Parc Fotovoltaic 10 MWp


design, proiectare, layout, livrare, instalare, mentenanta


Panouri fotovoltaice pe structura metalica in camp

Panouri fotovoltaice pe structura metalica in camp – Parc Fotovoltaic la cheie
Parcuri fotovoltaice la sol – producerea de energie electrica cu panouri fotovoltaice, o oportunitate de viitor care in 2013 a inregistrat o impresionanta ascensiune si a devenit o zona de interes pentru o plaja larga de investitori. Printre motivele de crestere accentuata a interesului pentru investitia in domeniul producerii energiei electrice cu ajutorul de panouri fotovoltaice se numara: acordarea pana in 2021 a unui numar reglementat legal, de certificate verzi pentru producatorii de energei electrica cu ajutorul de panouri fotovoltaice, promisiunea fixarii de catre autoritatile competente a unui pret minim asigurat de achizitie a energiei electrice produse cu panouri fotovoltaice sau chiar oportunitatea de a investii in domeniul energetic, un domeniu cu vaste laturi de dezvoltare, unde investitia initiala este recuperata in termen foarte scurt, in comparatie cu alte domenii de activitate.
Chiar daca se considera ca nivelul de interes maxim a atins apogeul manifestat in Romania, pentru investitia in producerea de energie electrica cu panouri fotovoltaice in camp, in continuare, se inregistreaza un interes constant al marilor investitori cu traditie, in dezvoltarea de parcuri fotovoltaice la sol.
Rufy Roof Engineering realizeaza parcuri fotovoltaice la cheie, atat in Romania, cat si in tari precum Germania, Anglia, Republica Moldova etc., incepand de la : organizarea santier, montaj gard perimetral si poarta acces, stalpi iluminat, structura metalica sustinere panouri fotovoltaice, sapaturi si instalare cabluri electrice, fixare invertoare de sir sau centrale, instalare panouri fotovoltaice pe structura metalica.
Conexiunile electrice si racordarea se efectueaza de catre partenerii Rufy Roof Engineering, autorizati ANRE.

Structura metalica suport panouri fotovoltaice – proiectare, executie, livrare si montaj.

Rufy Roof Engineering furnizeaza structura metalica pentru panouri fotovoltaice fixate la sol. Structura metalica se monteaza pe : suporti din beton, fundatii din beton, traverse din beton sau cu ajutorul pilotilor metalici zincati direct in sol. Inainte de stabilirea sistemul de fundatii necesar executarii unui parc fotovoltaic se efectueaza Studiul Geotehnic si teste cu piloti, la tractiune si impingere. Aceste studii si teste ofera posibilitatea calcularii cu exactitate a rezistentei pe care o ofera structura metalica de sustinere panouri fotovoltaice la zapada, vant si seism pentru zona constructiei. Rezistenta structura metalica se calculeaza in functie de eventuale modificari climatice, in decursul a 25 de ani, atat cat este asigurata perioada de functionare eficienta inregistrata de panouri fotovoltaice.
Structura metalica pentru sustinere panouri fotovoltaice se fabrica din otel S350 galvanizat, Magnelis, otel inoxidabil sau aluminiu.
Sistemul de fixare de panouri fotovoltaice pe structura metalica de baza se realizeaza cu ajutorul clipsurilor de mijloc si clipsuri de capat din aliaj de aluminiu 6060, special fabricate pentru fixare panouri fotovoltaice si suruburi zincate.

Panouri fotovoltaice – livrare si montaj pe structura metalica suport la sol.

Rufy Roof Engineering livreaza panouri fotovoltaice fabricate de producatori de top cu experienta care pun accentul pe calitate, randament si eficienta dovedita in timp. Garantia produselor este oferita direct de producatorul de panouri fotovoltaice. Achizitia si livrarea se poate asigura direct de la producatorul de panouri fotovoltaice, iar Rufy Roof Engineering monteaza aceste panouri fotovoltaice pe structura metalica suport la sol.
In subsidiar, Rufy Roof Engineering livreaza gardul perimetral necesar imprejmuirii unui parc fotovoltaic, porti de acces in parc fotovoltaic, stalpi iluminat parc fotovoltaic, lampi iluminat cu leduri, camere de supraveghere necesare pentru parc fotovoltaic, casute paza personal supraveghere. Produsele livrate pot fi montate la cerere de catre echipele Rufy Roof Engineering.

Parc fotovoltaic la sol – mentenanta si operare
Dupa finalizarea si punerea in stare de fuctionare a parcului fotovoltaic, prezenta in parc fotovoltaic a personalul Rufy Roof Engineering asigura verificarea periodica a starii echipamentelor de productie energie electrica cu panouri fotovoltaice. Echipele Rufy Roof Engineering executa interventii rapide pentru reparatie, in cazul unei defectiuni, indepartarea vegetatiei, curatare panouri fotovoltaice.

 

Modele rastele panouri fotovoltaice:


Structura metalica suport panouri fotovoltaice cu 1 stalp ranforsat (contrafisa).


Structura metalica suport panouri fotovoltaice model cu 1 stalp si dubla ranforsare.


Structura metalica suport panouri fotovoltaice cu 2 stalpi, optional cu contrafisa.


Structura metalica panouri fotovoltaice cu 2 stalpi egali si forma triunghiulara.


 

Materiale disponibile executie structura metalica suport panouri fotovoltaice:


Magnelis® si otel zincat S355 ZN275


Otel inox A4


Aluminiu aliaj 6060


 

Servicii:


Parc fotovoltaic la cheie
servicii antreprenoriat general construire parc fotovoltaic, livrare materiale si montaj cu personal si echipamente Rufy Roof Engineering.
Structura metalica parc fotovoltaic
Proiectare structura metalica avizata M.L.P.A.T., executie si montaj structura metalica suport panouri fotovoltaice la sol.
Panouri fotovoltaice, gard perimetral, stalpi iluminat, casute paza, camere video supraveghere
livrare si montaj materiale necesare parc fotovoltaic.
Servicii operare si mentenenta parc fotovoltaic
Personal specializat in mentenanta parc fotovoltaic, personal operare activitate producere energie regenerabila. 

Pliant pdf 6 Mb:
catalog

 

 

sus

Modele structuri metalice pentru montaj panouri la sol

click imagine pentru marire >