Constructii metalice pentru dezvoltarea afacerii dvs.

 

Rufy Roof Engineering este o echipa de profesionisti cu experienta in constructii, care ofera servicii de Consultanta tehnica constructii, Proiectare structuri, Executie la cheie si Montaj  constructii metalice cu respectarea conditiilor de calitate în vigoare si cele impuse de beneficiar.

Vreti sa construiti un sediu cu fatada ventilata pentru compania dumneavoastra? Aveti nevoie de un spatiu de depozitare pe structura metalica zincata? Noi va ajutam sa va dezvoltati afacerea, indiferent de domeniul in care activati dumneavoastra. Proiectam si executam constructii metalice, hale depozitare, hale productie, hale pentru ferme zootehnice, constructii retail , sere si solarii, service-uri auto, showroom etc. Noi avem experienta si cunostintele necesare pentru ca dorintele dumneavoastra sa se concretizeze.

Suntem un partener cu experienta, care va poate insoti pe tot parcursul realizarii proiectului, fie ca vorbim de o idee, fie de un proiect pe hartie. Va oferim consultantă în toate stadiile proiectului, oferim evaluări realiste, evitand sa depaasim termene si bugetul alocat, va ajutam în demersurile necesare pe langa institutiile statului, va ajutam sa alegeti materialele la un pret optim, fara sa faceti rabat de la calitate, iar acolo unde este cazul, va consiliem pentru a obtine finantarea necesara pentru derularea proiectului.

Impreuna vom gasi solutii de construire rentabile si durabile in timp.

 

Detalii firma

Rufy Roof Engineering S.R.L.

Floreasca Cube – Business Center
Calea Floreasca, nr.169, Corp X, et. 1, Birou 14B
RO-014458
București, România

Telefon:
Mobil:+40726.676.633
Tel fix:+40371.077.111
Tel fix:+40217.964.762

Web: www.sistemehale.ro
Email: 

 

 
Date firma: (trebuie sa fiti inregistrat pt acces – login  /  inregistrare)
sus