Construcții Hale Metalice Tâmplărie

Specializați în realizarea de hale metalice pentru tâmplărie, oferim soluții complete, de la design la execuție. Structurile noastre rezistente și adaptabile sunt ideale pentru ateliere de tâmplărie, asigurând spații optimizate pentru producție și stocare.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Proiectăm hale metalice din profile zincate ușoare, perfecte pentru ateliere de tâmplărie, eficiente și durabile.

Constructie hale metalice

Productie

Producem hale metalice robuste pentru ateliere de tâmplărie, utilizând profile zincate ușoare pentru eficiență maximă.

Livrare hale metalice

Livrare

Asigurăm livrarea rapidă și eficientă a halelor metalice pentru tâmplărie, garantând calitate și satisfacție.

Montaj hale metalice

Montaj

Efectuăm montajul halelor metalice pentru tâmplărie cu precizie și profesionalism, asigurând structuri solide și sigure.

HALE METALICE DE PRODUCȚIE RRE


Aveți nevoie de o hală pentru prelucrarea lemnului? Căutați o soluție pentru debitarea cherestelei? Sunteți în căutarea unui spațiu pentru șopron, uscător sau depozit? Doriți să vă extindeți afacerea cu o fabrică de mobilă, incluzând și spații de birouri?

Optați pentru construcția noii dvs. hale de prelucrare și producție lemn cu un constructor de încredere. RRE vine în întâmpinarea nevoilor dvs. cu o ofertă completă: de la proiectare și producția de materiale, până la livrare și instalare/execuție.

La RRE, specializarea noastră cuprinde proiectarea, producția, livrarea și montajul halelor metalice destinate industriei de mobilă și prelucrării lemnului. Procesul începe cu o analiză detaliată a cerințelor clienților, urmărind crearea de spații de lucru care optimizează fluxul de producție și eficiența operațională. Utilizând profile zincate ușoare, structurile noastre oferă durabilitate, flexibilitate în design și posibilitatea de extindere sau reconfigurare cu minim de efort și costuri.

În etapa de proiectare, folosim software avansat pentru a modela halele, asigurându-ne că toate elementele structurale îndeplinesc standardele de siguranță și performanță. Această abordare permite integrarea facilă a sistemelor de ventilație, iluminat natural prin ferestre și panouri translucide, izolație termică și acustică eficientă, toate adaptate pentru a menține un mediu de lucru sănătos și productiv.

Producția componentelor halei se realizează în facilitățile noastre dotate cu tehnologie de ultimă generație, asigurând precizie în fabricație și conformitate cu specificațiile proiectului. Acest lucru permite o asamblare rapidă și eficientă pe teren, reducând timpii de construcție și perturbările asociate.

Pentru livrare, coordonăm logistică detaliată, asigurându-ne că toate materialele și echipamentele ajung la locația proiectului în condiții optime și în timpul stabilit. Acest pas este esențial pentru a menține programul de execuție fără întârzieri.

Montajul halelor este efectuat de echipele noastre specializate, care aplică cele mai bune practici și standarde de siguranță. Prin supervizarea atentă a fiecărui pas, de la fundație până la finisaje, ne asigurăm că hala finală îndeplinește toate așteptările clienților în termeni de funcționalitate, estetică și durabilitate

Hale metalice Productie Mobilier si Tamplarie

Aveți nevoie de o Hală de Producție Mobila?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice industriale adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ : INTEGRAREA PANOURILOR FOTOVOLTAICE


În contextul creșterii continue a consumului de energie electrică în industriile de prelucrare a lemnului și producție de mobilier, unde operațiunile precum zonele de producție, uscătoarele, iluminarea internă și externă, sistemele de climatizare și spațiile de birouri necesită o alimentare constantă, soluțiile sustenabile devin esențiale. În această direcție, integrarea sistemelor de panouri fotovoltaice pe acoperișurile halelor industriale reprezintă o strategie inovatoare și eficientă pentru reducerea semnificativă a costurilor energetice.

Adaptarea halelor pentru suportarea și funcționalitatea optimă a panourilor fotovoltaice este o prioritate. Această abordare permite nu doar o diminuare a impactului asupra mediului prin utilizarea surselor de energie regenerabilă, dar și o reducere consistentă a cheltuielilor cu energia electrică. Conform unor analize recente, implementarea panourilor fotovoltaice pe acoperișurile halelor industriale poate conduce la o economie de până la 60-70% din costurile totale cu energia electrică, oferind o soluție durabilă și eficientă pe termen lung.

Pe lângă avantajele economice directe, utilizarea energiei solare prin panouri fotovoltaice contribuie la independența energetică a unităților de producție și la reducerea emisiilor de carbon. Această tranziție către energie verde nu numai că susține obiectivele de sustenabilitate ale companiilor, dar asigură și un avantaj competitiv într-un peisaj economic tot mai orientat către practici ecologice.

AVANTAJE


Deschidere utilă de până la 60 m și diverse înălțimi

Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°

Pereții și acoperișul izolați cu panouri termoizolante

Diverse soluții pentru a permite iluminarea naturală

Posibilitatea de integrare a mezaninelor, podurilor rulante, panourilor fotovoltaice, ușilor de acces mari

Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala

Intrebări generale - FAQ


Am nevoie de autorizație de construire pentru hala de producție?

Necesitatea Autorizației de Construcție

Construirea unei hale de producție industriale presupune îndeplinirea unor criterii specifice, conform legislației în vigoare - Legea 50/1991. Este imperativă obținerea unei autorizații de construcție, ce se acordă doar după verificarea și certificarea planului de construcție.

Siguranța Investiției și Conformitatea Legală

Autorizația de construcție validează legalitatea construcției, protejând investiția împotriva colaborărilor nesatisfăcătoare. Acest document oficial este esențial pentru orice tip de construcție, fie ea permanentă sau temporară. A vă adresa instituțiilor competente locale este un pas obligatoriu, iar urmare a evaluării documentației prezentate, veți fi informați despre eventualele reglementări adiționale aplicabile.

Lipsa unei autorizații de construcție poate duce la multiple complicații, inclusiv dificultăți în vânzarea proprietății, necesitatea efectuării unor modificări costisitoare pentru a îndeplini standardele de construcție, posibilitatea reconstruirii, amenzile legale sau chiar demolarea construcției. În plus, asigurarea clădirii sau a bunurilor depozitate devine problematică.

Procedura de Obținere a Autorizației

Pentru a iniția procesul de obținere a autorizației, este necesar să vă prezentați la primăria locală cu un dosar ce include diverse avize și acorduri. Normele specifice zonei sunt stabilite de autoritățile locale, cu scopul de a proteja interesele comunității.

Suportul RRE în Procesul de Autorizare

Odată ce decideți să colaborați cu RRE pentru dezvoltarea proiectului dumneavoastră, veți beneficia de asistență în pregătirea documentației necesare. RRE vă oferă planuri de construcție detaliate, inclusiv planul la parter, secțiuni transversale, fațade și fundații. Verificarea conformității planurilor cu reglementările locale este un pas esențial înainte de a solicita autorizația.

În faza de evaluare, se vor analiza planurile de construcție detaliate, documentația tehnică și colaborarea cu arhitecți sau proiectanți profesioniști, pe care RRE vă poate ajuta să îi selectați. După obținerea aprobării și a autorizației de construcție, RRE va demara construcția halei de producție, asigurându-se că procesul de edificare este rapid și eficient, datorită sistemului avansat de producție și montaj.

Echipa RRE este pregătită să vă ofere asistență completă în procesul de obținere a autorizației de construcție. Contactându-ne, veți avea la dispoziție profesioniști gata să vă ghideze și să vă sprijine în îndeplinirea tuturor cerințelor legale pentru demararea proiectului dumneavoastră industrial

Cât costă construcția unei hale de producție?

Evaluarea Necesarului pentru o Construcție Eficientă

Pentru a furniza o estimare precisă și utilă privind costul construcției unei hale de producție, este esențial să se cunoască anumite detalii specifice proiectului. Acestea includ dimensiunile structurii (lățimea, lungimea, și înălțimea), locația exactă a construcției, precum și natura activităților industriale care se vor desfășura în interior. Factorii precum normele de proiectare specifice zonei din România, incluzând cerințele pentru rezistența la zăpadă, vânt, și activitate seismică, influențează în mod direct specificațiile și costul final.

Caracteristici și Integrări Specifice

În funcție de destinația halei, RRE ia în considerare integrarea unor elemente constructive suplimentare, care pot include, dar nu se limitează la, sisteme de poduri rulante, copertine exterioare, soluții pentru iluminat natural, căi de acces optimizate, soluții pentru evacuarea fumului, sisteme de încălzire sau răcire și specificații pentru izolație. Aceste detalii sunt esențiale pentru a asigura funcționalitatea și eficiența halei de producție.

Abordarea RRE: Calitate și Cost Optimizat

RRE se angajează în proiectarea, fabricarea, livrarea și montajul halelor de producție, respectând cele mai înalte standarde de calitate și oferind prețuri competitive, personalizate fiecărui proiect. Cu ani de experiență pe piața din România și un departament dedicat de proiectare și cercetare, RRE optimizează fiecare hală pentru a maximiza eficiența și pentru a minimiza costurile. Conceptul de preț standard per metru pătrat este înlocuit de o abordare detaliată care ia în considerare specificitățile proiectului dumneavoastră.

Parteneriatul cu RRE pentru Construcția Halei Dumneavoastră

RRE vă susține în definirea clară a costurilor pentru construcția halei de producție, evitând astfel surprizele neplăcute sau costuri suplimentare neașteptate. Vă încurajăm să analizați împreună cu specialiștii noștri următorul proiect de construcție. Contactându-ne și solicitând o ofertă, veți beneficia de expertiza și sfaturile echipei RRE pentru stabilirea prețului final al construcției, asigurându-vă că proiectul dumneavoastră este realizat la standardele dorite și în limita bugetului stabilit.

În cât timp se construiește o hală de producție?

Unul dintre avantajele semnificative ale halelor cu structura metalica din profile zincate usoare comparativ cu variantele tradiționale constă în agilitatea și rapiditatea procesului de edificare. Optând pentru RRE, beneficiați de un partener cu o vastă expertiză acumulată pe piața din România, tradusă prin realizarea a sute de mii de metri pătrați de spații industriale.

Personalizare și Proiectare Eficientă

Halele produse de RRE sunt concepute și adaptate nevoilor specifice ale fluxului tehnologic al beneficiarilor. Această abordare asigură nu doar rapiditatea construcției dar și eficiența și funcționalitatea maximă a spațiului de producție

Secvența Construcției: De la Concept la Realizare
 • Faza Preliminară: Elaborarea designului halei, împreună cu fundația acesteia.
 • Permise și Autorizații: Parcurgerea etapelor legale necesare începerii lucrărilor.
 • Producția Materialelor: Fabricarea componentelor specifice proiectului.
 • Fundamentul: Construirea bazei conform proiectului.
 • Livarea Materialelor: Transportul componentelor la locația proiectului.
 • Asamblarea Structurii: Erectarea propriu-zisă a halei de producție.
Variabile ce Influențează Durata Construcției
 • Dimensiunea: Dimensiunile mai ample solicită un timp de construcție mai lung.
 • Complexitatea: Proiectele cu specificații personalizate necesită mai mult timp pentru finalizare.
 • Echipa de Lucru: Experiența și pregătirea echipei influențează direct eficiența construcției.
 • Condițiile Meteorologice: Clima poate avea un impact semnificativ asupra programului de construcție.
Beneficiile Construcției Rapide
 • Minimizarea Întârzierilor: Rapiditatea construcției reduce riscurile de întârzieri costisitoare.
 • Reducerea Costurilor Asociate Riscului: Un timp de construcție scurt înseamnă costuri reduse pentru asigurări.
 • Operativitatea Rapidă: Accelerează momentul în care producția poate începe, favorizând amortizarea investiției.
Suport și Garanție

Echipa RRE pune accent pe o comunicare deschisă și eficientă cu clienții, oferind asistență tehnică și consultanță pentru optimizarea proiectului. RRE se angajează într-un proces complet controlat, de la design la livrarea finală, garantând astfel o execuție rapidă și de înaltă calitate a proiectului dumneavoastră de hale metalice.

RRE prioritizează nevoile clienților, asigurându-se că fiecare proiect este livrat în conformitate cu specificațiile individuale, de obicei într-un interval de 4-6 săptămâni pentru un proiect standard de 600 mp. Echipa noastră de vânzări este pregătită să vă ofere toate informațiile necesare pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră.

Pentru mai multe informații și suport, echipa de experți RRE este la dispoziția dumneavoastră pentru a contribui la eficientizarea și îmbunătățirea proiectului dumneavoastră de construcție.