Generatoare de curent ALFA Generators

Începând cu anul 2000 generatoarele ALFA Generators sunt fabricate pentru a oferi soluții de generare electricitate pentru orice aplicație, oferind clienților noștri module energetice, respectând cele mai înalte standarde în vigoare. Datorită acestui fapt, lucrăm cu producătorii de motoare precum DEUTZ, PERKINS, FPT-IVECO și CUMMINS și alternatoare MECC ALTE, STAMFORD și LEROY SOMER, printre altele. În plus, generatoarele ALFA Generators în evoluția sa constantă a adăugat produse noi, cum ar fi motoarele cu pompă de pompieri, motoare cu pompe pentru irigatii, motoare pentru sudură, și tot felul de piese de schimb care permit întreținerea tuturor produselor.

Generatoare mici: 5-20 kVA

Generatoare mici/medii: 20-60 kVA

Generatoare medii/mari: 60-300 kVA

Generatoare mari: 300-2250 kVA

Catalog Generatoare (pdf 14 MB)

ALFA Generators este o companie din regiunea Murcia Spania, care este dedicată fabricării și comercializării sistemelor de producere a energiei eficiente, sigure și ecologice, acoperind orice necesitate de cerere de energie de la 5 la 2.250 kVA.

ALFA generators acordă întotdeauna prioritate calității deoarece suntem convinși că aceasta este singura modalitate prin care este posibilă fidelitatea pieței. Am ales să lucrăm cu materialele cele mai eficiente și durabile, folosind componente de marcă de top.

Oferim clienților noștri o valoare adăugată proporțională, oferind corpuri modulare complete, care permit un acces facil la toate componentele echipamentului, precum și posibilitatea de a personaliza mașinile la cerere.

După lansarea identității noastre pe piața internațională, susținută de rețeaua noastră de distribuție, generatoarele ALFA au continuat să crească și trebuie să ne stabilim prezența în multe țări printer care si România, datorită fiabilității și diversificării ofertelor noastre.

Politica noastră corporativă ne conduce la o modernizare continuă a produselor noastre, încorporând procese productive și tehnologii ecologice.

Capitalul uman ALFA Generators este alcătuit dintr-un personal de înaltă calificare cu o traiectorie solidă în acest sector, bazat pe versatilitatea și flexibilitatea de a crea inovație și competență. Conformitatea și satisfacția clienților noștri garantează produsele și serviciile noastre.

Filozofia generatoarelor ALFA Generators se bazează pe cercetarea și dezvoltarea constantă a produselor sale. A fi în fruntea pieței depinde, în mare măsură, de utilizarea ultimelor tehnologii, de utilizarea noilor tehnologii. Software-ul de proiectare, calculele structurale și mijloacele moderne de producție permit fabricarea produselor noastre, în conformitate cu reglementările actuale.
Generatoarele ALFA analizează și dezvoltă produsele existente pentru a crea noi linii care satisfac cele mai înalte cerințe ale pieței. Departamentul nostru de inginerie, cu o experiență de peste 30 de ani, este capabil să proiecteze produse care răspund nevoilor specifice, aplicațiilor și condițiilor de ambianță în toate cazurile specifice.
Avem un compromis cu satisfacția și încrederea clienților noștri, generatoarele Alfa oferă cea mai bună calitate și garanții în întregul nostru produs și oferim o mare varietate de opțiuni, oferind generatoare, module de putere, motoare pentru echipamente de stingere a incendiilor, accesorii și, de asemenea, oferim soluții personalizate în compromisul nostru pentru a vă satisface nevoile.

‘Cereți oferta pentru proiectul dvs. personalizat, fără nici un fel de angajament’

Angajamentul ALFA Generators cu calitatea se bazează pe obiective clare, controale și analiza datelor permanente.

Misiunea noastră:
Este de a oferi clienților noștri cea mai înaltă calitate și cele mai noi tehnologii, stabilind procese care permit o evoluție constantă a produselor noastre.

Viziunea noastra:
Pentru a obține produse de calitate, ALFA Generators a stabilit ca prioritate următoarele aspecte:

– Un angajament al ALFA Generators, clar și irevocabil, de evoluție permanentă.

– Un control asupra proceselor comerciale și productive de la primul contact cu clientul.

– O atenție directă și personalizată concentrată pe satisfactie utilizand generatoarelor ALFA Generators și a produselor lor.

Toate sistemele noastre de producție sunt studiate pe deplin și temeinic pentru a promova eficiența și conservarea resurselor naturale.

O politică din ce în ce mai dedicată identificării problemelor de mediu și contribuției la conștientizarea universală, care lucrează în mod constant în integrarea activităților noastre de afaceri în ciclul de mediu este unul dintre pilonii noștri.

Angajamentul nostru este de a reduce la maximum impactul asupra mediului care poate fi derivat din procesele noastre de producție sau din utilizarea mașinilor noastre, respectând strict normele actuale. Prin urmare, suntem în dezvoltarea continuă a tehnologiilor și proceselor ecologice.

Produse noi disponibile in 2017

Generatoare diesel conectate la pompe de apa cu debit ridicat pentru stingerea incendiilor.

Generatoare diesel conectate la pompe de apa special pentru irigare.

Generatoare de curent fiabile cu pornire automata pentru statiile de distributie carburant.

Generatoare de curent fiabile, vopsite in culori tactice si insonorizate pentru fortele armate.

Suporti rezistenti, metalici cu roti pentru transport generatoare.

Lista de preturi:

Lista preturi pdf 4,8 MB