Construcții Depozite Fructe și Legume

La baza construirii depozitelor pentru fructe și legume stă angajamentul nostru de a oferi soluții durabile și eficiente, adaptate nevoilor specifice de stocare. Folosind materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate, ne asigurăm că fiecare depozit construit oferă un mediu controlat optim pentru păstrarea proaspetă și sigură a produselor horticole. Aceste structuri sunt proiectate pentru a maximiza eficiența spațială și a asigura condiții ideale de temperatură și umiditate, esențiale pentru menținerea calității și prelungirea duratei de viață a fructelor și legumelor.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Echipa noastră de proiectare se concentrează pe crearea de depozite personalizate pentru fructe și legume, garantând eficiență, durabilitate și condiții optime de stocare.

Constructie hale metalice

Productie

Specializați în producția de structuri metalice, asigurăm fabricarea precisă și de înaltă calitate, esențială pentru construcția depozitelor de fructe și legume eficiente.

Livrare hale metalice

Livrare

Ne angajăm să livrăm depozitele pentru fructe și legume la destinație, respectând termenele stabilite și asigurând transportul în condiții de siguranță.

Montaj hale metalice

Montaj

Echipa noastră de montaj se ocupă de instalarea precisă și eficientă a depozitelor pentru fructe și legume, garantând funcționalitatea optimă și respectând standardele de calitate.

DEPOZITE PENTRU FRUCTE ȘI LEGUME RRE


Depozitarea fructelor și legumelor pe termen mediu și lung reprezintă un proces complex, iar RRE înțelege în profunzime această necesitate. Ca producători de profile zincate usoare, oferim soluții inovatoare și personalizate pentru construirea depozitelor de fructe și legume.

Având în vedere cerințele specifice ale industriei alimentare, proiectăm, dezvoltăm și montăm hale de depozitare prefabricate cu structuri metalice din profile zincate usoare și placate cu panouri sandwich. Această combinație asigură o construcție solidă, rezistentă la condițiile de mediu variate și capabilă să mențină condițiile optime de depozitare pentru fructe și legume.

O caracteristică distinctivă a depozitelor noastre este capacitatea de a integra panouri fotovoltaice, transformând acoperișul într-o sursă de energie regenerabilă și reducând astfel costurile operaționale. În plus, oferim opțiuni variate pentru designul acoperișului, inclusiv acoperișuri în două ape sau semirotunde, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Calitatea construcției este o prioritate la RRE. Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde de calitate în fiecare etapă a procesului, de la proiectare la montaj. Controlul riguros al calității asigură că fiecare profil component este identificat unic, iar inspecțiile continue ne permit să identificăm și să corectăm orice neconcordanță pentru a garanta fiabilitatea și durabilitatea depozitelor noastre pe termen lung.

Indiferent de dimensiunea sau locația proiectului, echipa noastră de experți este pregătită să ofere soluții personalizate și eficiente pentru depozitarea fructelor și legumelor. Cu RRE, puteți avea încredere că depozitul dumneavoastră alimentar va fi construit pentru a răspunde celor mai exigente cerințe de calitate și performanță.

Depozit Fructe si legume

Aveți nevoie de un Depozit Fructe și Legume?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice cu destinatia depozite adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

STRUCTURA ZINCATĂ: OPTIMIZAREA DEPOZITĂRII FRUCTELOR ȘI LEGUMELOR


Construcția unui depozit de fructe și legume pe structură de profile zincate usoare aduce numeroase beneficii pentru fermieri și producătorii din industria alimentară. Această abordare modernă și inovatoare combină tehnologia avansată a profilelor zincate usoare cu cerințele specifice ale depozitării fructelor și legumelor, oferind o soluție completă și eficientă pentru conservarea și gestionarea acestor produse esențiale.

Unul dintre principalele avantaje ale construcției depozitelor pe structură de profile zincate usoare este durabilitatea și rezistența acestora la condițiile de mediu variabile. Profilele zincate sunt cunoscute pentru proprietățile lor anticorozive, care le fac ideale pentru utilizarea în medii umede sau expuse la factori externi precum ploaia sau zăpada. Această durabilitate asigură o protecție adecvată pentru fructe și legume împotriva deteriorării și pierderilor cauzate de factorii de mediu.

În plus, construcția pe structură de profile zincate usoare permite o instalare rapidă și simplă a depozitelor, reducând astfel timpul și costurile asociate proiectului. Datorită naturii lor ușoare și manevrabilității ridicate, profilele zincate sunt mai ușor de manipulat și de asamblat, ceea ce conduce la termene de finalizare mai scurte și la minimalizarea perturbărilor în activitatea fermierilor.

Flexibilitatea este un alt beneficiu major al utilizării profilelor zincate usoare în construcția depozitelor de fructe și legume. Aceste profile pot fi modelate și personalizate pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale fiecărui proiect, permițând adaptarea designului la diferite dimensiuni, forme și configurații. Astfel, fermierii au posibilitatea de a-și crea spațiul de depozitare exact așa cum își doresc, cu posibilitatea de a integra elemente suplimentare precum panouri fotovoltaice sau acoperișuri în două ape sau semirotunde.

Un alt aspect important este costul redus al construcției și întreținerii depozitelor pe structură de profile zincate usoare. Materialele folosite sunt mai accesibile și mai economice decât alternativele tradiționale, ceea ce conduce la costuri inițiale mai mici pentru proiect, iar durabilitatea lor asigură costuri de întreținere și reparații reduse pe termen lung.

AVANTAJE


Deschideri utile de până la 60 m și diverse înălțimi

Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°

Diverse soluții pentru iluminarea naturală a interiorului

Posibilitate de integrare facilă a sistemelor inteligente de ventilație si a panourilor fotovoltaice

Climat și temperatură controlată mulțumită diverselor tipuri de izolație și integrarea sistemelor active de răcire

Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala