Construcții Depozite Cartofi

Suntem specializați în construirea de depozite pentru cartofi, folosind structuri metalice de profile zincate pentru a oferi durabilitate și protecție împotriva coroziunii. Aceste spații sunt meticulos proiectate pentru a menține condiții ideale de stocare, prezervând astfel calitatea și prospetimea cartofilor. Adoptând cele mai avansate tehnologii și materiale premium, depozitele noastre reprezintă soluții adaptate și eficiente, concepute pentru a satisface specificațiile agricultorilor și pentru a asigura o valoare adăugată durabilă investiției.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Proiectăm depozite pentru cartofi, utilizând structuri metalice zincate, optimizând spațiul și condițiile de stocare pentru a garanta calitatea și prospetimea produselor.

Constructie hale metalice

Productie

Producem depozite pentru cartofi, folosind tehnologie avansată și materiale de înaltă calitate, asigurând structuri metalice zincate durabile și eficiente pentru agricultură.

Livrare hale metalice

Livrare

Asigurăm livrarea rapidă și precisă a depozitelor pentru cartofi, garantând sosirea structurilor metalice zincate la locația clientului, pregătite pentru asamblare și folosire directă.

Montaj hale metalice

Montaj

Asigurăm servicii profesionale de montaj pentru depozitele de cartofi, garantând o instalare rapidă și conformă cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

CONSTRUIM HALE METALICE PENTRU DEPOZITE DE CARTOFI ȘI CEAPĂ


În industria agricolă, depozitarea adecvată a cartofilor și cepei reprezintă un aspect cheie care poate influența semnificativ rentabilitatea și calitatea produselor. Compania RRE, recunoscută pentru expertiza sa în construcția de hale metalice, oferă soluții modulare personalizate care răspund nevoilor specifice ale depozitării acestor legume. Prin proiectarea și construcția de hale metalice modulare pentru depozite de cartofi și ceapă, RRE asigură un mediu optimizat care contribuie la prelungirea duratei de viață a produselor și la maximizarea profiturilor.

Unul dintre principalele avantaje ale halelor metalice modulare RRE este flexibilitatea lor. Aceste structuri permit o adaptare ușoară la diferite dimensiuni și forme, în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui depozit. Mai mult, modularitatea facilitează extinderea ulterioară a spațiului de depozitare, oferind fermierilor și distribuitorilor posibilitatea de a-și scala operațiunile fără investiții majore inițiale.

Ventilația eficientă și controlul temperaturii sunt esențiale pentru menținerea cartofilor și cepei în stare optimă pe durata depozitării. Halele RRE sunt proiectate pentru a integra sisteme avansate de ventilare și control al climatului, care reglează nivelul de umiditate, temperatura și concentrația de CO2 în interiorul depozitului. Aceste caracteristici tehnice sunt vitale pentru prevenirea apariției bolilor și pentru reducerea pierderilor post-recoltare

De asemenea, RRE acordă o atenție deosebită optimizării ratei de încărcare și circulației aerului în interiorul halelor. Prin proiectarea inteligentă a spațiilor și a sistemelor de aerisire, se asigură o distribuție uniformă a aerului rece și o eliminare eficientă a gazelor etilenă, contribuind astfel la menținerea calității cartofilor și cepei pe perioade extinse.

Iluminarea adecvată este un alt factor important luat în considerare în proiectarea halelor metalice modulare RRE. Prin utilizarea surselor de lumină optimizate pentru depozitare, se minimizează riscul deteriorării calității produselor și se facilitează operațiunile de inspectare și gestionare a stocurilor.

Investiția într-un depozit de cartofi sau ceapă construit de RRE nu reprezintă doar o alegere strategică pentru optimizarea procesului de depozitare, ci și o decizie economică înțeleaptă. Având în vedere că aproximativ 75% din compoziția cartofului este apă, acesta este susceptibil la deteriorare rapidă dacă nu sunt respectate condițiile de depozitare recomandate. Prin urmare, alegând soluțiile RRE, fermierii și distribuitorii pot asigura un câștig economic substanțial, vânzând produsele la momentul și prețul cel mai avantajos, datorită prelungirii duratei de conservare și menținerii calității produselor.

Depozit cartofi

Aveți nevoie de un Depozit Cartofi și Ceapă?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice cu destinatia depozite agricole pentru cartofi si ceapa adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

OPTIMIZAREA DEPOZITĂRII CARTOFILOR SI A CEPEI: 4 FACTORI

CRUCIALI CU SOLUȚIILE RRE


Depozitarea cartofilor reprezintă o provocare care necesită atenție la detalii și cunoștințe tehnice specifice. Compania RRE, cu peste 25 de ani de experiență în proiectarea, producerea, livrarea și construirea de hale de depozitare, oferă soluții inovatoare adaptate nevoilor specifice ale acestui proces. În continuare, vom explora cei patru factori esențiali pentru o depozitare în siguranță a cartofilor, împreună cu avantajele oferite de RRE în fiecare dintre aceste aspecte.

Temperatura

Temperatura optimă de depozitare este vitală pentru menținerea calității cartofilor și depinde de utilizarea finală a acestora. Este crucială etanșeitatea panourilor pentru a asigura o separație completă între interiorul controlat și mediul exterior.

Avantaj RRE: Compania controlează întregul proces, de la proiectare la montaj, asigurând soluții personalizate care garantează condiții ideale de temperatură în depozitele de cartofi și ceapă.

Umiditatea

Menținerea unei umidități relative între 90 – 95% este esențială pentru a preveni deshidratarea cartofilor. Scăderea sub acest prag poate duce la apariția ridurilor pe suprafața cartofilor.

Avantaj RRE: Echipa de proiectare RRE integrează sisteme de umidificare avansate, facilitând instalarea și funcționarea eficientă a acestora, asigurând astfel umiditatea optimă în depozit.

Iluminarea

Cartofii trebuie depozitați în totală întuneric pentru a preveni deteriorarea calității, în timp ce spațiile de sortare și ambalare necesită iluminat cât mai apropiat de cel natural. Pentru aleile de circulație și anexe, iluminatul standard este recomandat.

Avantaj RRE: RRE construiește celule bine izolate fără surse de lumină naturală, în timp ce pentru zonele de sortare și ambalare, precum și aleile de acces, folosește iluminatoare translucide care asigură lumină naturală. Structura metalică facilitează montajul sistemelor electrice și de iluminat.

Ventilarea

O ventilare corect calculată este crucială pentru a evita deshidratarea cartofilor, dar și pentru a elimina excesul de CO2 generat în timpul depozitării.

Avantaj RRE: Echipa RRE proiectează spații de depozitare integrate cu sisteme de ventilare special concepute, asigurând o circulație a aerului eficientă și prevenind astfel problemele legate de calitatea aerului în depozit

AVANTAJE


Deschideri utile de până la 60 m și diverse înălțimi ale pereților laterali

Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°

Posibilitate de integrare a sistemelor de ventilație

Climat controlat mulțumită diverselor tipuri de izolație, adaptate amplasamentului dvs. și soiurilor de cartofi

Integrare a camerelor de încărcare, descărcare și sortare

Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala