Scule Rennsteig

RENNSTEIG – Întotdeauna o conexiune bună

Întotdeauna o conexiune bună – din 1959, Rennsteig a fabricat instrumente profesionale pentru locuri de muncă, incepand de la ideea de producție de serie.

Cu inovația, grijă și angajament, satisfacem nevoile clienților în multe industrii profesional si cu inventivitate. În acest sens, am devenit unul dintre liderii mondiali in productia de scule în domeniile noastre.

RENNSTEIG – o companie mijlocie cu creștere rapidă, în inima Germaniei. Sediul nostru este situat în Turingia, o regiune cu o tradiție veche de secole de producerea de scule. Peste 230 de persoane lucreaza aici, și la filiala noastra RENNSTEIG Tools Inc. din SUA. Din 1991 RENNSTEIG a fost o filială independentă a cunoscutului producator de instrument KNIPEX-WERK C. Gustav Putsch KG în Wuppertal, Germania. Cu rețeaua noastră mondială de reprezentanți și cooperare strânsă cu grupul KNIPEX, putem servi clienti internationali direct pe santier. De fapt, exporturile reprezintă peste 50 la sută din veniturile noastre.

Întotdeauna o conexiune bună – care functioneaza pentru produsele noastre, clienții și angajații, precum și pentru implicarea noastră în educație, mediu, sport și cultură. Avem rădăcini adânci in Germania, dar suntem orientati pe plan internațional.

Instrumentele noastre – Know-how în mâna dvs.

Instrumente RENNSTEIG sunt utilizate ori de câte ori sunt de așteptat rezultate de top. Oferim produsele potrivite pentru multe domenii de aplicare diferite:

  • Lucru pe cabluri
  • Instalatii sanitare
  • Pentru prelucrarea metalelor
  • Constructii-montaj
  • Aplicații speciale

De la un șantier de construcții, într-un atelier sau la bordul unei aeronave, cerințele utilizatorilor sunt foarte diverse. Toți utilizatorii împărtășesc cele mai inalte standarde pentru munca lor, precum și cele mai înalte cerințe privind ergonomia și funcționalitatea practică a instrumentelor pe care le folosesc.

Cu inovațiile lor, materiale de înaltă calitate, finisaje precise și de design pentru utilizare pe termen lung, instrumentele noastre sunt ceea ce profesionisti caută în activitatea lor de zi cu zi.

Asta e RENNSTEIG – mereu cu un pas înainte

Pe măsură ce tehnologia continuă să progreseze, este nevoie de noi instrumente pentru a lucra cu aceste tehnologii mai rapid, mai precis si mai economic. Suntem experți în dezvoltarea acestor instrumente și adaptarea acestora la schimbare cerințele pieței și a nevoilor utilizatorilor. Peste 50 de brevete internaționale sunt o confirmare impresionantă a produselor noastre pe piețele mondiale.

Inovații – modelarea viitorului împreună

Pasiunea noastra este crearea unor instrumente speciale specifice clientului care permit utilizatorilor să instaleze și asambla noi produse clienților mai bine . Participarea la procesele de dezvoltare a clientului de la un stadiu incipient , lucrăm îndeaproape cu managementul produselor pentru a proiecta soluții eficiente și de înaltă calitate . Acest lucru dă naștere la parteneriate pe termen lung și chiar brevete comune . Dezvoltarea RENNSTEIG , inginerie mecanică și de producție de experți transforma dorintele clientului în instrumente profesionale , funcționale .

Ne extindem permanent si rafinam linia noastra de instrumente de calitate , și clienții din întreaga lume beneficiază de cunoștințele și sfaturile experților RENNSTEIG.