Acoperi╚Öuri reziden╚Ťiale Alubel

Acoperi╚Öurile reziden╚Ťiale Alubel combin─â pl─âcile ╚Öi panourile izolate, fiind ideale pentru acoperi╚Öuri civile ╚Öi restaur─âri arhitecturale, respect├ónd constr├óngerile peisagistice. Aceste solu╚Ťii ofer─â durabilitate, estetic─â ╚Öi izola╚Ťie termic─â superioar─â, adapt├óndu-se perfect nevoilor oric─ârei locuin╚Ťe.

Acoperisuri rezidentiale

Alubel - Armonie ╚Öi Inova╚Ťie pentru Acoperi╚Öuri ╚Öi Restaur─âri Arhitecturale

Am introdus ├«n Rom├ónia solu╚Ťiile Alubel pentru Acoperi╚Öuri Reziden╚Ťiale ╚Öi Sisteme de Restaur─âri Arhitecturale, marc├ónd un pas major ├«n evolu╚Ťia arhitecturii ╚Öi restaur─ârilor. Special concepute pentru a ├«mbina estetica cu func╚Ťionalitatea avansat─â, solu╚Ťiile noastre promit nu doar un aspect vizual ├«mbun─ât─â╚Ťit, dar ╚Öi o izola╚Ťie termic─â ╚Öi acustic─â de excep╚Ťie, sporind astfel eficien╚Ťa energetic─â a oric─ârui edificiu. Datorit─â diversit─â╚Ťii de finisaje, produsele Alubel se integreaz─â armonios ├«n orice context arhitectural, devenind alegerea ideal─â pentru proiecte reziden╚Ťiale ╚Öi de restaurare.

Punem un accent deosebit pe lucrul ├«ndeaproape cu clien╚Ťii no╚Ötri pentru a asigura c─â fiecare proiect este personalizat ╚Öi ├«ndepline╚Öte toate a╚Ötept─ârile, oferind suport tehnic complet, de la etapa de design p├ón─â la cea de instalare. Echipa noastr─â dedicat─â de speciali╚Öti asigur─â c─â implementarea fiec─ârei solu╚Ťii Alubel atinge cele mai ├«nalte standarde de calitate ╚Öi performan╚Ť─â, contribuind la crearea unor spa╚Ťii durabile ╚Öi vizual atractive, care redefine╚Öte standardele construc╚Ťiilor contemporane.

ACOPERI╚śURI REZIDEN╚ÜIALE ALUBEL COPPO & SOTTOCOPPO

SISTEME ACOPERI╚śURI PENTRU RESTAUR─éRI

Sistemele de acoperi╚Ö reziden╚Ťial Alubel Coppo & Sottocoppo sunt solu╚Ťii inovatoare ╚Öi versatile pentru acoperirea cl─âdirilor reziden╚Ťiale, fie c─â este vorba despre construc╚Ťii noi sau de restaur─âri. Aceste sisteme combina tehnologia metalic─â modern─â cu designul arhitectural tradi╚Ťional, oferind o serie de avantaje ├«n ceea ce prive╚Öte func╚Ťionalitatea, estetica ╚Öi durabilitatea.

Sottocoppo Piano reprezint─â o evolu╚Ťie logic─â a pl─âcii din care deriv─â, ad─âug├ónd o izola╚Ťie din spum─â de poliuretan pentru reducerea condensului, cre╚Öterea rezisten╚Ťei la sarcini grele ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea rezisten╚Ťei termice. Acest sistem este ideal pentru acoperi╚Öurile cu pante lungi, oferind un efect "anti-picurare" ╚Öi o suprapunere perfect─â.

Sottocoppo este un sistem metalic pentru acoperi╚Öuri care dep─â╚Öe╚Öte limitele sistemelor tradi╚Ťionale de substructur─â, elimin├ónd necesitatea suporturilor grele sub pl─âcile de lut ╚Öi oferind o solu╚Ťie mai durabil─â ╚Öi mai versatil─â.

Il Coppo di Alubel reprezint─â un element metalic de dimensiuni mari, cu un design arhitectural ├«n form─â de ╚Ťigl─â, care ofer─â o solu╚Ťie practic─â, u╚Öoar─â ╚Öi sigur─â pentru acoperi╚Öuri reziden╚Ťiale, asigur├ónd ├«n acela╚Öi timp impermeabilitate maxim─â.

Isocoppo Flat ╚Öi Isocoppo Tek sunt panouri structurale izolate care imit─â aspectul tradi╚Ťional al ╚Ťiglei. Aceste panouri sunt echipate cu un sistem complet de accesorii ╚Öi ofer─â o solu╚Ťie eficient─â din punct de vedere energetic pentru cl─âdirile reziden╚Ťiale.

Coppo Roma reprezint─â o combina╚Ťie ├«ntre tehnologia metalic─â ╚Öi tradi╚Ťia acoperi╚Öurilor de lut, oferind un sistem integrat pentru acoperirea acoperi╚Öurilor, completat cu o gam─â larg─â de accesorii pentru a satisface toate cerin╚Ťele proiectului.

Toate aceste sisteme sunt potrivite pentru acoperi╚Öurile civile ╚Öi pentru restaurarea acoperi╚Öurilor vechi, inclusiv ├«n zone cu valoare arhitectural─â ridicat─â, oferind o solu╚Ťie estetic─â ╚Öi func╚Ťional─â pentru orice proiect.

FOI DE TABL─é CUTAT─é COPPO & SOTTOCOPPO

Transform─âm Viziunea ├«n Realitate - Excelen╚Ť─â ├«n Acoperi╚Öuri ╚Öi Fa╚Ťade Alubel - la un eMail distanta

├Än parteneriat cu Alubel, lider ├«n tehnologia acoperi╚Öurilor ╚Öi fa╚Ťadelor, RRE ├«╚Öi propune s─â redefineasc─â standardele ├«n domeniul construc╚Ťiilor din Rom├ónia. Cu o expertiz─â profund─â ╚Öi o dedicare neclintit─â pentru calitate, RRE aduce pe pia╚Ťa local─â solu╚Ťii inovatoare pentru acoperi╚Öuri, panouri sandwich ╚Öi fa╚Ťade ventilate. Aceast─â colaborare este conceput─â pentru a satisface cele mai exigente cerin╚Ťe ale arhitec╚Ťilor ╚Öi constructorilor, garant├ónd proiecte durabile, eficiente energetic ╚Öi estetic pl─âcute, transform├ónd fiecare viziune ├«ntr-o realizare impresionant─â

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania