A Rufy Roof Engineering szakemberei az építőiparban szerzett tapasztalattal rendelkeznek, amely műszaki és műszaki tanácsadási szolgáltatásokat nyújt a fémszerkezetek építésében, szerkezeti tervezésében, kulcsrakész kivitelezésében és összeszerelésében a hatályos minőség és a kedvezményezett által előírt követelményeknek megfelelően.

Szeretne szellőző homlokzatot építeni a vállalatának? Szüksége van egy tárolóhelyre a horganyzott fémszerkezeten? Segítünk abban, hogy növelje vállalkozását, függetlenül attól, hogy hol dolgozik. Tervezünk és gyártunk fémkonstrukciókat, tárolótermeket, termelési csarnokokat, állattartó gazdaságokat, kiskereskedelmi konstrukciókat, üvegházakat és szoláriumokat, autószervizeket, bemutatótermet, földi napelemes fotovoltaikus szerkezetet stb. Megtapasztaljuk és megismerjük az Ön kívánságait.

Tapasztalt partner vagyunk, aki az egész projektben elkísérheti Önt, legyen az ötlet vagy papírprojekt.

A projekt minden szakaszában tanácsadást kínálunk, reális értékeléseket kínálunk, elkerüljük a határidők és a költségvetés túllépését, segítünk Önnek az állami intézmények mellett a szükséges lépésekben, segítve Önt abban, hogy az anyagokat optimális áron válassza a minőség romlása nélkül, és ott adott esetben tanácsot adunk Önnek, hogy megkapja a szükséges finanszírozást a projekthez.

Küldetésünk, hogy a legmagasabb minőségi színvonalon kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat, ügyfeleink igényeinek megértéséhez és befektetésük maximális lehetőségeinek eléréséhez.

Együtt költséghatékony és fenntartható építési megoldásokat találunk az idő múlásával.