Hale industriale cu structura metalica, constructii metalice din diverse sectoare de activitate economica si acoperisuri cu panouri fotovoltaice

Hale industriale, comerciale – magazine desfacere, depozite – constructii metalice agricole – sere uscare namol, ciupercari, peleti – constructii metalice din domeniul transporturilor – aeroporturi, hangare avioane, tramvaie, showroom-uri auto – servicii de livrare materiale constructii si montaj. Acoperisuri, pereti si fatade din tabla cutata, panouri sandwich, placi policarbonat.

Rufy Roof Engineering propune folosirea de materiale inovatoare, de calitate, testate pe piata europeana. De la Acoperisuri Riverclack, acoperisuri si fatade din aluminiu premium, cu design deosebit si calitati de etansare garantata pentru construirea de hangare si pentru constructii metalice din aeroporturi, gari, constructii metalice comerciale, parcari etc., la Acoperisuri, Pereti si Fatade din tabla cutata, panouri sandwich sau placi policarbonat folosite pentru inchiderea de hale industriale de productie sau depozitare, constructii metalice comerciale, constructii metalice agricole, grija pentru detaliile de montaj, metode de instalare eficiente, cu respectarea normelor de siguranta si protectia muncii, etapele de executie montaj, verificate atent de echipe specializate dau un plus de valoare garantiei oferite de montajul echipelor Rufy Roof Engineering.
Echipa Rufy Roof Engineering colaboreaza indeaproape cu antreprenorii si arhitectii de constructii metalice pentru respectarea exacta a executiei proiectului in lucru. De la hale industriale, comerciale sau agricole de dimensiuni reduse, la constructii metalice complexe, de mari dimensiuni, Rufy Roof Engineering este partenenerul cu experienta pentru instalarea de Acoperisuri, Pereti si Fatade pentru aceste constructii metalice.

Hale industriale, constructii metalice cu structura metalica grea – proiectare, executie si montaj structura metalica grea.

Rufy Roof Engineering proiecteaza structura metalica grea pentru hale industriale, constructii metalice din diverse sectoare de activitate economica, avand la baza proiectului de arhitectura general, furnizat de catre client. Serviciile de proiectare rezistenta pentru hale industriale sau constructii metalice cu diverse intrebuintari, marca Rufy Roof Engineering, cu respectarea riguroasa a standardelor impuse de norme si legislatiei in vigoare ofera calcule exacte pentru constructii metalice solide, rezistente in timp, solutii tehnice pentru montajul rapid de structura metalica, solutii tehnice adaptate fiecarui proiect in parte.
Executia si montajul de structura metalica grea pentru hale industriale sau constructii metalice diverse, respecta normele de calitate impuse de legislatia in vigoare, cerintele de rezistenta obligatorii, dar si cerintele de siguranta si calitate, care se impun in cazul acestor constructii metalice. In plus, datorita profesionalismului, seriozitatii si implicari proiectantilor, verificatorilor, responsabililor cu executia tehnica si echipelor de instalatori Rufy Roof Engineering, fiecare proiect este abordat cu maxima responsabilitate, materiale si servicii fara compromisuri.

Hale industriale, constructii metalice cu structura metalica din profile zincate usoare – proiectare, executie si montaj structura metalica din profile zincate usoare.

Hale industriale cu structura metalica din profile zincate usoare – o alegere pentru clienti care doresc optimizare costurilor de construire si a timpului de executie de hale industriale, constructii metalice din diverse sectoare de activitate. Economia de timp si reducerea costul final al acestor hale industriale sau constructii metalice cu structura metalica din profile zincate usoare, in toate fazele de la executie, transport, manopera, gradul de rezistenta si valoarea constructiei nu este a minimizat de aceasta alegere constructiva.
Structura metalica pentru hale industriale metalice zincate formata tip Z, C, U, L, Sigma si Omega, profile zincate usoare, metalice, prefabricate prin formare la rece, sunt utilizate pentru alcatuirea de structura metalica datorita rezistentei, durata scurta de asambare si a costurilor reduse de productie.
Aceste hale industriale cu structura metalica din profile zincate usoare sunt usor de relocat prin dezmembrare rapida si usoara, cu recuperarea totala de profile zincate usoare. Profilele zincate usoare, recuperate din dezmembrarea de hale industriale cu structura metalica din profile zincate usoare pot fi refolosite in componenta de structura metalica pentru o constructie metalica noua.
Noile tehnologii de protectie anticoroziva prin zincare conduc la cresterea competitivitatii, referitor la structura metalica, iar degradarea protectiei este suficient de lenta si se poate garanta o durata medie de viata de 60 ani.
Profile zincate usoare, formate la rece au grosimea intre 1,5-4 mm, calitatea material: S350 GD, S320 GD, S250 GD, strat zinc 275 g/m2, dimensiuni intre 75-300 mm in sectiune si caracteristici conform Certificat EN 10326/2004.

Hale industriale, constructii metalice diverse – servicii de renovare acoperisuri, pereti si fatade, servicii de extindere hale industriale, constructii metalice.

Rufy Roof Engineering executa lucrari de inlocuire tabla cutata, panouri sandwich pentru acoperisuri, pereti si fatade hale industriale, constructii metalice din diverse domenii de activitate economica. Proiectul de renovare aprobat de client include metodele de reciclare a materialelor decofrate, metode de transport sau de depozitare in siguranta, metode de protectie a bunurilor din cladirea renovata si de protectie a persoanelor care isi desfosoara activitatea in cladirea renovata sau in imediata vecinatate, perioade de lucru agreate de client.
Rufy Roof Engineering executa lucrari de extindere hale industriale, constructii metalice cu diverse destinatii, prin executarea de extinderi de structura metalica grea sau structura metalica din profile usoare pe verticala, prin mansardare sau prin suplimentare etaj, dar si pe orizontala, prin completare structura metalica existenta. Inchiderea extinderilor la constructiile metalice se face cu tabla cutata sau panou sandwich.
In practica, echipa Rufy Roof Engineering este solicitata si pentru asamblarea de compartimente pe orizontala, in constructii metalice existente prin adaugarea de pereti despartitori, confectionati din structura metalica din profile zincate usoare acoperita cu tabla cutata sau panou sandwich sau pe verticala prin crearea unor spatii de birouri etajate, in cadrul interioarelor de hale industriale, constructii metalice existente.

Hale industriale, constructii metalice si anexe, parcari – dotari / imbunatatiri cu panouri fotovoltaice pe acoperis.

Rufy Roof Engineering proiecteaza amplasarea de panouri fotovoltaice pe acoperisurile de hale industriale, constructii metalice sau anexele acestora, acoperisurile de parcari. Fie in urma unor perspective legislative favorabile, privind incurajarea producerii de energie electrica prin folosirea energiei solare cu ajutorul de panouri fotovoltaice, fie ca raspuns la nevoile crescute a consumului propriu de energie electrica, clientii investesc in dotarea cu panouri fotovoltaice, instalate pe acoperisurile de hale industriale sau pe orice constructie metalica.
Fixarea panourilor fotovoltaice pe acoperisurile de hale industriale, constructii metalice si anexele acestora, inclusiv parcari auto se executa de catre echipa Rufy Roof Engineering, prin prinderea in acoperisul existent sau acoperisul nou instalat de structura metalica din aluminiu, marca Alusistemi sau structura metalica aluminiu, marca K2.
Proiectul de amplasare debuteaza prin studierea conditiilor de amplasare al cladirii unde urmeaza sa se instaleze panouri fotovoltaice si orientarea catre soare a acoperisului de hala industriala, constructie metalica din diverse domenii economice, inclinarea acoperisului, dar si conditiile privind vechimea acoperisului, starea cladirii unde se va instala panouri fotovoltaice si gradul de suportabilitate al surplusului de greutate dat de dotarea cu panouri fotovoltaice.
Rufy Roof Engineering fixeaza panouri fotovoltaice pe acoperisurile de hale industriale si pe acoperisurile de constructii metalice din diferite sectoare de activitate economica, cu structura metalica din aluminiu, accesorii rezistente in timp, fara a afecta gradul de etansare al acoperisurilor de hale industriale sau constructii metalice dotate cu panouri fotovoltaice.

Structura metalica europrofile, pane zincate, panou termoizolant.