Construim Fermă de Păsări

În domeniul aviculturii, asigurarea unui spațiu adecvat pentru păsări este crucială pentru menținerea sănătății și sporirea productivității. La RRE, ne specializăm în crearea de ferme de păsări personalizate, concepute să îndeplinească cerințele specifice ale industriei. Utilizăm profile zincate rezistente și panouri termoizolante de cea mai bună calitate pentru a construi instalații durabile și eficiente din punct de vedere energetic. Aceste ferme sunt proiectate pentru a optimiza condițiile de viață ale păsărilor, reducând la minimum pierderile și maximizând eficiența. Alegând serviciile RRE, investiți într-o soluție avansată de creștere a păsărilor, adaptată nevoilor unice ale afacerii dumneavoastră avicole, asigurându-vă astfel succesul pe termen lung.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Specializati în crearea de proiecte eficiente și sustenabile, adaptate pentru ferma de păsări, maximizând utilizarea spațiului și optimizând condițiile ambientale.

Constructie hale metalice

Productie

Echipa noastră construiește ferme robuste, utilizând tehnici moderne, pentru a asigura durabilitatea și a facilita o îngrijire eficientă a păsărilor

Livrare hale metalice

Livrare

Asigurăm un serviciu de livrare prompt și de încredere, aducând materialele necesare construcției direct la locația proiectului, gata pentru următoarea etapă.

Montaj hale metalice

Montaj

Realizăm montajul cu atenție și precizie, asamblând structura fermei pentru a oferi un mediu sigur și confortabil pentru creșterea păsărilor.

CONSTRUIM FERME PENTRU CREȘTEREA PĂSĂRILOR: PUI, GĂINI, CURCANI


În domeniul avicol, construirea unei ferme care să asigure condiții optime pentru creșterea păsărilor, precum pui, găini, sau curcani, reprezintă o provocare majoră, dar și o oportunitate de a optimiza producția și bunăstarea animală. RRE, un lider în producția și construcția de hale metalice personalizate, este dedicat oferirii de soluții tehnice avansate pentru fermele avicole, răspunzând nevoilor complexe ale acestui sector.

Având la bază o experiență vastă în proiectarea, producția, livrarea și montajul structurilor metalice, RRE aduce inovație în construcția fermelor avicole prin utilizarea profilurilor zincate ușoare. Această abordare nu doar că asigură o rezistență îndelungată și ușurință în întreținere datorită suprafeței integral zincate, dar optimizează și spațiul disponibil pentru creșterea păsărilor, oferind o libertate de mișcare esențială pentru sănătatea și bunăstarea acestora.

Principalele caracteristici ale soluțiilor RRE includ implementarea tehnologiilor de ventilare energetic eficiente, care sunt cruciale pentru menținerea unui microclimat optim în interiorul fermei. Acest aspect este vital pentru prevenirea bolilor, asigurarea unei rate de creștere sănătoase și optimizarea producției, fie că este vorba de carne sau de ouă. Mai mult, structura halelor metalice permite integrarea facilă a echipamentelor specifice aviculturii, precum sisteme de încălzire, ventilație, furajare, adăpare și de control computerizat, oferind astfel o soluție completă pentru gestionarea eficientă a fermei.

RRE se angajează să ofere soluții personalizate fiecărui client, înțelegând că fiecare fermă avicolă are cerințe unice. De la proiectarea suprastructurii și a fundației până la producția materialelor constructive și montajul final, RRE asigură un control complet asupra calității și trasabilității, garantând astfel atingerea celor mai înalte standarde în construcția de ferme avicole.

Flexibilitatea este un alt pilon al abordării RRE, halele metalice fiind proiectate astfel încât să permită extinderi laterale sau pe lungime, în funcție de necesitățile viitoare ale fermei. Aceasta înseamnă că fermierii pot planifica creșterea capacității de producție fără a fi nevoiți să investească inițial într-o structură de dimensiuni maxime, oferind o soluție eficientă și scalabilă pentru dezvoltarea afacerii lor avicole.

Ferma metalica de pasari Ferma de pasari

Aveți nevoie de o Fermă Păsări?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

FERME AVICOLE DIN PROFILE METALICE ZINCATE


Utilizarea profilurilor metalice zincate în construcția fermelor avicole reprezintă o soluție inovatoare și eficientă, oferind multiple avantaje care contribuie la optimizarea performanței și durabilității structurilor. Ca producători de profiluri metalice zincate, înțelegem importanța materialelor de înaltă calitate în construcția infrastructurilor dedicate creșterii păsărilor și ne angajăm să oferim soluții care să răspundă nevoilor specifice ale acestui sector.

Unul dintre principalele avantaje ale profilurilor metalice zincate este rezistența lor îmbunătățită la coroziune. Procesul de zincare oferă o protecție superioră împotriva factorilor de mediu, prelungind semnificativ durata de viață a structurii. Acest lucru este esențial în mediile agricole, unde umiditatea și substanțele chimice pot accelera degradarea materialelor. Prin urmare, fermierii beneficiază de o reducere a costurilor de întreținere și reparații pe termen lung.

De asemenea, profilurile metalice zincate asigură o mare flexibilitate în design, permițând adaptarea rapidă a structurii la nevoile specifice ale fermei. Acest aspect este crucial pentru optimizarea spațiului disponibil și pentru integrarea eficientă a echipamentelor și tehnologiilor necesare în ferma avicolă, cum ar fi sistemele de ventilare, încălzire și furajare.

Ușurința in montaj este un alt avantaj semnificativ. Structurile realizate din profiluri metalice zincate pot fi asamblate rapid și eficient, reducând semnificativ timpul de construcție și permițând fermierilor să înceapă producția mai devreme. Această eficiență în construcție se traduce în economii de cost și într-un impact minim asupra activităților fermei pe durata lucrărilor.

În plus, profilurile metalice zincate oferă o rezistență structurală ridicată, susținând siguranța și stabilitatea fermei avicole pe durata întregii sale funcționări. Această caracteristică asigură protecția păsărilor și a lucrătorilor, precum și a investiției făcute în infrastructură.

AVANTAJE


Deschideri utile de până la 60 m și diverse înălțimi, oferind flexibilitate maximă în planificarea spațiului interior și adaptabilitate la diferite tipuri de ferme avicole.

Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°, optimizat pentru eficiență în evacuarea apei și rezistență la condiții meteorologice adverse.

Temperatură controlată mulțumită diferitelor tipuri de izolație, asigurând un microclimat ideal pentru creșterea și bunăstarea păsărilor, indiferent de condițiile exterioare.

Proiectată pentru a fi dotată cu sisteme de ventilație eficiente energetic, contribuind la reducerea costurilor operaționale și la menținerea unei calități optime a aerului în interiorul fermei.

Integrare completă cu tehnologiile de ultimă oră din domeniul creșterii păsărilor, permițând automatizarea proceselor și îmbunătățirea eficienței operaționale.

Pereți laterali din material rezistent care nu necesită întreținere, oferind durabilitate îndelungată și reducerea costurilor de întreținere pe termen lung.

Integrare facilă a surselor de energie alternativă, precum panourile fotovoltaice, pentru o sustenabilitate îmbunătățită și reducerea amprentei de carbon a fermei, contribuind la economii semnificative în costurile de energie.

Reamplasare, adaptare și extindere facilă, asigurând flexibilitate în fața nevoilor de creștere sau modificare a afacerii, fără investiții semnificative suplimentare.

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala