Case de vacanta

Constructii case de vacanta

Solutia cea mai avantajoasa pentru a locui cat mai mult intr-o zona preferata este casa de vacanta.

 

Casa de vacanta are costuri relativ reduse, este usor de intretinut si este conceputa sa nu se distruga daca nu o incalziti iarna sau nu reusiti sa o ventilati sau aerisiti. La toate acestea ne-am gandit noi si problemele sunt rezolvate. Dezavantajele unei case de vacanta nelocuita nu mai sunt actuale. Pana nu demult prima zi in cazul vizitei la casa de vacanta se rezuma la aerisire, incalzire/racire, curatenie, reparatii dupa un sezon de iarna, s.a.m.d.

 

Casa de vacanta si Casa pentru locuit


Sistem modular de constructie a caselor pe baza de structura metalica zincata. Constructiile pe structura metalica usoara sunt concepute pentru cota de inaltime maxima de 8 metri ce corespunde cu o casa P+1+ Mezzanine. Rezistenta structurii de casa este adaptata la conditiile aspre din Romania pentru seism, zapada si vant.

Proiectele de casa dezvoltate sunt ale beneficiarilor sau cele dezvoltate de firma noastra. Proiectul de rezistenta faza DTAC, DTOE, PT si DDE avizat MLPAT este realizat de firma noastra. Proiectul de Arhitectura se poate realiza de catre beneficiar sau de catre arhitectii colaboratori ai firmei noastre pentru orice model de casa clasica sau moderna.

Casa pe structura usoara se pot construi la nivel de: structura metalica; casa semifinisata (la rosu) sau casa finisata complet. Preturile pentru casa sunt in directa legatura cu arhitectura, cota de inaltime, finisajele interioare si exterioare si nivelul de calitate a instalatiilor.

Avantajele Caselor pe structura metalica:

  • durata medie de viata mai mare decat constructiile clasice;
  • rezistenta la seism net superioara in comparatie cu constructiile clasice;
  • costurile mai reduse fata de sistemul constructiv clasic (trebuie comparat acelasi nivel de echipare);
  • sistem de casa automata, usor de utilizat si eficient energetic;
  • necesarul de incalzire si consum energetic mult mai redus, datorita pierderilor mici ale sistemului;
  • termenul de executie mult mai scazut.
Tags

case vacanta