használjuk.

Szerződéskötés vagy szerződéses kötelezettségek teljesítése miatt a személyes adatokat a következő célokra fordítjuk:

 • azonosítani Önt;
 • szolgáltatás nyújtása vagy termék küldése / felajánlása;
 • az értékesítés vagy a számlázás közlése;

 

Jogos érdeklődés alapján feldolgozzuk személyes adatait a következő célokra:

 • személyre szabott ajánlatok küldéséhez * (tőlünk és / vagy gondosan kiválasztott partnerünktől);
 • Ügyfélbázisunk (beszerzési viselkedés és történelem) igazgatására és elemzésére a kínált termékek / szolgáltatások minőségének, változatosságának és elérhetőségének javítása érdekében;
 • az ügyfélelégedettséggel kapcsolatos kérdőívek készítése;

 

Mindaddig, amíg nem tájékoztattál minket másként, úgy gondoljuk, hogy a vásárlási előzményekhez / böngészési viselkedéshez hasonló termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos legitim érdekünk.

A beleegyezésével a személyes adatokat feldolgozzuk az alábbi célokra:

 • küldjön hírleveleket és kampányajánlatokat (tőlünk és / vagy gondosan kiválasztott partnereinkről);
 • egyéb célokra megkértük a beleegyezését;

 

Feldolgozzuk személyes adatait a törvényből fakadó kötelezettség teljesítéséhez és / vagy a személyes adatok felhasználásához a törvény által biztosított lehetőségekhez. Fenntartjuk a jogot a személyes adatok összegyűjtésére és az ilyen adatok felhasználására. Az irányelv hatályán kívül eső adatokat csak akkor használunk, ha névtelen. Az Ön számlázási adatait és az Önről összegyűjtött egyéb információkat a számviteli vagy egyéb törvényi, de legfeljebb 5 évig fennálló kötelezettségekhez szükséges ideig tároljuk.

Az Ön személyes adatait olyan további célokra is feldolgozhatjuk, amelyek nem szerepelnek itt, de kompatibilisek az eredeti célhoz, amelyhez az adatokat gyűjtötték. Ehhez biztosítjuk, hogy:

 • a személyes adatok céljai, kontextusa és jellege közötti kapcsolat alkalmas további feldolgozásra;
 • a további feldolgozás nem sértheti az Ön érdekeit és
 • a Feldolgozás megfelelő védelme lenne.

A további feldolgozásról és célokról tájékoztatni fogjuk Önt.

Ki férhet hozzá további személyes adataihoz?

Nem osztjuk meg személyes adataidat idegenekkel. Bizonyos esetekben bizalmas partnereinknek nyújtanak Önnel kapcsolatos személyes adatokat annak érdekében, hogy az Ön számára lehetővé tegyük a szolgáltatás nyújtását, vagy hogy fokozzuk az ügyfelek tapasztalatait. Adatainkat az alábbiakkal osztjuk meg:

Feldolgozó partnereink:

 • nincsenek partnerek

Üzleti partnereink:

 • üzleti partnerektől nem érkezett információ

Kapcsolt harmadik felek:

 • nincsenek harmadik felek

Csak olyan feldolgozópartnerekkel dolgozunk, akik képesek biztosítani a személyes adatok megfelelő szintű védelmét. Személyes adatait harmadik feleknek vagy köztisztviselőknek tesszük közzé, amikor erre jogilag kötelezünk. Személyes adatait harmadik felek számára közzétehetjük, ha beleegyeztek hozzá, vagy ha más jogi okok is vannak rá.

Hogyan védjük adataidat?

Mindent megteszünk azért, hogy a személyes adatait biztonságban tartsuk. Biztonsági protokollokat használunk az adatok kommunikációjához és adatátviteléhez (pl. HTTPS). Anonimizációt és pseudonímizálást alkalmazunk, ahol megfelelő. Mi figyelemmel kísérjük a rendszerünket a lehetséges sérülékenységekre és támadásokra.

Bár a legjobbat igyekszünk, nem garantálhatjuk az információ biztonságát. Mindazonáltal ígérjük, hogy értesítjük az adatszegések megfelelő hatóságait. Azt is értesítjük, ha fenyegetést jelent a jogaival vagy érdekeivel szemben. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk a biztonság megsértését és segítsük a hatóságokat abban, hogy bármilyen jogsértés történjen.

Ha van fiókod velünk, vegye figyelembe, hogy titokban tartja felhasználónevét és jelszavát.

Gyermekek

Nem szándékozunk összegyűjteni vagy tudatosan gyűjteni a gyermekektől származó információkat. Nem célozzuk meg a gyermekeket szolgáltatásainkkal.

Cookie-k és egyéb technológiák

Cookie-kat és / vagy hasonló technológiákat használunk az ügyfelek viselkedésének elemzéséhez, a weboldal adminisztrálásához, a felhasználók mozgásának nyomon követéséhez és a felhasználók információinak összegyűjtésében. Ez azért van így, hogy személyre szabja és fokozza a velünk kapcsolatos tapasztalatait.

A cookie egy apró szövegfájl a számítógépen. A cookie-k tárolják azokat az információkat, amelyek segítenek a webhelyek működésében. Csak a weboldalunk által létrehozott cookie-kat tudjuk elérni. A cookie-kat böngésző szinten szabályozhatja. Ha engedélyezi a cookie-k letiltását, bizonyos funkciók használatát akadályozhatja.

 

A cookie-kat a következő célokra használjuk:

 • Szükséges cookie-k – ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy néhány fontos funkciót használhasson honlapunkon, például bejelentkezhet. Ezek a cookie-k nem gyűjtenek személyes adatokat.
 • Funkcionális cookie-k – ezek a cookie-k olyan funkciókat biztosítanak, amelyek használatával kényelmesebbé teszik a szolgáltatásunkat, és lehetővé teszik a személyre szabottabb szolgáltatások nyújtását. Például megjegyezhetik nevüket és e-mailjüket a megjegyzési űrlapokban, így nem kell újra megadnia ezeket az információkat a kommentáláskor.
 • Analytics cookie-k – ezek a cookie-k nyomon követik weboldalunk és szolgáltatásaink használatát és teljesítményét
 • Reklám cookie-k – ezek a cookie-k olyan hirdetések megjelenítésére szolgálnak, amelyek relevánsak az Ön és az Ön érdekei szempontjából. Ezenkívül arra használják, hogy korlátozzák a hirdetések megjelenésének számát. Általában a weboldal üzemeltetőjének engedélyével engedélyezi a hálózatok hirdetését. Ezek a cookie-k emlékeznek arra, hogy Ön meglátogatott egy webhelyet, és ezt az információt megosztották más szervezetekkel, például a hirdetőkkel. A célzás vagy a hirdetési cookie-k gyakran kapcsolódnak a másik szervezet által biztosított webhelyfunkciókhoz.

A számítógépen tárolt cookie-kat a böngészőbeállítások segítségével távolíthatja el. Alternatív megoldásként harmadik fél cookie-jait is módosíthatja olyan adatvédelmi fejlesztési platform használatával, mint az optout.aboutads.info vagy a youronlinechoices.com. A cookie-kkal kapcsolatos további információkért látogasson el a laboutcookies.org oldalra.

A Google Analytics segítségével mérjük a forgalmat webhelyünkön. A Google rendelkezik saját adatvédelmi irányelveivel, amelyeket itt megtekinthet. Ha szeretné kikapcsolni a Google Analytics nyomon követését, látogasson el a Google Analytics kiiktatási oldalára.

Elérhetőség

RUFY ROOF ENGINEERING SRL
Floreasca Cube – Üzleti központ
Calea Floreasca Nr. 169, Corp X, Et.1, Birou 14B, Sector 1
RO-014459 Bucureşti, Románia
J40 / 10567/2014
TVA: RO 27631607
Telefon: +40726676633
E-mail:

 

Felügyeleti Hatóság
www.dataprotection.ro
E-mail:
Telefon: +40 21 252 5599

 

Az adatvédelmi irányelv módosításai
Fenntartjuk a jogot az Adatvédelmi Szabályzat módosítására.
Az utolsó módosítás történt 2018.06.16.

 

Fordítva a google – sajnálom a kellemetlenséget, ha létezik.