Construcții Hale Metalice Zincate

Specializati în construcția de hale metalice zincate, oferind structuri durabile, rezistente la coroziune și adaptabile pentru diverse aplicații industriale și comerciale. Proiectele noastre combină inovația cu eficiența, asigurând soluții optimizate pentru nevoile specifice ale clienților noștri.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Proiectăm hale metalice zincate, personalizând fiecare structură pentru a îndeplini cerințele specifice ale clienților, asigurând soluții durabile, eficiente și estetic plăcute.

Constructie hale metalice

Productie

Realizăm producția de hale metalice zincate, utilizând tehnologii avansate și materiale de calitate superioară pentru a asigura rezistență, durabilitate și performanță îndelungată.

Livrare hale metalice

Livrare

Asigurăm coordonarea eficientă a livrării tuturor materialelor pentru construcția halei de productie, garantând sosirea acestora direct pe locația proiectului.

Montaj hale metalice

Montaj

Efectuăm montajul halelor metalice zincate cu precizie și profesionalism, asigurând construcții solide, sigure și rapid implementate, adaptate perfect nevoilor fiecărui proiect.

HALE METALICE ZINCATE RRE


RRE - Expertiza în Construcția Halelor Metalice din Profile Zincate Ușoare

La RRE, specializarea noastră în construcția de hale metalice se bazează pe utilizarea profilelor zincate ușoare, o soluție care combină durabilitatea, eficiența și flexibilitatea. Prin dedicarea către inovație și calitate, reușim să oferim structuri adaptabile, capabile să îndeplinească o varietate largă de funcții - de la depozitare la producție și logistică. Aceste hale se disting prin rapiditatea montajului, costuri reduse de întreținere și rezistență sporită în fața factorilor de mediu.

Designul halelor noastre metalice este gândit pentru a optimiza spațiul utilizabil și pentru a asigura o integrare armonioasă în orice mediu industrial sau comercial. Oferta include modele variate, precum hala semirotundă, cu un aspect elegant și funcțional pentru depozitare temporară sau permanentă, și hale cu acoperiș în două ape, disponibile în variante cu pante de 10° sau 22°, fiecare proiectat pentru a maximiza spațiul interior și pentru a oferi o estetică modernă sau clasică.

În procesul de fabricație, folosim profile zincate usoare. Aceasta asigură longevitatea și rezistența structurilor în condiții diverse. Pentru închideri, clienții pot alege între tabla cutată, pentru o soluție economică și eficientă, sau panourile sandwich, care oferă izolație termică și acustică superioară. Disponibilitatea unei game largi de culori permite personalizarea halei conform identității vizuale a companiei.

Soluțiile de acces includ uși duble culisante, uși secționale izolate și uși pietonale, fiecare configurabile în diverse dimensiuni și culori, pentru a se potrivi perfect nevoilor specifice fiecărui proiect.

Hale metalice zincate

Aveți nevoie de o Hală Zincată?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice industriale adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

HALE MODULARE DIN PROFILE ZINCATE - ADAPTABILITATE ȘI EFICIENȚĂ


Halele modulare pe care le dezvoltăm la RRE reprezintă soluția ideală pentru companiile care caută flexibilitate și eficiență în gestionarea spațiilor lor industriale. Construite din profile zincate acoperite cu tabla cutată sau panouri sandwich, în funcție de cerințele specifice ale clientului, aceste hale sunt proiectate pentru a oferi performanță maximă și durabilitate.

Conceptul modular permite o adaptare rapidă la nevoile în schimbare ale afacerii, fie că este vorba de extindere, reconfigurare sau relocare. Eficiența constructivă este asigurată prin alegerea materialelor de înaltă calitate și prin procesele optimizate de producție și montaj. În plus, integrarea panourilor sandwich în structura halei garantează o izolație eficientă, contribuind la reducerea costurilor de operare și la crearea unui mediu de lucru confortabil.

Designul halelor noastre modulare este atent conceput pentru a îmbina funcționalitatea cu estetica, oferind soluții versatile care se potrivesc perfect cu orice tip de activitate industrială sau comercială. Fie că optați pentru o hală semirotundă, cu acoperiș în două ape la 10° sau 22°, fiecare variantă este gândită pentru a maximiza eficiența spațiului și pentru a asigura un mediu de lucru optim.

Prin abordarea noastră integrată, de la proiectare la montaj, ne asigurăm că fiecare hală modulară livrată sub marca RRE îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, răspunzând în același timp nevoilor specifice ale fiecărui client.

AVANTAJE


Capacitate de deschidere efectivă până la 60 de metri și posibilitatea de a alege între diferite înălțimi

Variante de acoperiș: în două pante cu inclinații de 10° sau 22°, stil terasă sau cu forma semicirculară

Incorporare armonioasă a zonelor de birouri pentru optimizarea spațiului utilizabil

Posibilitatea de a adăuga cu ușurință mezanine, poduri pentru transportul materialelor, sisteme de panouri solare

Controlul temperaturii asigurat prin folosirea diverselor materiale izolatoare

Multiple opțiuni pentru iluminatul natural în interiorul construcției

Ușurință în relocare, extindere și modificare a structurii existente

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala