Jogi nyilatkozat – Felhasználási feltételek – TOU

A személyes idő általában bejelentett formában került be a nyilvántartásba a személyes adatok feldolgozása alapján nem. 27871.

áttekintés

GMT rendelkezik szempontjából egy jogi megállapodás Ön és Rufy Roof Engineering SRL – továbbiakban RRE. Hozzáférése, böngészése vagy a webhely használatával Ön megerősíti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja, hogy megfeleljen az összes vonatkozó törvények és rendeletek.

RRE május értesítés nélkül, bármikor felülvizsgálhatja ezeket a feltételeket, és minden más információ található ezen webhely jelenlegi közzététel frissítésével. RRE is javításokat vagy változtatásokat a termékek, szolgáltatások vagy ismertetett programok ezen az oldalon bármikor előzetes értesítés nélkül.

általános

Ez a weboldal tartalmaz tulajdonosi és szerzői jogi információ, amelynek feltételeit a tiszteletben tartását, és be kell tartani. További információt a “Szerzői jog és védjegy” című lapon talál.

Ez a honlap és az összes tartalom ezen az oldalon nem másolható, sokszorosítható, újrakiadása, feltölthető, továbbítani, terjeszteni vagy használt származékos munkák létrehozását, előzetes írásbeli hozzájárulása RRE, kivéve, hogy RRE megadja azt a nem kizárólagos nélkül engedélyével ruházható, korlátozott hozzáférési és megjeleníti a weblapok belül ezen az oldalon kizárólag a számítógépen. A fentiek ellenére, bármely szoftver és egyéb anyagok, amelyek lehetővé tették a letölthető, a hozzáférés, vagy egyéb célra az oldalon a saját licencfeltételek, feltételek és figyelmeztetések lesznek irányadóak politica Feltételek, körülmények és figyelmeztetést.

Megsérti a Feltételek, körülmények és értesítések ezen az oldalon lesz automatikus megszűnését eredményezi semmilyen jogokat értesítés nélkül, és azonnal meg kell semmisítenie minden másolatát letöltött anyagot a birtokában lévő. Azon kívül a korlátozott engedélyt, tekintettel internetes oldalak és dokumentumok letöltésére csak leírt az előző bekezdésben RRE nem ad semmilyen kifejezett vagy vélelmezett jogot engedélyek, védjegyek, szerzői jogok vagy egyéb szellemi tulajdonjogok vagy anyagi.

Bizonyos felelősség kizárása

Az információ ezen az oldalon található nem garantált, hogy helyes, aktuális vagy teljes, és ezen az oldalon technikai pontatlanságokat vagy nyomdai TARTALMAZHATJA májusban vagy gépelési hibák. ERR nem vállal felelősséget a projektek (és kifejezetten kizár felelősséget projektek) frissítése a honlapon, hogy az információk jelenlegi vagy pontosságát és teljességét nem elég a közzétett tájékoztató. Ennek megfelelően meg kellet megerősítik a pontosságát és teljességét az összes közzétett információk, mielőtt bármilyen döntést hogy bármely szolgáltatást, terméket vagy egyéb ügyekben a jelen oldalon.

RRE nem garantálja, hogy meg kell oldani minden problémát Jelentette RRE, RRE Még ha úgy dönt, hogy Tájékoztatás a probléma kezelésére.

Bizalmas információk

RRE nem kíván bizalmas vagy tulajdonosok Öntől a weboldalunkról. Felhívjuk figyelmét, hogy bármely anyag vagy küldött információk RRE kell tekinteni, hogy nem bizalmas. RRE küldésével bármilyen információ vagy anyag, akkor engedélyezze a PRE-évre korlátlan, visszavonhatatlan engedélyt másolni, reprodukálni, közzétenni, feltölteni, publikálása, továbbítása, terjesztése, nyilvánosan közzétenni, előadni, módosíthatja, származtatott munka elkészítésére, és más módon nem használhatja ingyen Ezeket az anyagokat vagy információ. Is elfogadja, hogy a RRE szabadon felhasználhat bármilyen ötletet, koncepciót, know-how-t vagy technológiát küld nekünk bármilyen célra. Mi azonban nem mentesíti a nevét vagy más módon megjelölni a tény, hogy benyújtott anyagokat vagy egyéb információkat számunkra. Személyazonosításra alkalmas adatot küld RRE, annak érdekében, hogy kapnak termékeket vagy szolgáltatásokat kezeli megfelelően az adatvédelmi irányelveit. A RRE adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos információkért olvassa el az “Adatvédelem” lapot.

Globális elérhetőség

Ezek az információk a World Wide Web Megjelent május RRE hivatkozásokat tartalmaznak, utalásokat forgalmazott globálisan RRE, programok és szolgáltatások, amelyek nem jelentik és nem érhető el az Ön országában. Ez a hivatkozások nem jelentik szőtt RRE értékesíteni kívánja, vagy olyan termékeket hozzanak forgalomba legnagyobb rajongója, programokat vagy szolgáltatásokat az adott országban. Kérjük, olvassa el a helyi RRE a termékekre vonatkozó információt, programok és szolgáltatások is rendelkezésre állhatnak az Ön

Üzleti kapcsolatok

Ez a webhely hivatkozásokat adhat a webhelyekhez vagy a nem-RRE hivatkozásokhoz és erőforrásokhoz. RRE semmilyen felelősséget nem vagy garanciavállalást bármilyen képest olyan weboldalak vagy nem RES források harmadik felek esetlegesen hivatkozott, amely elérhető, vagy ahhoz kapcsolódó bármely helyszínen RRE. Egy link a honlapon, nem jelenti azt, nem HIBA HIBA Ez támogatja a tartalom vagy a Weboldal használata vagy STI tulajdonos. Ennek megfelelően Ön tudomásul veszi, hogy a RRE nem felelős a rendelkezésre álló külső oldalak és források legnagyobb rajongója, és nem vállal felelősséget semmilyen tartalom vagy Felelős, szolgáltatások, termékek vagy más anyagok vagy beszerezhető a legnagyobb rajongója vagy létezésébe.

Amikor belépünk egy nem RRE webhelyet, még akkor is tartalmazhatnak RRE logo független RRE, RRE és nem ellenőrzi a tartalmat az interneten, hogy az oldalon. Az Ön felelőssége projektek óvintézkedés, hogy megvédje magát a vírusok, férgek, trójaiak és más potenciálisan kártékony programokat, és az Ön adatainak védelme, ahogy jónak látja, és megfelelőnek ítélt a yourLinking erre az oldalra. (Link) Az összes link ezen honlapon kell írásban jóváhagyta az RRE. Mivel további évet feltétele linkek a webhely engedélyezett RRE, PRE-tive májusig, bármikor, saját belátása szerint, a kitöltött joga létrehozni egy linket a honlapon. Ebben az esetben elfogadod, hogy azonnal távolítsa el az összes link ezen a weboldalon és nem használja RRE.TranslationsCertain jelölje a szöveget a webhely rendelkezésre állhat eltérő nyelvek román. Szöveg lehet fordítani egy személy vagy kizárólag számítógépes program emberi beavatkozás nélkül. THES biztosított fordítások évben támogatást neked, és semmilyen felelősséget nem pontosságát illetően, vagy ERR Kötelezettség vagy teljességéért fordítás, függetlenül attól, hogy a számítógép által generált, illetve Játsszák a személy. Alább Kérem tekintse meg a Garanciális További garanciális conditions.DISCLAIMER az ezen az oldalon ÖN AZ FELELŐSSÉGÉRE. MINDEN ANYAG, INFORMÁCIÓ, TERMÉK, software, program és SZOLGÁLTATÁS „AHOGY VAN” garancia nélkül bármilyen. DE NEM KIZÁRÓLAG RRE TESZ jótállást vagy garanciát nem, hogy ez lesz zavartalan web, funkcionális, biztonsági, FREE.UNDERSTAND hibás vagy ha letölti ÉS ELFOGADJA anyagok előállítására VAGY MÁS, információk, termékek, szoftverek, programok és szolgáltatások, AZT Tehát kockázat és VÁLASZTÁS Saját KIZÁRÓLAG ÖN fELELŐS esetleges károkért eredménye, beleértve veszteség vagy kár a számítógépes adatok SEMMILYEN ESETBEN SYSTEM.LIMITATION OF LIABILITYRRE felelősséget NEM MINDEN SEMMILYEN FÉL KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES értékű vagy következményeit, BÁRMILYEN HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ site vagy olyan webhelyen vagy más linkekről vagy erőforrás, a hivatkozott vagy elérhető ezen a webhelyen keresztül, vagy használható vagy letöltését, vagy az azokhoz való bármilyen anyag, INFORMÁCIÓK, TERMÉKEK vagy szolgáltatások, beleértve NÉLKÜL, ELMARADT PROFIT, üzemszüneti veszteség elveszett megtakarításokat, illetve egyéb adatait a PROGRAMOK, vagy ha tanácsos lehetősége ERR KIFEJEZETTEN AZ AZ Sucha károkat. EZT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ kirekesztés és okok mindegyikére vonatkozik ACTION, AKÁR SZERZŐDÉS, GARANCIA, KÁR, VAGY EGYÉB JOGI THEORY.Additional vagy eltérő feltételek, körülmények, és közlemények kérheti egyes anyagok, információk, termékek, szoftverek és szolgáltatások Hirdető ezen a honlapon keresztül. Konfliktus esetén, politica kiegészítő vagy eltérő feltételek, kikötések és közlemények elsőbbséget élvez a jelen használati feltételek.