Riverclack – acoperisuri si fatade

Riverclack® – SISTEME DE ACOPERISURI MARI – Sisteme complete pentru aeroporturi, depozite si stadioane.

Compania producătoare a fost fondată în 1964, si au fost pionieri în acoperișurile metalice timp de 5 decenii si acum nivelul de experiență și know-how, de neegalat, reprezintă forța motrice din spatele sistemului Riverclack®. Riverclack a fost inițial dezvoltată în Verona, Italia cu aproape 30 de ani în urmă și, datorită proprietăților sale unice de design, a devenit un sistem de renume internațional.

Indiferent unde se află proiectul dvs., rețeaua globală de parteneri este gata să vă ajute. Riverclack® este principalul specialist pentru acoperișuri metalice pentru proiecte de mari dimensiuni. Flexibilitatea și nivelurile ridicate de performanță ale sistemului îl fac soluția perfectă pentru aeroporturi, depozite și stadioane.

SOLUTII SOLARE
Ajutati la salvarea mediului inconjurator si economisiti bani in acelasi timp! Integrați un sistem fotovoltaic solar în acoperișul dvs. Riverclack® și reduceți imediat facturile de energie electrică! Oferim o gamă de panouri solare cristaline și subțiri, adaptate cerințelor dvs. personale.

COST – EFICIENTA
Cu o viață îndelungată, sistem de întreținere redus, cu instalare rapidă, Riverclack® este o soluție eficientă pentru proiecte mari și mici.

DURABIL
Selectarea metalelor cum ar fi aluminiu, cupru și oțel inoxidabil sunt utilizate în combinație cu fiabilitatea inerentă a sistemului de acoperiș. Toate metalele sunt 100% reciclabile.

RAPID PENTRU INSTALARE
Instalarea este rapidă și ușoară și nu este nevoie de pre-asamblarea clemelor.

PERFORAȚIE IN SISTEMUL DE BLOCARE
Sistemul de blocare Riverclack® „secrete fixing” nu necesita nici o perforare pe suprafața acoperișului și permite expansiunea termică liberă a panourilor.

EXTREM DE USOR DE CURBAT
Cu probabil cele mai înalte posibilități de auto-îndoire dupa orice forme structurale, panourile Riverclack® se pot curba natural până la o rază minimă de 25 m (aluminiu de finisare cu grosimea de 0,7 mm), eliminând astfel costurile suplimentare ale lucrărilor de curbare cu mașinii speciale. Complet

CIRCULABIL
Datorită fermitatii metalelor folosite, este posibilă deplasarea pe panouri după instalare fără a crea o deformare permanentă, chiar și după nenumărate vizite pe suprafața lor.

ETANŞ
Datorită îmbinării si drenajului fără garnitură, sistemul de acoperiș este etanș, chiar și atunci când este complet scufundat în apă.

Renumit pentru flexibilitatea sa, o rezistență excepțională și ușurința la instalare, Riverclack® este alegerea pentru arhitecții din întreaga lume care doresc să se imbine înalta calitate cu un design unic si forme imposibil de realizat cu alte materiale.

Canalul de drenaj patentat, încorporat în panourile Riverclack®, demonstreaza că sistemul poate fi instalat pe acoperisuri extrem de lungi (table fara imbinari pe lungime), acoperisuri plate cu panta zero, prin eliminarea riscului de infiltrare, în timp ce clemele speciale pe bază de rășină armata cu fibra de sticla, permit dilatarea termică liberă a panourilor fără riscul de a deteriorarea clemele sau panourile Riverclack.

 

Detalii suplimentare: riverclack.com

 

Tags

Riverclack