Construcții Depozite Industriale

Specializați în construcția de depozite industriale, oferim soluții personalizate, eficiente și durabile. Structurile noastre metalice sunt proiectate pentru a maximiza spațiul de stocare și a îmbunătăți fluxul operațional, asigurând în același timp siguranța și adaptabilitatea la nevoile specifice ale fiecărui proiect industrial.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Proiectăm depozite industriale optimizate, concentrându-ne pe eficiență, durabilitate și adaptabilitate, pentru a răspunde cerințelor specifice ale fiecărui proiect de stocare.

Constructie hale metalice

Productie

Fabricăm depozite industriale folosind materiale de calitate superioară, asigurând structuri robuste, durabile și adaptabile la diverse nevoi de stocare

Livrare hale metalice

Livrare

Livram depozite industriale în termen rapid, garantând o execuție promptă și sigură a proiectului, pentru a satisface nevoile clienților

Montaj hale metalice

Montaj

Realizăm montajul depozitelor industriale rapid și eficient, asigurând o instalare sigură și fără probleme pentru clienți.

DEPOZIT SAU SPAȚIU DE ÎNCHIRIAT?


BAZAȚI-VĂ PE EXPERIENȚA RRE!

Construirea depozitelor industriale reprezintă un proces complex și esențial pentru companiile ce își desfășoară activitatea în diverse domenii, fie că este vorba despre logistică, producție sau distribuție. Investiția într-o hală de depozitare trebuie să fie una bine gândită și planificată, având în vedere necesitatea asigurării unui mediu optim pentru stocarea în siguranță a produselor, materiilor prime sau echipamentelor.

La RRE, ne bazăm pe o experiență vastă în construcția de depozite industriale, oferind soluții personalizate și adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Într-o piață în continuă evoluție, înțelegem importanța unui spațiu de depozitare care să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate și eficiență.

Optând pentru construcția unei hale de depozitare, clienții noștri beneficiază de avantajele oferite de materialele prefabricate și structurile metalice. Acestea nu numai că reduc semnificativ timpul necesar pentru producție și montaj, dar asigură și flexibilitate în compartimentare și adaptare la nevoile fluctuante ale afacerii. Capacitatea de extindere și relocare facilă reprezintă un beneficiu esențial într-un mediu de afaceri dinamic.

Aspectul durabil și eficient al construcțiilor noastre metalice este garantat de utilizarea elementelor structurale integral galvanizate și a materialelor de cea mai înaltă calitate. Aceste caracteristici nu numai că asigură rezistență și durabilitate pe termen lung, dar reduc și semnificativ costurile de întreținere, făcând investiția într-o hală de depozitare construită de RRE nu numai eficientă, dar și economică pe termen lung.

În plus, luând în considerare cerințele variate ale clienților noștri, integrăm în proiectele noastre spații de birouri și facilități suplimentare, asigurând astfel un mediu de lucru complet și funcțional.

Depozite Industriale

Aveți nevoie de un Depozit Industrial?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice cu destinatia depozite industriale adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

DEPOZITE INDUSTRIALE MODULARE: SOLUȚIA EFICIENTĂ PENTRU NEVOILE DE DEPOZITARE ȘI PRODUCȚIE


În era modernă a afacerilor, nevoia de spațiu de depozitare și producție flexibil și eficient este crucială pentru succesul unei companii. Cu Depozitele Industriale Modulare din profile metalice zincate acoperite cu panouri termoizolante sau tablă cutată, vă oferim soluția perfectă pentru a satisface cerințele dvs. într-un mod optim și durabil.

Proiectate și fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate, Depozitele Industriale sunt rezultatul unui proces continuu de optimizare și inovație. Utilizând tehnologia de vârf și materialele de cea mai bună calitate, aceste hale metalice asigură o construcție rapidă și durabilă, cu o amortizare rapidă a investiției.

Fie că aveți nevoie de spațiu de depozitare, de producție sau de ambele, Depozitele Modulare pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect cerințelor afacerii dvs. Dinamice și în continuă schimbare. Flexibilitatea este cheia, iar structura modulară vă permite să adaptați spațiul în funcție de necesități, fără a compromite eficiența sau calitatea.

O caracteristică distinctivă a acestor depozite este integrarea ușoară a diverselor facilități suplimentare, precum birouri, mezanine, uși de acces TIR sau echipamente industriale de încălzire și răcire. Panourile fotovoltaice și camerele frig pot fi, de asemenea, integrate în designul depozitului pentru a vă asigura că afacerea dvs. funcționează la capacitate maximă, în orice condiții.

Având propria fabrică de materiale de construcție, asigurăm o calitate superioară și o trasabilitate completă a fiecărui element al depozitului. De la proiectare la producție, livrare și montaj, întregul proces este gestionat intern pentru a vă oferi o experiență fără probleme și rezultate de încredere.

În concluzie, Depozitele Modulare sunt soluția perfectă pentru companiile care caută eficiență, flexibilitate și durabilitate în spațiul lor de depozitare și producție. Cu Frisomat, puteți avea încredere că veți primi cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. industriale.

AVANTAJE


Deschidere utilă de până la 60 m și diverse înălțimi

Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°, tip terasă

Integrarea estetică a spațiilor de birouri pentru a mări la maximum spațiul disponibil

Climat controlat mulțumită diverselor tipuri de izolație

Diverse soluții pentru a permite iluminarea naturală

Posibilitatea de integrare a mezaninelor, podurilor rulante, panourilor solare, ușilor de acces

Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala

Intrebări generale - FAQ


Investiția într-un Depozit Logistic: O Decizie Inteligentă pentru Viitorul Afacerii Tale

În contextul economic actual din România, depozitele logistice devin din ce în ce mai atractive pentru antreprenori și investitori imobiliari. Construirea unui parc logistic cu spații de închiriat pentru companii active pe piața locală poate fi o opțiune de investiție cu perspective promițătoare. O astfel de inițiativă poate începe cu câteva spații de depozitare, urmate de extinderea graduală a parcului logistic cu noi hale de depozitare. Astfel de parcuri logistice stimulează investițiile locale și contribuie la dezvoltarea economică pe multiple planuri. De obicei, acestea sunt situate la periferia orașelor, în afara zonelor rezidențiale, beneficiind totuși de infrastructură și utilități adecvate.

În trecut, depozitele logistice aveau în general suprafețe cuprinse între 1.000 și 2.500 de metri pătrați, însă în prezent, o tendință evidentă este reprezentată de cererea crescută pentru hale de depozitare mai mici, de aproximativ 500-600 de metri pătrați. Parcurile logistice alcătuite din depozite de dimensiuni reduse sunt mai ușor de închiriat și oferă rate de rentabilitate atractive. În plus, plecarea unui chiriaș dintr-un spațiu mai mic are un impact mai redus asupra afacerii proprietarului.

Există numeroase avantaje asociate cu investiția într-un depozit logistic. În primul rând, parcurile logistice cu spații de închiriat mici și medii sunt într-o continuă dezvoltare, ceea ce oferă oportunități de creștere și rentabilitate pe termen lung. Experiența acumulată de către clienții noștri la RRE demonstrează că majoritatea chiriașilor optează pentru contracte pe termen lung, asigurând astfel o stabilitate a veniturilor pe termen extins.

Utilizarea unor tehnologii și materiale de construcție de ultimă generație în proiectarea și construcția halălor de depozitare minimizează costurile de întreținere pe parcursul vieții construcției. De asemenea, integrarea unor sisteme inteligente pentru reducerea consumului de energie și a soluțiilor tehnologice durabile, cum ar fi iluminatul cu LED-uri și sistemele de management al clădirilor, contribuie la optimizarea costurilor de exploatare și la creșterea eficienței energetice a depozitului logistic.

DEPOZITE LOGISTICE CU PANOURI FOTOVOLTAICE - SOLUTIA ECOLOGICA DE LA RRE

Un aspect distinctiv al ofertei RRE este capacitatea noastră de a proiecta și produce structuri pentru panouri fotovoltaice, pe lângă halele de depozitare. Aceste panouri fotovoltaice pot fi instalate atât pe acoperișul, cât și pe pereții laterali ai depozitului, aducând beneficii semnificative în ceea ce privește costurile de exploatare prin producerea de energie verde și reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie.

În concluzie, investiția într-un depozit logistic poate fi o decizie inteligentă pentru viitorul afacerii dvs. Oferind avantaje multiple, de la stabilitatea veniturilor la eficiența energetică și durabilitate, construcția unui depozit logistic reprezintă o modalitate sigură de a valorifica resursele și oportunitățile din mediul economic actual. Pentru mai multe informații și asistență personalizată, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de experți este pregătită să vă ajute să transformați planurile în realitate.

Beneficiile Incontestabile ale Construcției unui Depozit pe Structură Metalică

O hală de depozitare prefabricată reprezintă soluția ideală pentru nevoile specifice ale afacerii dvs. Această construcție personalizată este proiectată și fabricată pentru a se potrivi exact locației și scopului pentru care va fi utilizată. Optând pentru o hală metalică, veți beneficia de un spațiu adecvat pentru activitatea dvs. de depozitare sau producție, indiferent de dimensiunea necesară. Mai mult decât atât, flexibilitatea acestui sistem permite extinderea atât în lungime, cât și în lățime, în funcție de evoluția afacerii.

Halele metalice au câștigat o popularitate considerabilă în domeniul depozitării, datorită versatilității și adaptabilității lor la diverse nevoi de afaceri. În gama noastră de produse, veți găsi opțiuni variate de hale din profile zincate, potrivite pentru orice tip de afacere, de la producția de mici dimensiuni până la depozite industriale ample.

Unul dintre avantajele majore ale construcțiilor noastre metalice este necesitatea redusă de întreținere. Contrar altor tipuri de construcții, halele metalice nu necesită lucrări de întreținere specializate, economisind timp și bani pe termen lung. Această caracteristică este esențială pentru menținerea continuității afacerii dvs., evitând închideri temporare pentru lucrări de întreținere.

Protejarea obiectelor depozitate în interiorul depozitului este prioritatea principală a oricărui proprietar. Construcțiile noastre metalice din profile zincate sunt concepute și testate pentru a rezista unei game variate de condiții meteorologice și stresuri mecanice. De la furtuni puternice și ploi abundente la cutremure, clădirile noastre asigură siguranța și protecția mărfurilor stocate.

Investiția într-un depozit industrial nu trebuie să fie prohibitivă. Construcțiile noastre metalice sunt accesibile și pot fi asamblate rapid, reducând timpul și costurile asociate construcției. Cu o experiență vastă în domeniu și un portofoliu extins de proiecte finalizate, garantăm calitatea și suportul pe întreaga durată de viață a construcției

În faza de evaluare, se vor analiza planurile de construcție detaliate, documentația tehnică și colaborarea cu arhitecți sau proiectanți profesioniști, pe care RRE vă poate ajuta să îi selectați. După obținerea aprobării și a autorizației de construcție, RRE va demara construcția halei de producție, asigurându-se că procesul de edificare este rapid și eficient, datorită sistemului avansat de producție și montaj.

Colaborarea cu echipa noastră experimentată vă garantează că proiectul final va reflecta în mod precis nevoile și cerințele dvs. specificie. De la discuții inițiale până la proiectare, montaj și finalizare, vă oferim suportul necesar pentru a realiza un depozit perfect adaptat afacerii dvs.

Am nevoie de autorizație de construire pentru hala de producție?

Necesitatea Autorizației de Construcție

Construirea unei hale de producție industriale presupune îndeplinirea unor criterii specifice, conform legislației în vigoare - Legea 50/1991. Este imperativă obținerea unei autorizații de construcție, ce se acordă doar după verificarea și certificarea planului de construcție.

Siguranța Investiției și Conformitatea Legală

Autorizația de construcție validează legalitatea construcției, protejând investiția împotriva colaborărilor nesatisfăcătoare. Acest document oficial este esențial pentru orice tip de construcție, fie ea permanentă sau temporară. A vă adresa instituțiilor competente locale este un pas obligatoriu, iar urmare a evaluării documentației prezentate, veți fi informați despre eventualele reglementări adiționale aplicabile.

Lipsa unei autorizații de construcție poate duce la multiple complicații, inclusiv dificultăți în vânzarea proprietății, necesitatea efectuării unor modificări costisitoare pentru a îndeplini standardele de construcție, posibilitatea reconstruirii, amenzile legale sau chiar demolarea construcției. În plus, asigurarea clădirii sau a bunurilor depozitate devine problematică.

Procedura de Obținere a Autorizației

Pentru a iniția procesul de obținere a autorizației, este necesar să vă prezentați la primăria locală cu un dosar ce include diverse avize și acorduri. Normele specifice zonei sunt stabilite de autoritățile locale, cu scopul de a proteja interesele comunității.

Suportul RRE în Procesul de Autorizare

Odată ce decideți să colaborați cu RRE pentru dezvoltarea proiectului dumneavoastră, veți beneficia de asistență în pregătirea documentației necesare. RRE vă oferă planuri de construcție detaliate, inclusiv planul la parter, secțiuni transversale, fațade și fundații. Verificarea conformității planurilor cu reglementările locale este un pas esențial înainte de a solicita autorizația.

În faza de evaluare, se vor analiza planurile de construcție detaliate, documentația tehnică și colaborarea cu arhitecți sau proiectanți profesioniști, pe care RRE vă poate ajuta să îi selectați. După obținerea aprobării și a autorizației de construcție, RRE va demara construcția halei de producție, asigurându-se că procesul de edificare este rapid și eficient, datorită sistemului avansat de producție și montaj.

Echipa RRE este pregătită să vă ofere asistență completă în procesul de obținere a autorizației de construcție. Contactându-ne, veți avea la dispoziție profesioniști gata să vă ghideze și să vă sprijine în îndeplinirea tuturor cerințelor legale pentru demararea proiectului dumneavoastră industrial

Cât costă construcția unei hale de producție?

Evaluarea Necesarului pentru o Construcție Eficientă

Pentru a furniza o estimare precisă și utilă privind costul construcției unei hale de producție, este esențial să se cunoască anumite detalii specifice proiectului. Acestea includ dimensiunile structurii (lățimea, lungimea, și înălțimea), locația exactă a construcției, precum și natura activităților industriale care se vor desfășura în interior. Factorii precum normele de proiectare specifice zonei din România, incluzând cerințele pentru rezistența la zăpadă, vânt, și activitate seismică, influențează în mod direct specificațiile și costul final.

Caracteristici și Integrări Specifice

În funcție de destinația halei, RRE ia în considerare integrarea unor elemente constructive suplimentare, care pot include, dar nu se limitează la, sisteme de poduri rulante, copertine exterioare, soluții pentru iluminat natural, căi de acces optimizate, soluții pentru evacuarea fumului, sisteme de încălzire sau răcire și specificații pentru izolație. Aceste detalii sunt esențiale pentru a asigura funcționalitatea și eficiența halei de producție.

Abordarea RRE: Calitate și Cost Optimizat

RRE se angajează în proiectarea, fabricarea, livrarea și montajul halelor de producție, respectând cele mai înalte standarde de calitate și oferind prețuri competitive, personalizate fiecărui proiect. Cu ani de experiență pe piața din România și un departament dedicat de proiectare și cercetare, RRE optimizează fiecare hală pentru a maximiza eficiența și pentru a minimiza costurile. Conceptul de preț standard per metru pătrat este înlocuit de o abordare detaliată care ia în considerare specificitățile proiectului dumneavoastră.

Parteneriatul cu RRE pentru Construcția Halei Dumneavoastră

RRE vă susține în definirea clară a costurilor pentru construcția halei de producție, evitând astfel surprizele neplăcute sau costuri suplimentare neașteptate. Vă încurajăm să analizați împreună cu specialiștii noștri următorul proiect de construcție. Contactându-ne și solicitând o ofertă, veți beneficia de expertiza și sfaturile echipei RRE pentru stabilirea prețului final al construcției, asigurându-vă că proiectul dumneavoastră este realizat la standardele dorite și în limita bugetului stabilit.

În cât timp se construiește o hală de producție?

Unul dintre avantajele semnificative ale halelor cu structura metalica din profile zincate usoare comparativ cu variantele tradiționale constă în agilitatea și rapiditatea procesului de edificare. Optând pentru RRE, beneficiați de un partener cu o vastă expertiză acumulată pe piața din România, tradusă prin realizarea a sute de mii de metri pătrați de spații industriale.

Personalizare și Proiectare Eficientă

Halele produse de RRE sunt concepute și adaptate nevoilor specifice ale fluxului tehnologic al beneficiarilor. Această abordare asigură nu doar rapiditatea construcției dar și eficiența și funcționalitatea maximă a spațiului de producție

Secvența Construcției: De la Concept la Realizare
 • Faza Preliminară: Elaborarea designului halei, împreună cu fundația acesteia.
 • Permise și Autorizații: Parcurgerea etapelor legale necesare începerii lucrărilor.
 • Producția Materialelor: Fabricarea componentelor specifice proiectului.
 • Fundamentul: Construirea bazei conform proiectului.
 • Livarea Materialelor: Transportul componentelor la locația proiectului.
 • Asamblarea Structurii: Erectarea propriu-zisă a halei de producție.
Variabile ce Influențează Durata Construcției
 • Dimensiunea: Dimensiunile mai ample solicită un timp de construcție mai lung.
 • Complexitatea: Proiectele cu specificații personalizate necesită mai mult timp pentru finalizare.
 • Echipa de Lucru: Experiența și pregătirea echipei influențează direct eficiența construcției.
 • Condițiile Meteorologice: Clima poate avea un impact semnificativ asupra programului de construcție.
Beneficiile Construcției Rapide
 • Minimizarea Întârzierilor: Rapiditatea construcției reduce riscurile de întârzieri costisitoare.
 • Reducerea Costurilor Asociate Riscului: Un timp de construcție scurt înseamnă costuri reduse pentru asigurări.
 • Operativitatea Rapidă: Accelerează momentul în care producția poate începe, favorizând amortizarea investiției.
Suport și Garanție

Echipa RRE pune accent pe o comunicare deschisă și eficientă cu clienții, oferind asistență tehnică și consultanță pentru optimizarea proiectului. RRE se angajează într-un proces complet controlat, de la design la livrarea finală, garantând astfel o execuție rapidă și de înaltă calitate a proiectului dumneavoastră de hale metalice.

RRE prioritizează nevoile clienților, asigurându-se că fiecare proiect este livrat în conformitate cu specificațiile individuale, de obicei într-un interval de 4-6 săptămâni pentru un proiect standard de 600 mp. Echipa noastră de vânzări este pregătită să vă ofere toate informațiile necesare pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră.

Pentru mai multe informații și suport, echipa de experți RRE este la dispoziția dumneavoastră pentru a contribui la eficientizarea și îmbunătățirea proiectului dumneavoastră de construcție.