Articole

Case pe structura metalica

Case pe structura metalica

 

Datorita unei game variate de avantaje, in prezent, au inceput sa se construiasca in numar tot mai mare casele pe structura metalica.

Casele pe structura metalica usoara se pot realiza la costuri relativ mici, avand o eficienta economica ridicata.

Datorita durabilitatii mari si a rezistentei in timp, casele pe structura metalica sunt superioare fata de cele construite in mod traditional din caramida sau lemn.

Casele pe structura metalica usoara se construiesc mai repede, datorita tehnologiei de constructie, si anume folosirea profilelor metalice care reduc substantial timpul de executie.

Realizarea constructiilor metalice nu tine cont de anotimp, lucrarile se pot incepe / termina in orice perioada.

O casa pe structura metalica se poate ridica intr-un interval de 1-3 luni, totodata avand o rezistenta mare in timp – de peste 100 de ani.

Aceste tipuri de case au o izolare termica si fonica foarte buna, superioara celor traditionale.

Structura de rezistenta este realizata din materiale ambutisate la rece, profile C, Z, U cu grosimi variabile in functie de suprafara si inaltime. Cand vine vorba de finisaje aici posibilitatile nu au limite, datorita flexibilitatii de lucru oferite de structura metalica usoara.

Casa pe structura metalica este alegerea ideala pentru cei care vor o casa cu costuri de realizare si intretinere mici, fiind o solutie moderna cu timp de ridicare scazut si fiabilitate mare in timp.

Datorita proprietatilor materialului, structura metalica, se poate realiza o gama foarte variata de modele (design-uri, arhitecturi).

0
  Related Articles
  • No related posts found.

Adauga un Comentariu