Construcții Hale Metalice Atelier

Specializați în construcția de hale metalice pentru ateliere, folosind profile zincate ușoare. Această abordare asigură structuri durabile, flexibile și eficiente, ideale pentru diverse aplicații în ateliere, combinând tehnologia avansată cu soluții economice pentru nevoile de spațiu ale clienților noștri.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Proiectăm hale metalice pentru ateliere, optimizând spațiul și funcționalitatea prin utilizarea profilelor zincate ușoare, garantând soluții durabile și adaptabile la cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Constructie hale metalice

Productie

Realizăm producția de hale metalice pentru ateliere, folosind materiale de înaltă calitate și profile zincate ușoare, pentru a oferi structuri robuste, eficiente și personalizate.

Livrare hale metalice

Livrare

Asigurăm livrarea precisă și la timp a halelor metalice pentru ateliere, garantând transportul sigur al materialelor de calitate direct la locația proiectului.

Montaj hale metalice

Montaj

Efectuăm montajul halelor metalice pentru ateliere cu profesionalism și eficiență, asigurând construcții solide și sigure, adaptate perfect nevoilor și specificațiilor fiecărui client.

HALE METALICE ATELIER RRE


La RRE, ne dedicăm construirii de hale metalice din profile zincate ușoare, special concepute pentru ateliere care necesită spații ample și eficiente. Aceste structuri reprezintă soluția optimă pentru facilitarea unui mediu de lucru confortabil, în care echipamentele și personalul pot opera în condiții ideale. Adaptabilitatea noastră ne permite să servim o gamă variată de clienți, de la întreprinderile mici și mijlocii până la corporațiile industriale mari, oferind posibilitatea de a personaliza dimensiunea halei în funcție de necesitățile specifice.

Înțelegem importanța detaliilor în crearea unui atelier care să răspundă tuturor nevoilor dvs. Din acest motiv, oferim opțiuni extinse de personalizare, inclusiv soluții de izolație avansată pentru a asigura condiții de lucru optime pentru angajați. De asemenea, facilităm eficiența și funcționalitatea spațiului de lucru prin integrarea de echipamente cum ar fi podurile rulante și instalarea de uși largi cu copertine, asigurând protecție împotriva intemperiilor la încărcarea și descărcarea materialelor.

Unul dintre avantajele majore ale colaborării cu RRE este rapiditatea cu care atelierul dvs. poate deveni operațional. Datorită procesului nostru eficient de construcție și montaj, timpul necesar ridicării structurii este semnificativ redus, minimizând orice inconveniente pe șantier. Acesta este un aspect pe care numeroase firme din sectorul de activitate l-au apreciat, recunoscând superioritatea halelor noastre metalice față de construcțiile tradiționale din beton, atât în ceea ce privește agilitatea montajului, cât și durabilitatea pe termen lung.

Mai mult, suntem conștienți că necesitățile dvs. pot evolua în timp. Datorită designului inteligent al sistemului nostru constructiv, extinderea atelierului devine o operațiune simplă și eficientă. Prin cuplarea mai multor module, putem transforma și adapta spațiul existent pentru a îndeplini cerințele de creștere ale afacerii dvs., asigurând că atelierul rămâne perfect aliniat cu ambițiile și expansiunea activității.

La RRE, angajamentul nostru este să oferim soluții de construcție care nu doar că satisfac cerințele actuale, dar sunt și pregătite să sprijine dezvoltarea viitoare a proiectelor dvs. Construind hale metalice din profile zincate ușoare, ne asigurăm că fiecare atelier este o investiție în eficiență, durabilitate și flexibilitate, pregătită să susțină succesul continuu al afacerii dvs. în domeniul prelucrării materialelor sau producției de mobilier.

Hale metalice Atelier

Aveți nevoie de o Hală metalică Atelier?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice industriale adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

SOLUȚII PERSONALIZATE – HALĂ ATELIER MODULARĂ ȘI FLEXIBILĂ


Într-o lume în continuă schimbare, unde flexibilitatea și adaptabilitatea sunt esențiale pentru succesul oricărei afaceri, soluțiile personalizate pentru construcția de hale atelier modulare și flexibile devin fundamentale. În acest context, la RRE, ne dedicăm oferirii de soluții care răspund specific nevoilor fiecărui client, integrând inovație și tehnologie pentru a crea spații de lucru eficiente și adaptabile.

Oferim hale atelier modulare, proiectate pentru a se adapta la diverse aplicații industriale, comerciale sau de producție, permitând clienților să configureze spațiul în funcție de cerințele specifice ale activității lor. Această modularitate asigură că halele pot fi extinse, reconfigurate sau chiar relocate cu efort minim, oferind o soluție de durată care crește odată cu afacerea dvs.

Construcția modulară pe care o promovăm utilizează profile zincate ușoare, care nu doar că asigură durabilitatea și rezistența structurii, dar și eficiența procesului de montaj. Această abordare înseamnă că halele pot fi ridicate rapid, reducând timpul de așteptare de la concepție până la finalizare și minimizând întreruperile în activitatea curentă.

De asemenea, înțelegem importanța esteticii și funcționalității în designul halelor, motiv pentru care oferim o gamă largă de opțiuni de personalizare. De la alegerea izolației adecvate, care asigură un mediu de lucru confortabil, până la integrarea sistemelor de iluminat și ventilație eficiente, fiecare aspect este luat în considerare pentru a optimiza performanța spațiului de lucru.

AVANTAJE


Capacitatea de a oferi deschideri ample până la 60 metri, împreună cu variabilități de înălțime adaptabile

Structura de acoperiș tip șarpantă, având înclinații de 10° sau 22°

Armonizarea spațiilor de lucru și zonele administrative într-un ansamblu estetic

Opțiuni variate pentru a asigura iluminarea naturală eficientă în interiorul halei

Selecție extinsă de finisaje pentru fațade și paletă cromatică, reflectând brandul afacerii

Menținerea unui mediu interior optim datorită soluțiilor diversificate de izolație

Facilitatea de a include zone de birouri și niveluri de mezanin, extinzând semnificativ suprafața utilizabilă

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala