Structura panouri fotovoltaice la sol – Ploiesti

Productie si montaj Structura panouri fotovoltaice la sol - Ploiesti


În cadrul proiectului desfășurat în Ploiești, am avut privilegiul de a coordona și executa producția și montajul unei structuri pentru panouri fotovoltaice la sol. Această inițiativă a fost concepută pentru a promova utilizarea energiei solare într-un mod sustenabil și eficient în această regiune importantă din România.

Primul pas în realizarea acestui proiect a fost să realizăm o analiză detaliată a terenului disponibil și a condițiilor de mediu locale. Am efectuat studii topografice și geotehnice pentru a determina cea mai potrivită amplasare și configurație pentru structura panourilor fotovoltaice. Această etapă a implicat colaborarea strânsă cu specialiști în domeniul ingineriei civile și a resurselor energetice regenerabile.

După ce am obținut toate aprobările necesare din partea autorităților locale și a altor organisme relevante, am demarat procesul de producție a structurii. Am ales materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a asigura durabilitatea și eficiența sistemului fotovoltaic. Echipa noastră de experți a lucrat cu precizie și atenție la detalii în timpul fabricării elementelor structurale, respectând standardele și reglementările în vigoare.

Montajul propriu-zis a fost o etapă complexă, dar bine organizată. Am coordonat echipele de muncitori și tehniceni pentru a asambla și instala structura în conformitate cu planurile și specificațiile inițiale. Am acordat o atenție deosebită siguranței în timpul montajului, implementând măsuri de protecție și proceduri de lucru în conformitate cu normele de sănătate și securitate ocupațională.

Pe măsură ce proiectul a avansat, am efectuat teste și inspecții periodice pentru a ne asigura că sistemul funcționează la parametrii optimi și că este în conformitate cu standardele de calitate și performanță. Am oferit, de asemenea, instruiri și suport tehnic clienților noștri pentru a asigura utilizarea și întreținerea corectă a sistemului fotovoltaic.

Finalizarea acestui proiect a reprezentat nu doar un succes tehnic, ci și o contribuție semnificativă la dezvoltarea durabilă și reducerea emisiilor de carbon în regiunea Ploiești. Am fost mândri să fim implicați într-un proiect care susține tranziția către o energie mai curată și mai sustenabilă, iar rezultatele obținute ne-au consolidat reputația ca lideri în domeniul energiei regenerabile în România.

Rufy Roof Engineering SRL constructie structura fotovoltaica Ploiesti Romania 1
Vezi galeria de imagini