Structuri Panouri Fotovoltaice

Proiectăm, producem și montăm structuri specializate pentru panouri fotovoltaice, adaptate atât pentru montajul la sol, cât și pentru acoperișuri. Oferim soluții personalizate, garantând eficiență energetică și integrare perfectă în proiectele tale de energie solară.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Dezvoltăm soluții personalizate, luând în considerare specificațiile și nevoile clienților, pentru maximizarea captării energiei solare și integrarea armonioasă în mediu.

Constructie hale metalice

Productie

Utilizăm tehnologii de vârf și materiale de calitate superioară pentru a fabrica structuri fotovoltaice durabile și eficiente energetic, într-un mediu controlat și certificat.

Livrare hale metalice

Livrare

Oferim servicii de transport sigur și prompt, asigurând ca produsele să ajungă în condiții optime la destinație, în conformitate cu termenii și condițiile stabilite.

Montaj hale metalice

Montaj

Oferim servicii de transport sigur și prompt, asigurând ca produsele să ajungă în condiții optime la destinație, în conformitate cu termenii și condițiile stabilite.

STRUCTURI PANOURI FOTOVOLTAICE RRE


RRE se remarcă prin expertiza sa în proiectarea și fabricarea structurilor fotovoltaice de înaltă calitate, fundamentale pentru instalarea eficientă a panourilor solare la sol. În calitate de furnizor de sisteme de structură pentru piața locală și de export, ne angajăm să oferim soluții profesionale și personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Una dintre caracteristicile cheie ale structurilor noastre este proiectarea dedicată pentru rezistență și durabilitate maximă. În acest sens, utilizăm profile zincate presate la rece, care oferă o protecție anticorozivă de înaltă calitate, minim Z275. Alegerea oțelului structural tip S350 GD asigură rezistență mecanică și stabilitate în timp.

Una dintre caracteristicile distinctive ale soluțiilor oferite de RRE este modularitatea construcțiilor. Conștientizând că nevoile unei ferme agricole se pot schimba și se pot extinde în timp, halele metalice pot fi proiectate pentru a permite extinderea ușoară și rapidă. Acesta este un avantaj semnificativ, permițând adaptarea spațiilor de depozitare la creșterea și dezvoltarea afacerii agricole. În plus, RRE oferă opțiuni de personalizare, cum ar fi instalarea de uși mari de acces, trape de fum, sisteme de ventilație și folii anticondens, toate având scopul de a îmbunătăți condițiile de stocare și de a reduce costurile de întreținere.

Eficiența sistemului nostru este sporită și de sistemul "light construction", care utilizează profile cu pereți subțiri obținute prin profilare la rece. Aceste profile nu afectează structural elementele constructive și contribuie la reducerea costurilor de transport și montaj, datorită greutății reduse și a sistemului demontabil.

În plus, oferim soluții personalizate și pentru sistemele de parcare cu panouri fotovoltaice, extinzându-ne gama de produse pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pieței și ale clienților noștri.

Structuri fotovoltaice

Aveți nevoie de Structuri pentru Panouri Fotovoltaice?

Proiectăm, producem și montăm structuri panouri fotovoltaice la sol sau pe acoperis, la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

RRE PV© – Sisteme de Structuri Panouri Fotovoltaice

Structurile fotovoltaice reprezintă suporturile pentru panourile fotovoltaice. Aceste panouri fotovoltaice pot fi cu un cadru din aluminiu cu o grosime cuprinsă între 30 mm și 50 mm, panouri fotovoltaice cu sticlă dublă fără rame sau thin film autoadezive sau cu fixare mecanică.


Structura panouri fotovoltaice la sol 2V (2 vertical)

Structura panourilor fotovoltaice la sol 2V (2 vertical) reprezintă o soluție inovativă și eficientă pentru instalarea panourilor solare. Acest sistem se distinge prin două coloane verticale robuste, montate la o distanță optimă una de cealaltă, unite de traverse orizontale. Această configurație permite fixarea panourilor fotovoltaice în partea superioară, orientându-le spre sud pentru maximizarea captării luminii solare. Designul acestei structuri nu numai că asigură stabilitate și siguranță sporite pentru panouri, dar facilitează și o ventilație adecvată, prevenind supraincălzirea și contribuind la o durată de viață lungă a sistemului

Avantajele acestei structuri sunt multiple și evidente, inclusiv:

 • Compatibilitate universală cu diferite modele de panouri fotovoltaice, asigurând flexibilitate în alegerea componentelor.
 • Un preț competitiv, oferind o soluție cost-eficientă pentru proiectele de energie solară.
 • Livrare rapidă pe șantier, cu termene între 10 și 20 de zile, facilitând planificarea eficientă a proiectelor.
 • Montaj simplu și rapid, reducând semnificativ costurile de manoperă și timpul de instalare.
 • Certificare MLPAT pentru utilizare în România, garantând conformitatea cu standardele locale.
 • Rezistență impresionantă la condiții meteorologice extreme: până la 300 kg/m^2 pentru zăpadă, până la 70 kPa/m^2 pentru vânt și până la 0,34g pentru accelerația terenului în caz de seism.
 • Adaptabilitate la terenuri variate, inclusiv cele accidentate sau cu pante ușoare, datorită rezistenței la forțele laterale și verticale.
 • Posibilitatea de ajustare a unghiului de inclinare a panourilor, optimizând astfel producția de energie în funcție de anotimp și locație.

În plus, structura ingenioasă include profile ce servesc drept pat de cablu pentru cablurile solare de 6 mm^2, simplificând instalarea electrică și reducând costurile asociate. Această caracteristică inovativă elimina necesitatea unui pat de cablu suplimentar, oferind o soluție integrată și eficientă pentru gestionarea cablurilor.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V (2 vertical)

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V + 1V (2 +1 vertical – 1 stalp)

Structura panourilor fotovoltaice la sol 2V + 1V (2 + 1 vertical – 1 stalp) reprezintă o inovație semnificativă în domeniul energiei regenerabile, oferind o soluție eficientă și robustă pentru instalarea panourilor solare. Designul acestei structuri include două coloane verticale fixe și o coloană verticală suplimentară, toate conectate printr-un stalp central. Aceasta configurație asigură o stabilitate remarcabilă, fiind ideală pentru terenuri cu pante accentuate sau forme neregulate, unde alte sisteme ar întâmpina dificultăți de instalare.
Structura panouri fotovoltaice la sol 2V + 1V (2 +1 vertical – 1 stalp)

Prin utilizarea unor mecanisme speciale, structura permite ajustarea unghiului panourilor solare, optimizând astfel captarea radiațiilor solare în funcție de sezon și latitudinea locației. În plus, designul inovator al structurii include profile care funcționează ca pat de cablu pentru transportul cablurilor solare, reducând semnificativ costurile de instalare electrică.

Beneficiile Structurii Panourilor Fotovoltaice la Sol 2V + 1V:

 • Compatibilitate universală cu orice model de panou fotovoltaic.
 • Costuri reduse de livrare, printre cele mai competitive de pe piață.
 • Livrare rapidă pe șantier, în termen de 10-20 zile.
 • Montaj rapid, ceea ce scade costurile cu manopera.
 • Structură expertizată MLPAT pentru utilizare în România.
 • Rezistență la zapadă de până la 300 kg/m^2.
 • Rezistență la vânt de până la 70 kPa/m^2.
 • Rezistență la seisme, suportând o accelerare a terenului de până la 0,34g.
 • Reducerea costurilor de instalare electrică datorită profilurilor ce servesc drept pat de cablu.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V irigatii (2 vertical – 2 stalpi egali)

Structura panourilor fotovoltaice la sol 2V irigatii (2 vertical – 2 stalpi egali) reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru sustinerea panourilor solare, special concepută pentru a se integra perfect în zonele agricole. Acest sistem unic este format din două coloane verticale fixe, unite de două ștâlpi egali, care asigură o stabilitate și rezistență superioară, chiar și în condiții de vânt puternic sau pe terenuri cu relief variat.

Datorită designului său optimizat, structura permite o instalare ușoară și rapidă, fiind adaptabilă la orice model de panou fotovoltaic.

Avantajele acestei structuri includ:

 • Compatibilitate universală: Se adaptează la orice tip de panou fotovoltaic, oferind flexibilitate maximă în proiectare și implementare.
 • Eficiență în livrare: Oferă un termen de livrare pe șantier de doar 15 zile, accelerând procesul de implementare.
 • Simplificarea montajului: Montajul se realizează ușor și eficient, conform schemei de montaj furnizate, economisind timp și resurse.
 • Rezistență certificată: Structura este expertizată MLPAT pentru utilizare în România, asigurând conformitatea cu standardele locale de siguranță și durabilitate.
 • Optimizare pentru irigații: Ideală pentru zonele agricole, această structură permite combinarea producției de energie solară cu sistemul de irigații, maximizând eficiența terenului arabil.
 • Rezistență la condiții meteo adverse: Proiectată pentru zone expuse la vânturi puternice, oferă o stabilitate crescută și o durabilitate îndelungată.
 • Flexibilitate în instalare: Potrivită pentru terenuri accidentate sau cu pantă ușoară, facilitează implementarea în locații dificile.
 • Design inteligent pentru cablare: Include profile care funcționează ca pat de cablu, reducând costurile de instalare electrice și eliminând necesitatea unui pat de cablu suplimentar.
Structura panouri fotovoltaice la sol 2V irigatii (2 vertical – 2 stalpi egali)

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V-1 2 vertical – 1 stalp

În contextul dezvoltării sustenabile și al creșterii continue a interesului pentru sursele regenerabile de energie, structura panourilor fotovoltaice la sol 2V-1 (2 vertical – 1 stâlp) reprezintă o soluție inovativă și eficientă pentru instalarea sistemelor fotovoltaice. Această structură este concepută pentru a maximiza performanța și durabilitatea instalațiilor solare, oferind o serie de avantaje semnificative.
Structura panouri fotovoltaice la sol 2V + 1V (2 +1 vertical – 1 stalp)

Beneficiile Structurii Panourilor Fotovoltaice la Sol 2V + 1V:

 • Compatibilitate universală: Designul permite adaptarea la aproape orice model de panou fotovoltaic, oferind flexibilitate în proiectare și instalare.
 • Eficiență cost: Prețul de livrare competitiv, alături de un termen de livrare rapid pe șantier în doar 15 zile, reduce costurile totale ale proiectului.
 • Instalare rapidă și economică: Montajul simplificat și rapid diminuează necesarul de manoperă, oferind economii semnificative la bugetul de instalare.
 • Certificare MLPAT: Structura este expertizată pentru a îndeplini standardele de utilizare în România, asigurând conformitatea cu reglementările locale.
 • Rezistență la condiții meteo extreme: Proiectată să suporte sarcini de zăpadă de până la 300 kg/m^2, vânt de până la 70 kPa/m^2 și seisme cu o accelerare de până la 0,34g, structura garantează durabilitate și siguranță pe termen lung.
 • Optimizarea producției de energie: Posibilitatea de ajustare a unghiului panourilor asigură maximizarea eficienței energetice în funcție de condițiile geografice și climatice.
 • Design inteligent pentru cabluri: Incorporarea unui sistem de gestionare a cablurilor solare de 6 mm^2 direct în structura de suport elimină necesitatea unui pat de cablu suplimentar, reducând astfel costurile asociate cu instalarea electrică.

Această structură reprezintă o soluție avansată pentru instalările fotovoltaice la sol, combinând durabilitatea, flexibilitatea și eficiența costurilor. Adaptabilitatea sa la diverse condiții de mediu și teren face din 2V-1 o opțiune excelentă pentru proiectele de energie solară, contribuind semnificativ la tranziția energetică și la promovarea sustenabilității.

Structura panouri fotovoltaice la sol 3V (3 vertical – 2 stalpi)

Structura panourilor fotovoltaice la sol 3V (3 vertical - 2 stalpi) reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru instalarea panourilor solare. Această structură este compusă din trei coloane verticale fixe, susținute de doi stalpi orizontali, care conferă o stabilitate remarcabilă și permit montarea unui număr mai mare de panouri fotovoltaice în comparație cu alte sisteme de suport la sol.

Construită din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul galvanizat, această structură se distinge prin rezistența sa la coroziune și durabilitatea pe termen lung, fiind proiectată să reziste în condiții meteo variate. Un avantaj major îl constituie flexibilitatea instalării pe terenuri cu diferite înclinații, permițând ajustarea unghiului panourilor pentru a maximiza captarea energiei solare. Structura este optimizată pentru a rezista la vânturi puternice, fiind ideală pentru zone expuse la astfel de condiții. De asemenea, design-ul unic facilitează și gestionarea cablurilor solare de 6 mm2, integrând un sistem de transport al cablurilor care elimină necesitatea unui pat de cablu suplimentar, reducând astfel costurile de instalare.

Beneficiile structurii panourilor fotovoltaice la sol 3V includ:

 • Compatibilitate cu orice model de panou fotovoltaic, oferind flexibilitate în proiectare și instalare.
 • Structură impozantă, adecvată pentru dimensiuni variate de panouri fotovoltaice, de la mici la mari.
 • Reducerea ratei de murdărire a panourilor comparativ cu structurile 2V sau 1V, datorită poziționării și inclinării optimizate.
 • Livrare rapidă pe șantier, cu un termen de doar 25 de zile, accelerând procesul de implementare.
 • Montaj rapid și eficient, ceea ce conduce la o reducere semnificativă a costurilor cu manopera.
 • Structura expertizată MLPAT pentru utilizare în România, asigurând conformitatea cu standardele și reglementările locale.
 • Design-ul inovator pentru transportul cablurilor solare reduce costurile suplimentare și simplifică instalarea.
Structura panouri fotovoltaice la sol 3V (3 vertical – 2 stalpi)

Structura panouri fotovoltaice la sol 3V Est-Vest (3×3 vertical – 4 stalpi)

Structura panourilor fotovoltaice la sol 3V Est-Vest (3×3 vertical – 4 stâlpi) reprezintă o soluție inovatoare în domeniul energiei regenerabile, proiectată pentru a maximiza captarea energiei solare. Această configurație distinctă, formată din trei coloane verticale dispuse în direcția est-vest și conectate printr-un sistem de patru stâlpi orizontali, este optimizată pentru o eficiență energetică sporită. Prin orientarea panourilor atât spre est, cât și spre vest, se asigură o captare mai eficientă a luminii solare pe parcursul întregii zile, spre deosebire de sistemele tradiționale orientate exclusiv spre sud. Aceasta abordare permite o distribuție mai uniformă a producției de energie solară, evitând vârfurile concentrate de producție și posibilele supraîncărcări ale invertorului
Structura panouri fotovoltaice la sol 3V Est-Vest (3×3 vertical – 4 stalpi)

Realizată din materiale de înaltă calitate, precum oțelul galvanizat, structura este concepută pentru a rezista la condiții meteorologice severe, oferind durabilitate și protecție împotriva coroziunii. Adaptabilă la diferite tipuri de teren, fie că este vorba de suprafețe plane sau cu pante ușoare, structura permite ajustarea unghiului panourilor pentru optimizarea producției energetice. Designul său robust este ideal pentru zonele cu vânturi puternice, oferind rezistență sporită împotriva forțelor laterale și verticale.

Beneficiile structurii panourilor fotovoltaice la sol 3V Est-Vest includ:

 • Capacitate crescută de instalare: Permite montarea a 50-70% mai multor panouri pe aceeași suprafață de teren.
 • Eficiență energetică optimizată: Distribuție uniformă a producției de energie pe parcursul zilei, reducând dependența de orele de vârf.
 • Reducerea costurilor de instalare: Integrarea unui sistem de cabluri cu secțiunea de 6 mm2, eliminând necesitatea unui pat de cablu suplimentar.
 • Durabilitate și rezistență: Materiale rezistente la coroziune și condiții meteorologice adverse, cu o durată de viață extinsă.
 • Flexibilitate în montaj: Compatibil cu orice model de panou fotovoltaic și adaptabil la diferite tipuri de teren.
 • Rezistență sporită: Proiectat să suporte până la 300 kg/m² de zăpadă și vânturi de până la 70 kPa/m², precum și accelerări seismice de până la 0,34g.
 • Această structură reprezintă o soluție eficientă și durabilă pentru proiectele de energie solară, asigurând o producție energetică optimizată și o implementare facilă în diverse condiții de mediu.

Structura panouri fotovoltaice la sol 4 Orizontal (4 orizontal – 1 stalp)

reprezintă o soluție inovatoare în domeniul energiei regenerabile, oferind o platformă de suport optimizată pentru panourile solare. Acest sistem este conceput pentru a maximiza eficiența captării energiei solare prin amplasarea a patru panouri în configurație orizontală pe un unic stalp vertical. Fabricat din oțel galvanizat, material recunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa împotriva coroziunii, sistemul garantează o viață lungă de utilizare și minimizarea întreținerii.

Compatibilitatea cu diverse modele de panouri fotovoltaice, împreună cu ușurința de instalare, face această structură ideală pentru o gamă largă de aplicații, de la instalații rezidențiale la proiecte de dimensiuni medii.

Beneficiile structurii panourilor fotovoltaice la sol 4 Orizontal includ:

 • Compatibilitate universală: Se potrivește cu orice model de panou fotovoltaic, oferind flexibilitate maximă în proiectare.
 • Instalare rapidă și ușoară: Designul simplificat permite o instalare rapidă, reducând costurile de manoperă.
 • Optimizare pentru condiții variabile: Eficientă în zile cu cer înnorat sau în zone cu unghiuri de incidenta mai joase datorită orientării orizontale.
 • Durabilitate ridicată: Oțelul galvanizat asigură rezistență la coroziune și o durată lungă de viață.
 • Rezistență la condiții meteorologice extreme: Suportă până la 300 kg/m^2 de zăpadă și vânturi de până la 70 kPa/m^2.
 • Siguranță seismică: Proiectat pentru a rezista la accelerări ale terenului de până la 0,34g.
 • Eficiență în costuri: Structura economică reduce costurile inițiale și de întreținere pe termen lung.
 • Flexibilitate în amplasare: Potrivit pentru terenuri plane sau cu pantă ușoară, cu posibilitatea de ajustare a unghiului panourilor.
 • Integrare cabluri: Profilele servește și ca pat de cablu pentru cablurile solare de 6 mm^2, simplificând instalarea electrică și reducând costurile adiționale.
Structura panouri fotovoltaice la sol 4 Orizontal (4 orizontal – 1 stalp)

Structura panouri fotovoltaice la sol 4V (4 vertical – 2 stalpi)

Structura panourilor fotovoltaice la sol 4V, formată din două stâlpi robusti de susținere și patru panouri fotovoltaice montate vertical, reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru captarea energiei solare. Proiectată meticulos pentru a maximiza stabilitatea și durabilitatea, această structură este ideală pentru o gamă largă de aplicații, de la instalații rezidențiale până la cele comerciale. Cu o rezistență impresionantă la sarcini de zăpadă de până la 300 kg/m², la vânt de până la 70 kPa/m² și la seisme cu accelerare de teren de până la 0,34g, această structură este adaptată pentru a face față condițiilor meteorologice extreme.
Structura panouri fotovoltaice la sol 4V (4 vertical – 2 stalpi)

Montajul său rapid și eficient, posibil datorită designului ingenios care integrează și funcția de pat de cablu pentru transportul cablurilor solare de 6 mm², reduce semnificativ costurile asociate cu manopera și instalarea electrică.

Beneficiile structurii panourilor fotovoltaice la sol 4V (4 vertical – 2 stalpi):

 • Compatibilitate universală: Adaptează-se oricărui model de panou fotovoltaic, oferind flexibilitate maximă în proiectare.
 • Design impozant: Oferă o prezență vizuală puternică și este capabil să susțină panouri de diferite dimensiuni.
 • Eficiență îmbunătățită: Reduce rata de murdărire a panourilor comparativ cu structurile de tip 3V, 2V sau 1V, menținând performanța pe termen lung.
 • Livare rapidă: Asigură un termen de livrare pe șantier de numai 15 zile, accelerând procesul de instalare.
 • Costuri reduse de instalare: Procesul de montaj rapid scade costurile cu manopera.
 • Conformitate și siguranță: Structura este expertizată MLPAT pentru utilizare în România, garantând conformitatea cu standardele locale.
 • Rezistență la zăpadă și vânt: Oferă o rezistență remarcabilă la condiții meteorologice extreme, asigurând durabilitatea structurii.
 • Rezistență seismică: Proiectată pentru a rezista la seisme, asigură stabilitate în zone cu risc seismic.
 • Această structură reprezintă o soluție optimă pentru cei care caută eficiență, durabilitate și flexibilitate în implementarea sistemelor fotovoltaice la sol.

Structura panouri fotovoltaice la sol 4V Est-Vest (4×4 vertical – 2×2 stalpi)

Structura panourilor fotovoltaice la sol 4V Est-Vest reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru instalarea sistemelor fotovoltaice de dimensiuni medii și mari. Concepută pentru a optimiza captarea energiei solare pe parcursul întregii zile, această structură inovatoare se caracterizează prin dispunerea panourilor fotovoltaice în direcții opuse, Est și Vest, pe patru coloane verticale, susținute de două stâlpi centrali. Această orientare strategică permite o producție energetică îmbunătățită în timpul dimineții și seara, când soarele se află la orizont.

Mai mult, sistemul de montaj specific acestei structuri maximizează utilizarea spațiului disponibil, permițând instalarea unui număr semnificativ mai mare de panouri pe același teren, comparativ cu configurații tradiționale. Designul structurii facilitează, de asemenea, o instalare rapidă și eficientă, reducând costurile de manoperă și timpul necesar punerii în funcțiune.

Beneficiile structurii panourilor fotovoltaice la sol 4V Est-Vest (4×4 vertical – 2×2 stalpi):

 • Compatibilitate universală: se potrivește cu orice tip de panou fotovoltaic.
 • Dimensiuni impresionante: suportă instalații solare de mari dimensiuni.
 • Eficiență sporită: minimizarea ratei de murdărire a panourilor, comparativ cu configurații mai simple.
 • Rapiditate în livrare: termen de livrare pe șantier în doar 25 de zile.
 • Montaj eficient: costuri reduse de manoperă datorită simplicității instalării.
 • Siguranță certificată: structură expertizată MLPAT pentru utilizare în România.
 • Rezistență la condiții meteorologice extreme: capacitatea de a suporta sarcini de zăpadă de până la 300 kg/m^2, vânt de până la 70 kPa/m^2 și seisme cu accelerație de până la 0,34g.
 • Această structură este, de asemenea, prevăzută cu un sistem ingenios de cablare, integrând profile care funcționează ca pat de cablu, facilitând transportul eficient al cablurilor și reducând nevoia de componente suplimentare pentru instalare. Prin combinarea designului avansat cu caracteristici tehnice de top, structura 4V Est-Vest oferă o soluție robustă și eficientă pentru exploatarea energiei solare, adaptată nevoilor contemporane de sustenabilitate și eficiență energetică.
Structura panouri fotovoltaice la sol 4V Est-Vest (4×4 vertical – 2×2 stalpi)

Structura panouri fotovoltaice AGRO-PV

Structura panourilor fotovoltaice la sol AGRO-PV reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru optimizarea utilizării terenurilor agricole prin combinarea producției de energie electrică cu agricultura. Concepută cu precizie pentru a răspunde nevoilor specifice ale agricultorilor, această structură se caracterizează prin adaptabilitatea sa la diferite tipuri de culturi și condiții de mediu.
Structura panouri fotovoltaice AGRO-PV

Formată din două stâlpi robusti și o serie de grinzi transversale, structura susține eficient panourile fotovoltaice amplasate strategic pentru a maximiza captarea energiei solare. În același timp, designul său unic asigură o umbră parțială culturilor de sub panouri, protejându-le de arșița directă a soarelui, fără a inhiba creșterea lor.

Beneficiile structurii AGRO-PV includ

 • Compatibilitate universală: Poate fi echipată cu orice model de panou fotovoltaic, oferind flexibilitate maximă în alegerea soluțiilor de energie solară.
 • Adaptabilitate la terenuri agricole: Concepută pentru a fi instalată direct pe terenurile agricole, structura nu necesită fundații din beton, minimizând impactul asupra solului și costurile asociate.
 • Rapiditate în livrare și montaj: Cu un termen de livrare de numai 15 zile și un proces de montaj simplificat, structura reduce semnificativ timpul și costurile cu manopera.
 • Eficiență energetică și agricolă: Oferă o soluție duală de producție a energiei electrice și de protecție a culturilor, îmbunătățind sustenabilitatea practicilor agricole.
 • Expertizată MLPAT: Structura este certificată pentru utilizare în România, asigurând conformitatea cu standardele naționale de siguranță și durabilitate.

Prin aceste caracteristici și beneficii, structura AGRO-PV se poziționează ca o soluție avantajoasă pentru agricultorii care doresc să integreze tehnologia fotovoltaică în activitățile lor agricole, contribuind la dezvoltarea sustenabilă și la eficiența energetică în sectorul agricol.

Structura panouri fotovoltaice RRE PV – CARPORT

Structura panourilor fotovoltaice RRE PV – Carport reprezintă o soluție inovatoare și sustenabilă pentru parcările auto, combinând protecția vehiculelor cu producția de energie verde. Această structură este concepută pentru a maximiza eficiența spațiilor de parcare, oferind în același timp o sursă de energie regenerabilă prin intermediul panourilor fotovoltaice montate deasupra locurilor de parcare.

Caracteristicile tehnice ale structurii includ utilizarea de panouri solare de înaltă eficiență pentru conversia energiei solare în energie electrică, o structură de suport robustă concepută pentru a rezista la condiții meteorologice adverse, inclusiv grindină și vânt puternic, și sisteme de invertoare de ultimă generație pentru conversia curentului continuu în curent alternativ. De asemenea, sistemul este dotat cu un sistem de cablare optimizat pentru transferul eficient al energiei electrice și dispozitive de protecție pentru siguranța întregului sistem.

Avantajele principale ale structurii RRE PV – Carport includ

 • Protecție împotriva intemperiilor și grindinii pentru autoturisme, prelungind durata de viață a vehiculelor și reducând necesitatea reparațiilor costisitoare cauzate de deteriorarea vremii.
 • Producția de energie electrică ecologică, reducând dependența de sursele convenționale de energie și contribuind la sustenabilitatea mediului.
 • Optimizarea utilizării spațiilor de parcare, transformând parcările în surse de energie, fără a sacrifica spațiul util.
 • Posibilitatea de încărcare a vehiculelor electrice, oferind o soluție convenabilă pentru proprietarii de vehicule electrice, sprijinind astfel mobilitatea sustenabilă.
 • Utilizarea energiei produse pentru alimentarea clădirilor sau a altor incinte apropiate, reducând astfel costurile energetice și îmbunătățind eficiența energetică a proprietății.

Prin proiectarea și instalarea acestor structuri, ne angajăm să oferim soluții eficiente și durabile care aduc valoare adăugată atât proprietarilor de vehicule, cât și mediului înconjurător.

Structura panouri fotovoltaice RRE PV – CARPORT

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Structuri Panouri Fotovoltaice la un eMail Distanță

Specializați în implementarea de sisteme fotovoltaice, oferim un pachet complet de servicii care include proiectarea, producția și instalarea structurilor pentru panouri fotovoltaice, personalizate pentru a răspunde cerințelor specifice ale fiecărui client. Dedicația noastră pentru inovație, eficiență și sustenabilitate se reflectă în fiecare proiect pe care îl realizăm, garantând soluții de energie verde de înaltă calitate și durabile.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania