Despre Noi

Dedicarea noastră în domeniul construcțiilor metalice se reflectă prin capacitatea de a proiecta, produce, livra și monta structuri metalice și hale metalice adaptate nevoilor diverse ale clienților noștri. Ca producători de profile metalice zincate, ne angajăm să oferim soluții durabile și de înaltă calitate. Suntem, de asemenea, parteneri de încredere Alubel în România, consolidând astfel angajamentul nostru către inovație și excelență în sectorul construcțiilor metalice

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Creare planuri detaliate, optimizare spațiu și funcționalitate, adaptare la nevoile clientului, focus pe inovație și estetică

Constructie hale metalice

Productie

Fabricare precisă, utilizare materiale de calitate, procese controlate, asigurare durabilitate și performanță produs final.

Livrare hale metalice

Livrare

Transport eficient și sigur, respectarea termenilor stabiliți, asigurare integritate produs, soluții logistice adaptate.

Montaj hale metalice

Montaj

Instalare profesională, respectare standarde înalte, echipă calificată, finalizare rapidă, atenție la detalii, asigurare funcționalitate optimă

CONSTRUCTION MANAGEMENT, ARCHITECTURAL, AND ENGINEERING CHALLENGES

Excelență în Inginerie și Design: De la Hale Industriale la Structuri Agricole, Creăm Valoare Durabilă și Estetică


Contact - constructii hale metalice, producator profile metalice zincate

De la Hale Industriale la Ferme Metalice: Calitate și Durabilitate

Misiunea noastră este să oferim produse si servicii la cele mai înalte standarde de calitate, sa intelegem nevoile clientilor nostrii si să îi ajutăm sa atingă potentialul maxim al investitiei realizate.

Rufy Roof Engineering este o echipa de profesionisti cu experienta in constructii, care ofera servicii de Consultanta tehnica constructii, Proiectare structuri, Executie la cheie si Montaj constructii metalice cu respectarea conditiilor de calitate în vigoare si cele impuse de beneficiar.

Vreti sa construiti un sediu cu fatada ventilata pentru compania dumneavoastra?

Aveti nevoie de un spatiu de depozitare pe structura metalica zincata?

Noi va ajutam sa va dezvoltati afacerea, indiferent de domeniul in care activati dumneavoastra. Proiectam si executam constructii metalice, hale depozitare, hale productie, hale pentru ferme zootehnice, constructii retail , sere si solarii, service-uri auto, showroom etc. Noi avem experienta si cunostintele necesare pentru ca dorintele dumneavoastra sa se concretizeze.

Suntem un partener cu experienta, care va poate insoti pe tot parcursul realizarii proiectului, fie ca vorbim de o idee, fie de un proiect pe hartie.

Soluții Integrate in Sisteme Hale

De la Consultanță la Implementare

Constructii hale
0
Hale metalice construite
ani experienta 1
0
Ani experienta
Profile metalice
0
Km profile zincate

Inovație și Excelență în Construcții Metalice


Într-o lume în continuă schimbare, unde tehnologia și nevoile societății evoluează rapid, ne-am dedicat misiunii de a răspunde acestor provocări prin soluții inovatoare în domeniul construcțiilor metalice. Fie că este vorba de hale metalice, structuri pentru panouri fotovoltaice, sisteme Alubel sau confecții metalice, angajamentul nostru este de a oferi calitate, durabilitate și adaptabilitate.

Producător de Profile Metalice Zincate

În centrul activității noastre se află producția de profile metalice zincate, esențiale în realizarea structurilor metalice ușoare, utilizate pe scară largă în construcția de hale metalice. Materialele noastre, precum profilele C și Z fabricate din oțel S250-S355 Zn275, sunt alese pentru rezistența și flexibilitatea lor, fiind ideale atât pentru construcții standard, cât și pentru proiecte personalizate. Această capacitate de adaptare ne permite să satisfacem cerințele specifice ale fiecărui proiect, asigurând soluții eficiente și durabile pentru clienții noștri.

Hale Metalice - Proiectare, Producere, Livrare, Montaj

Expertiza noastră se extinde în domeniul halelor metalice, unde acoperim întregul spectru de servicii, de la proiectare și producere, până la livrare și montaj. Portofoliul nostru include o gamă variată de structuri, precum hale industriale, hale pentru producție, hale zincate, spații de depozitare, depozite industriale, magazine și spații comerciale, showroom-uri și service-uri auto, hale cu panouri sandwich, precum și hale agricole și garaje pentru utilaje. Fiecare proiect este abordat cu o atenție deosebită pentru detalii, asigurându-se că soluțiile oferite sunt nu doar funcționale, ci și estetice, contribuind la valorificarea maximă a spațiului disponibil.

Structuri Panouri Fotovoltaice

Pe măsură ce lumea se îndreaptă către surse de energie regenerabilă, oferim soluții avansate pentru instalarea structurilor pentru panouri fotovoltaice. Aceste structuri sunt proiectate pentru a maximiza eficiența energetică, oferind suport durabil și sigur pentru panourile fotovoltaice. Prin abordarea noastră inovatoare, contribuim la promovarea energiei verzi și la sustenabilitatea mediului înconjurător.

Sisteme Alubel

În calitate de parteneri Alubel pentru România, suntem mândri să oferim soluții de acoperișuri și fațade metalice de înaltă calitate. Produsele Alubel se disting prin designul lor modern, eficiența termică și rezistența la intemperii, fiind o alegere excelentă pentru orice tip de construcție. Colaborarea noastră cu Alubel ne permite să aducem pe piață produse inovatoare, care să satisfacă cele mai înalte standarde în materie de construcții

RRE Producator profile metalice zincate

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Structuri Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania