Scule Knipex

Există 130 de ani de experiență în fiecare clești KNIPEX , precum și know-how a mai mulți specialiști. Calitatea cleștilor Knipex constă în suma multor funcții și proprietăți care sunt coordonate în mod ideal una cu alta. Proiectat și fabricat cu un grad ridicat de fiabilitate și supuse unor teste riguroase.

Suntem o companie de familie care detinuta independent adâncită în tradiție și specializata in fabricarea de clești de calitate superioara.
Bazat pe nivelul nostru ridicat de performanță și fiabilitate, menținem relații bune și pe termen lung cu clienții noștri .

Fiind un producător cu un nume de brand bine – cunoscut și de prestigiu , pretindem un standard ridicat de calitate pentru toate produsele si serviciile noastre. Ne străduim să justificam în mod constant și de a reînnoi încrederea clienților noștri în noi și în brand-ul nostru .

Ne străduim pentru succesul economic pe termen lung, dar nu cu orice preț. Ne sunt ghidate de valorile de bază și scopul unei dezvoltări economice, sociale și ecologice durabile . Astfel, împărtășim responsabilitatea pentru societate și mediu .

Ne-am angajat la poziția noastră de producție în Germania, dar mentalitatea noastră, strategia și activitățile sunt orientate pe plan internațional pentru a servi cel mai bine clienții noștri din întreaga lume.