Construcții Depozite Băuturi

Cu o experiență vastă în industria construcțiilor, suntem specializați în proiectarea și construirea de depozite pentru băuturi. De la designul personalizat la execuția impecabilă, oferim soluții durabile și eficiente pentru necesitățile specifice ale afacerii dvs. Alegeți încrederea și calitatea pentru depozitul dvs. de băuturi.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Specialiștii noștri în proiectare dezvoltă soluții personalizate și eficiente, adaptate nevoilor specifice ale depozitelor de băuturi, pentru a asigura maximizarea spațiului și a eficienței operaționale.

Constructie hale metalice

Productie

Beneficiind de tehnologii avansate și de o echipă experimentată, realizăm producția depozitelor pentru băuturi în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.

Livrare hale metalice

Livrare

Asigurăm coordonarea eficientă a livrării tuturor materialelor pentru construcția depozitului de bauturi, garantând sosirea acestora direct pe locația proiectului.

Montaj hale metalice

Montaj

Echipa noastră de specialiști în montaj asigură instalarea rapidă și precisă a depozitelor pentru băuturi, respectând toate normele de siguranță și standardele de calitate.

CONSTRUIM HALE DE DEPOZITARE BĂUTURI RRE


Depozitarea băuturilor, fie ele alcoolice sau non-alcoolice, reprezintă un aspect esențial al industriei alimentare, iar RRE este dedicat înțelegerii și satisfacerii cerințelor specifice ale acestui domeniu. Modularitatea, înălțimea optimă sub grindă, dimensiunea și numărul ușilor de acces, precum și izolația termică sunt doar câteva dintre aspectele cheie care pot fi integrate în depozitul dvs. pentru a asigura un mediu de stocare optim și eficient.

Atunci când vă gândiți să investiți într-un depozit logistic pentru băuturi, este esențial să luați în considerare mai mulți factori. Infrastructura este un element crucial, iar o locație strategică, în apropierea orașului și cu acces rapid la căile de transport, poate facilita livrările și distribuția mărfii. Recomandăm selectarea unei poziții care oferă vizibilitate și acces convenabil către zonele urbane.

Dimensiunea spațiului de depozitare este, de asemenea, un aspect esențial. Pentru depozitele de băuturi, se recomandă un spațiu util minim de 3 x 1,80/1,90 metri sub grindă, plus aproximativ 50 de centimetri pentru manipulare. Pardoseala industrială trebuie să fie robustă, realizată din beton elicopterizat, capabilă să suporte o încărcare de 5-6 tone pe metru pătrat.

Eficiența energetică este un alt element important în proiectarea și construcția unui depozit de băuturi. Panourile translucide și iluminatoarele contribuie la reducerea consumului de energie electrică, oferind o sursă naturală de lumină în timpul zilei. Recomandăm ca 5-10% din suprafața acoperișului să fie acoperită cu iluminatoare pentru a maximiza lumina naturală.

Planificarea fluxului de marfă este esențială pentru optimizarea operațiunilor în depozit. Recomandăm includerea mai multor căi de acces mari, rampe de încărcare suficient de mari pentru descărcarea eficientă a mărfii și uși de acces lărgi pentru accesul motostivuitoarelor. De asemenea, izolația adecvată, realizată cu panouri sandwich de grosime adecvată, contribuie la menținerea unei temperaturi constante în depozit, fără a fi necesare sisteme de încălzire suplimentare.

În funcție de clasificarea depozitului în raport cu riscul de incendiu, acesta trebuie să fie proiectat și construit conform reglementărilor specifice. În plus, implementarea de panouri fotovoltaice pe acoperiș poate reduce semnificativ factura de energie electrică, asigurând o sursă constantă de energie verde, fără costuri de întreținere suplimentare.

Hale metalice Depozite Bauturi

Aveți nevoie de Depozit de Bauturi?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice pentru depozit bauturi, adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

DEPOZITE MODULARE BĂUTURI - HALE METALICE PE PROFILE ZINCATE


Depozitele modulare pentru băuturi reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru industria de depozitare. Construite în hale metalice pe profile zincate, acestea oferă o gamă largă de avantaje pentru gestionarea și stocarea eficientă a băuturilor, fie că este vorba de produse alcoolice sau non-alcoolice.

Structurile modulare permit o adaptabilitate ridicată în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client. Fiind construite pe profile metalice zincate, aceste depozite sunt durabile, rezistente la factorii externi și asigură o protecție eficientă a mărfii stocate împotriva condițiilor meteo nefavorabile.

Un alt avantaj al depozitelor modulare este capacitatea lor de a fi rapid montate și demontate, ceea ce le face ideale pentru situații temporare sau pentru afacerile care necesită flexibilitate în gestionarea spațiului de depozitare. Aceste depozite pot fi configurate în diferite dimensiuni și forme, în funcție de necesitățile și preferințele clientului.

În plus, halele metalice pe profile zincate asigură o izolație termică eficientă, menținând temperatura constantă în interiorul depozitului și contribuind astfel la conservarea calității produselor depozitate.

AVANTAJE


Capacitate de deschidere efectivă până la 60 de metri și posibilitatea de a alege între diferite înălțimi

Variante de acoperiș: în două pante cu inclinații de 10° sau 22°, stil terasă sau cu forma semicirculară

Pereții și acoperiș izolat pentru a menține bunurile depozitate în condiții optime

Diverse soluții pentru a permite iluminarea naturală

Posibilitatea de integrare a mezaninelor, podurilor rulante, panourilor fotovoltaice, ușilor de acces mari

Ușurință în relocare, extindere și modificare a structurii existente

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala