Sere Hobby

Proiectare Sera Hobby
Productie-Livrare-Montaj Structura – Sera Hobby
Montaj Policarbonat 16 mm la pereti si acoperis Sera Hobby

Lucrare „La Cheie” Sera Hobby

Sera Hobby se construieste in 14-21 zile


Gradinile acoperite (solar) ajuta persoanele care iubesc gradinaritul sa prelungeasca cu pana la o luna si jumatate sezonul de recoltare a legumelor proaspete. Daca la sfarsit de septembrie, inceput de octombrie recoltam ultimele legume din gradina in aer liber, deoarece cade prima bruma, temperaturile nocturne incep sa scada de la o zi la alta, in interiorul unei gradini acoperite corect, legumele pot fi recoltate pana la sfarsitul de noiembrie.

Inainte de a va achizitiona o sera hobby, trebuie sa analizati cu obiectivitate care sunt motivele reale pentru care doriti aceasta sera.

Daca doriti sa extindeti cu o luna perioada de recoltare a legumelor, pentru a le consuma proaspete, cheltuielile legate de constructia si intretinerea unei sere hobby nu sunt justificate din punct de vedere financiar. In acest caz, un solar tunel de mici dimensiuni acoperit cu folie este suficient.

Insa, daca doriti sa „gradinariti” pe tot parcusul anului in sera, inclusiv iarna,  gestionand atent, esalonat perioadele de recoltare a legumelor, o sera hobby este alegerea potrivita.

O sera hobby poate fi dotata optional cu irigare automata cu senzori de umiditate, ventilatie automata, trape manuale sau automate, panouri solare, incalzire cu gaz si pompe de caldura.

De ce sa alegeti sera hobby NaTura? Am conceput sera hobby ca o constructie de sine statatoare in curtea dumneavoastra, o constructie durabila, rezistenta, fara costuri de intretinere.

Structura metalica este zincata, deoarece in interiorul serei hobby este un mediu cu umiditate foarte ridicata. Parametri de rezistenta a structurii metalice avizata MLPAT, sunt calculati in functie de zona unde se amplaseaza sera hobby. Optional, rezistenta structurii metalice  a serei hobby este calculata pentru a permite instalarea ulterioara de panouri fotovoltaice pe acoperisul serei.

Acoperisul si peretii de sera hobby sunt din policarbonat celular de minim 16 mm, permite patrunderea luminii solare, insa retine caldura in interior. Sistemul de imbinare al policarbonatului, nu permite pierderile de caldura in exterior.

Iluminatul artificial al serei este adaosul de lumina de care au nevoie plantele pentru a se dezvolta in perioada de iarna, atunci cand intensitatea scazuta a luminii naturale scade ritmul de crestere al plantelor.

Cu ajutorul serei hobby Natura, putem avea legume proaspete recoltate din sera pe parcursul intregului an!

 

Lucrari realizate:

Sera fatada Est

Sera profesionala pe structura metaliza galvanizata acoperita cu policarbonat cu grosimea de 16 mm. Structura metal...

Citeste mai mult !

Structura Sera Profesionala

Structura sera formata din profile zincate. Nave in 2 ape si pereti drepti, cu jgheab comun. Inaltime jgheab: 2,5 m...

Citeste mai mult !

Actuatoare hidraulice deschidere ferestre

Sistem deschidere ferestre si trape pentru ventilare naturala. Fara energie electrica / fara actionare manuala = s...

Citeste mai mult !

Trapa acoperis Sera – video

Vizualizare deschidere trapa acoperis sera pentru ventilare naturala. Sistem deschidere la 24 V, cu motor tip actua...

Citeste mai mult !