Construcții Hale Industriale

Ne specializăm în construcția de hale industriale, oferind soluții personalizate de proiectare, fabricare și montaj. Angajamentul nostru este să livrăm structuri metalice durabile, eficiente și adaptate nevoilor clienților. Prin expertiză și tehnologie avansată, asigurăm performanță și calitate superioară în fiecare proiect.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Proiectăm hale industriale personalizate, combinând eficiență, inovație și durabilitate pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărui client.

Constructie hale metalice

Productie

Producem hale industriale utilizând materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate, eficiență și adaptabilitate pentru diverse aplicații industriale.

Livrare hale metalice

Livrare

Asigurăm coordonarea eficientă a livrării tuturor materialelor esențiale pentru construcția halei metalice, garantând sosirea acestora direct pe locația proiectului.

Montaj hale metalice

Montaj

Efectuăm montajul halelor industriale cu precizie și profesionalism, asigurând structuri solide, sigure și gata de utilizare în timp optim

Hale Industriale- Proiectare, Productie, Montaj

Expertiză în Construcții: Hale Industriale Proiectate pentru Performanță și Durabilitate


Construim hale industriale adaptate la o varietate de aplicații, punând în practică expertiza noastră în proiectarea, producerea și montajul unor structuri metalice versatile. Portofoliul nostru cuprinde hale pentru producție, industria alimentară, crame de vin, producție de mobilier și tâmplărie, ateliere, industria chimică, hale zincate, și soluții pentru industria reciclării. Fiecare proiect este abordat cu un angajament ferm către calitate și eficiență, oferind clienților noștri soluții durabile și optimizate pentru nevoile lor specifice.

Hale metalice Producție

Hale Producție

Construim hale de producție adaptate fluxurilor de lucru, integrând soluții inovatoare pentru eficiență maximă și productivitate sporită în orice industrie.

Hale metalice Industrie alimentară

Industrie alimentară

Realizăm hale metalice pentru industria alimentară, proiectate să respecte standardele stricte de igienă și siguranță, optimizând procesele de producție și stocare.

Hale metalice Constructie Crame Vinuri

Cramă Vin

Construim hale metalice pentru crame de vin, oferind soluții care îmbină estetica cu funcționalitatea, optimizând condițiile de păstrare și producție a vinului.

Hale metalice Producție Mobilier si Tamplarie

Mobilier și Tâmplărie

Hale metalice pentru producția de mobilier și tâmplărie, asigurând spații optimizate pentru eficiența proceselor de fabricație, adaptabilitate și siguranța muncii.

Aveți nevoie de o Hală Industrială?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice industriale adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

Hale metalice Atelier

Hale Atelier

Construim hale metalice pentru ateliere, oferind soluții robuste și flexibile, ideale pentru diverse activități de producție, reparare sau întreținere, cu spații bine organizate și adaptabile nevoilor specifice

Hale metalice Industria Chimică

Industria Chimică

Hale metalice pentru industria chimică, proiectate să îndeplinească standardele de siguranță și protecție împotriva substanțelor periculoase, asigurând un mediu de lucru sigur și eficient pentru procesele chimice

Hale metalice Industria Reciclării

Industria Reciclării

Hale metalice dedicate industriei reciclării, oferind soluții personalizate pentru sortare, procesare și stocare, proiectate să maximizeze eficiența operațională și să susțină practici de sustenabilitate

Hale metalice zincate

Hale zincate

Hale metalice zincate, caracterizate prin rezistență îmbunătățită la coroziune și durabilitate pe termen lung, ideale pentru medii industriale solicitante și condiții exterioare variabile

HALE INDUSTRIALE RRE


Bine ați venit la RRE, partenerul dvs. de încredere în proiectarea, producția și livrarea structurilor metalice zincate industriale.

Cu o reputație solidă și o experiență vastă în domeniul construcțiilor industriale, RRE se remarcă prin oferirea de soluții inovatoare și personalizate pentru diversele nevoi ale industriei. De la proiectare și inginerie până la producție avansată și montaj, ne angajăm să livrăm structuri de înaltă calitate, adaptate cerințelor specifice ale fiecărui client. Colaborăm strâns cu partenerii noștri pentru a asigura soluții versatile, eficiente și durabile, care să îndeplinească standardele cele mai exigente ale industriei.

Hale metalice din profile metalice zincate oferind un echilibru excelent între calitate și preț. Sunt perfect adaptabile pentru diverse activități de producție sau procesare, cu posibilitatea de integrare a spațiilor de birouri. Dispun de o deschidere utilă de până la 60 m, cu variabilitate în înălțimi și lungime ajustabilă la necesitățile proiectului.

Hale din profile metalice zincate prefabricate, personalizabile pentru a îndeplini cerințele specifice: adăugarea de copertine, instalarea de uși secționale, suport pentru pod rulant, sau mezanine. Montarea se realizează rapid și în siguranță, beneficiind de produsele și soluțiile inovative RRE.

RRE vă stă la dispoziție pentru construirea halei industriale în orice regiune a țării, dar și la nivel internațional, asigurând flexibilitate și acoperire globală.

EXPERTIZĂ


Asigurăm livrare rapidă și montaj garantat
Potrivit atât pentru proiecte mari, cât și pentru cele mici, cu posibilitate de extindere simplă.
Proiectare adaptată nevoilor specifice ale afacerii și proceselor dvs. de lucru
Expertiză în Proiectare și Inginerie
Producție Avansată și Calitate Superioară
Soluții Versatile pentru Industrie

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala