Construcții Hale Panouri Sandwich

Construim hale moderne cu structură metalică, folosind profile zincate și acoperite cu panouri sandwich. Soluții durabile, eficiente energetic și adaptabile pentru diverse nevoi industriale și comerciale.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Planificare tehnică detaliată pentru optimizarea structurii metalice și integrarea eficientă a panourilor sandwich.

Constructie hale metalice

Productie

Fabricare precisă a structurii din profile zincate și integrarea panourilor sandwich conforme standardelor de calitate și specificațiilor clientului.

Livrare hale metalice

Livrare

Livrarea halei se realizează eficient, respectând standardele de calitate și termenele stabilite pentru demararea activitatii.

Montaj hale metalice

Montaj

Asamblare rapidă și precisă a structurii metalice și a panourilor sandwich pentru a finaliza hala conform planului de construcție.

HALE PANOURI SANDWICH RRE


Halele pe structură metalică din profile zincate acoperite cu panouri sandwich reprezintă o opțiune extrem de atractivă și practică pentru diverse aplicații industriale și comerciale. Această soluție, oferită de compania noastră, se remarcă prin numeroasele sale calități și avantaje, satisfăcând nevoile și cerințele clienților din diferite domenii de activitate.

Panourile sandwich, componente esențiale ale acestor hale, sunt construite din două foi de tablă de oțel acoperite cu un strat electrostatic, între care este plasată o spumă poliuretanică, vată minerală sau spumă de polistiren extrudat. Această structură oferă o izolație termică și fonică excelentă, contribuind la eficiența energetică și la crearea unui mediu de lucru confortabil.

Construcția halelor metalice cu panouri sandwich aduce multiple beneficii. Flexibilitatea și ușurința în extindere și amplificare le fac ideale pentru adaptarea la nevoile în schimbare ale afacerii dumneavoastră. De asemenea, timpul redus de instalare în comparație cu alte materiale de construcție asigură o finalizare rapidă a proiectului, economisind timp și costuri.

Prin alegerea unei hale din panouri sandwich, clienții noștri se bucură de un spațiu generos, luminos și sigur, potrivit pentru diverse activități industriale și comerciale. Aceste hale sunt potrivite pentru utilizare în procesele de producție, depozitare a mărfurilor, materiilor prime și altor bunuri, oferind un mediu de lucru optimizat și flexibil.

Avantajele halelor pe structură metalică cu panouri sandwich includ rezistența și durabilitatea lor în timp, capacitatea excelentă de etanșare și izolare, precum și adaptabilitatea lor la diverse condiții meteo și schimbări de temperatură. De asemenea, panourile sandwich pot fi utilizate atât pentru pereți, cât și pentru acoperișuri, oferind o soluție completă și eficientă din punct de vedere energetic.

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă asista în alegerea și proiectarea unei hale pe structură metalică cu panouri sandwich, adaptată nevoilor și cerințelor dumneavoastră specifice. Alegeți o soluție modernă, eficientă și durabilă pentru afacerea dumneavoastră, cu halele noastre pe structură metalică și panouri sandwich.

Hale Standard Hale panouri sandwich

Aveți nevoie de o Hala Panouri Sandwich?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice cu destinatia specifica adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

HALE METALICE MODULARE CU RRE


Executăm hale metalice modulare, oferind soluții versatile și accesibile cu un excelent raport calitate-preț. Cadrele din profile zincate ușoare sunt amplasate la fiecare 4 metri, permițând capacitatea de extindere în funcție de necesități. Dimensiunile pot varia pentru a se conforma cerințelor și reglementărilor locale.

Halele noastre din panouri sandwich sunt izolate, asigurând confort termic și eficiență energetică. Dispunem de o gamă variată de uși, inclusiv uși duble culisante, uși secționale și uși pietonale, în diverse dimensiuni și culori, potrivite pentru orice tip de proiect. Aceste uși sunt ușor de manevrat și pot fi acționate manual sau electric, în funcție de preferințele și necesitățile clientului.

Ușile pietonale, atât izolate, cât și neizolate, oferă acces facil și sigur în interiorul halei. Acestea sunt disponibile în culori alb sau gri și pot fi echipate cu diverse accesorii, precum bara anti-panică pentru siguranță sporită în caz de urgență.

Indiferent de specificațiile proiectului dvs., suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate și eficiente. Contactați-ne pentru mai multe informații și pentru a discuta opțiunile disponibile pentru hala dvs. metalică modulară

AVANTAJE


Eficiență energetică: Panourile termoizolante reduc pierderile de căldură și răcire, menținând temperatura constantă în interiorul halei

Durabilitate: Structura din profile zincate asigură rezistență la coroziune și uzură în timp.

Rapiditate în construcție: Halele metalice modulare sunt rapide de asamblat, reducând timpul de construcție și costurile asociate.

Flexibilitate: Capacitatea de extindere și modificare permite adaptarea la schimbările ulterioare ale nevoilor și cerințelor.

Costuri reduse de întreținere: Materialele durabile și rezistente necesită întreținere minimă pe termen lung.

Personalizare: Posibilitatea de integrare a panourilor fotovoltaice pentru generarea de energie verde și reducerea costurilor de utilități.

Rezistență la condiții meteorologice extreme: Halele metalice sunt proiectate să reziste la vânturi puternice, zăpadă și alte condiții meteo adverse.

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala