A földre szerelt fotovoltaikus rendszerek

A fotovoltaikus modulok telepítésének modelljei (pdf)


Vízszintes orientált panelek (nagyon gyors összeszerelés)

Függőleges orientált panelek (alacsony árnyékolási területek esetén)

Forgó modulok (nincs szükség tisztításra)

 
Rendelkezésre álló anyagok a fotovoltaikus panelek fémszerkezetének támogatásához:

Magnelis® és gyárilag galvanizált S350GD
Rozsdamentes acél A4
6063 alumíniumötvözet

 

Szolgáltatások:

Szerkezet-orientált részletek
– az egyik asztal mérete vagy nagyobb mérete
– szerkezeti vizsgálat
– szerkezeti minta
– pólusok a testeléshez földeléshez
– statikus jelentés
– dőlésszelvény számítási jelentés (geo-tanulmányra és / vagy ütésvizsgálatra van szükség)
– árnyékszámítás
– a pv park elrendezése
– a telepítők tájékoztatása

PV park kulcsrakész
– Fotovoltaikus park építése, anyag szállítása és a Rufy Roof Engineering személyzetének és felszerelésének telepítése.

Fémes szerkezet
– A fémszerkezet kialakítása az EUROCOD és a normák szerint, a fémszerkezetet támogató fémszerkezet kivitelezése és szerelése a talajon.

Fotovoltaikus panelek, peremkerítés, világító oszlopok, őrházak, videó megfigyelő kamerák
– Fotovoltaikus parkok szállítása és telepítése.

Üzemeltetés és karbantartás
– A fotovoltaikus park karbantartására szakosodott személyzet, a megújuló energiát termelő tevékenységet végző személyzet.

 

BROSÚRÁK (pdf):

Fotovoltaikus szerkezet 6 vízszintesen szerelt panelek:

Rendszer áttekintés 6 Vízszintes szerelt panelek:
catalog

Rendszer telepítési kézikönyv 6 panel vízszintesen szerelve:

Fotovoltaikus szerkezet vízszintesen vagy függőlegesen szerelt 2 panelhez:

Rendszer áttekintés 2 függőleges függőleges panel:

Rendszer telepítési kézikönyv 2 függőlegesen szerelt panel:


 
 
Fotovoltaikus üzem Németország Fürstenwalde

10 MWp fotovoltaikus park Németország – 6 vízszintes panel

tervezés, elrendezés, szállítás, struktúra projekt, elektromos projekt

Fotovoltaikus üzem Románia

Fotovoltaikus Park 1 MWp Románia – 2 vízszintes panel

tervezés, elrendezés, szállítás, telepítés, karbantartás

 

Fotovoltaikus panelek a fémszerkezetben a területen – Kulcsrakész fotovoltaikus park
Földi fotovoltaikus parkok – a fotovoltaikus villamosenergia-termelés, amely 2013-ban egy lenyűgöző felemelkedés volt, és a befektetők széles körének érdeklődési területe lett. A fotovoltaikus panelekkel történő villamosenergia-termelésbe való befektetés iránti fokozott érdeklődés egyik oka az, hogy 2021-ig a törvényileg szabályozott számú, a fotovoltaikus paneleket használó villamosenergia-termelők által kibocsátott zöld tanúsítványok megadását ígérik, hogy az illetékes hatóságok meghatározzák a minimális a fotovoltaikus panelek által termelt villamos energia megvásárlásával biztosított energia, vagy akár az energiaágazatban való befektetés lehetősége, hatalmas fejlődési oldalú terület, ahol a kezdeti beruházás nagyon rövid időn belül visszakerül az egyéb területek tevékenységéhez képest.
Még akkor is, ha úgy ítélik meg, hogy a legnagyobb érdeklődési szint Romániában elérte a csúcsot, a napelemes villamosenergia-termelés beruházása továbbra is a nagyvárosok állandó érdeklődésének tartja a hagyományokat a fotovoltaikus parkok fejlesztésében.
A Rufy Roof Engineering mind Romániában, mind Németországban, Magyarországon, Lengyelországban, Angliában stb. Olyan kulcsrakész fotovoltaikus parkokat gyárt, amelyek: helyszíni szervezés, peremkerítés és átjáró telepítés, világítási oszlopok, fémszerkezetű fotovoltaikus panelek, fúrás és elektromos kábelek szerelése, húr vagy központi inverterek rögzítése, fotovoltaikus panelek fémszerkezettel, CCTV szerelésével.
Az elektromos csatlakozást és a csatlakozást a Rufy Roof Engineering partnerek végzik, akiket az ANRE engedélyezett (román installációkhoz).

A fémszerkezet támogatja a fotovoltaikus paneleket – tervezés, kivitelezés, szállítás és telepítés.
A Rufy Roof Engineering a földszerkezetű napelemek fémszerkezetét biztosítja. A fémszerkezet: betonbetétek, betonalapok, beton talpfák vagy fémes horganyzott fémes cölöpök, amelyek közvetlenül a talajba csapódnak, mint a Gayk, Pauselly, Törökország. A fotovoltaikus park kivitelezéséhez szükséges alapozási rendszer megalkotása előtt a Geotechnical Study és a Pilot Testek elvégzése, vontatása és nyomása történik. Ezek a vizsgálatok és tesztek lehetőséget nyújtanak arra, hogy pontosan kiszámítsák a fémszerkezet ellenállását a fotovoltaikus panelek hó-, szél- és földrengéshez az építkezés helyén. A rezisztencia fémszerkezetét a lehetséges éghajlati változások szerint kell kiszámítani, 25 éven belül, mindaddig, amíg a fotovoltaikus panelek által regisztrált hatékony működési időszak biztosított.
A fotovoltaikus paneleket tartó fémszerkezet S350GD, Magnelis, rozsdamentes acél vagy alumínium horganyzott acélból készül.
A fotovoltaikus panelek rögzítésének rendszere az alapkereten a középső és az alumínium 6063-as karmantyúk segítségével készült, speciálisan a fotovoltaikus panelek és a galvanizált csavarok rögzítésére. A panelek és a galvanizált szerkezet elhatárolására szolgáló elemet tartalmaznak a galvanikus korrózió elkerülésére.

Statikus dokumentáció szakosított cégekkel. A német piacon speciális bizonyíték – kattintson ide a részletekért.

Fotovoltaikus panelek – szállítás és szerelés fémes talajszerkezetre.
A Rufy Roof Engineering a vezető gyártók által gyártott fotovoltaikus paneleket szállítja, kiemelve a minőséget, a hatékonyságot és a bizonyított hatékonyságot az idő múlásával. A modulok árai 0,28 euro / watt 240-270 W-os panelekre, vagy 0,32 euro / watt a 320 W-os panelre minimum 60 MW / sor (19% -os hozzáadottérték-adó a RO szállítmányokhoz). A termék garanciáját közvetlenül a fotovoltaikus panelek gyártják. A beszerzést és a szállítást közvetlenül a fotovoltaikus panel gyártója biztosítja, és a Rufy Roof Engineering ragasztja ezeket a fotovoltaikus paneleket a fém talajszerkezetre.
Alternatív megoldásként a Rufy Roof Engineering biztosítja a fotovoltaikus park, a fotovoltaikus park kapuk, a fotovoltaikus parkvilágítás, a LED-es fényforrások, a fotovoltaikus parkhoz szükséges biztonsági kamerák, a személyi biztonsági őr védelmét szolgáló peremkerítést. A szállított termékeket a Rufy Roof Engineering csapatok kérésre fel lehet szerelni.

Földi fotovoltaikus park – karbantartás és üzemeltetés
A fotovoltaikus park befejezése és üzembe helyezése után a Rufy Roof Engineering fotovoltaikus parkjában jelen van a fotovoltaikus energiatermelő berendezés állapotának rendszeres ellenőrzése. A Rufy Roof Engineering csapatok gyors üzembe helyezést tesznek lehetővé hibaelhárítás, növényzet eltávolítás, fotovoltaikus panelek tisztítása esetén.

 

Szerkezetek 2018 – 2019 részletek és méretek (pdf)

Tájolás Délre:

Tájolás Kelet és Nyugat:

a modulok keleti-nyugati tájolása kisebb helyet foglal el a földön, nem igényel árnyékolást, és a közegben 60% -kal nagyobb teljesítményű. a termelési veszteség nem haladja meg a 3% -ot a déli oldalakhoz képest.

 

 

Szerkezeti árak 59 Euro / KW+ALU klip (min. 1MWp) -tól kezdődően – a legújabb technológiák felhasználásával – Ajánlatkérés!

 

 

Befejezett munkák: