Constrcții Showroom Auto, Service Auto

Realizăm showroom-uri auto și service-uri auto în hale metalice cu structură ușoară din profile zincate, asigurând construcții durabile, flexibile și estetic plăcute, optimizate pentru prezentarea vehiculelor și servicii de întreținere eficiente.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Proiectăm showroom-uri și service-uri auto personalizate, maximizând spațiul și funcționalitatea, cu accent pe inovație și eficiență, folosind tehnologie de ultimă generație.

Constructie hale metalice

Productie

Fabricăm structuri metalice zincate ușoare, oferind soluții de calitate superioară, adaptabilitate și durabilitate pentru showroom-uri și service-uri auto, prin procese tehnologice avansate.

Livrare hale metalice

Livrare

Asigurăm livrarea rapidă și precisă a structurilor metalice pentru showroom și service auto, respectând strict termenele stabilite.

Montaj hale metalice

Montaj

Efectuăm montajul structurilor metalice pentru showroom-uri și service-uri auto cu precizie și profesionalism, garantând construcții sigure, solide și gata de utilizare în timp optim.

HALE METALICE RRE PENTRU SERVICE AUTO SAU SHOWROOM


În contextul pieței auto din România, care numără peste 11.000 de service-uri auto autorizate generând venituri de peste 1 miliard de Euro anual, conform studiului KeysFin, și înregistrează o creștere constantă de 1-3% pe an în numărul de noi service-uri auto, RRE se poziționează ca un partener de încredere pentru dezvoltarea infrastructurii necesare acestui sector. Compania RRE aduce soluții inovatoare și personalizate pentru construcția de hale metalice, oferind un mediu optimizat pentru service-uri auto și showroom-uri.

Structurile propuse de RRE sunt proiectate pentru a răspunde nevoilor complexe ale acestui sector, integrând spații specializate pentru o varietate de funcții, inclusiv recepție pentru clienți, spații de vânzare piese auto, birouri pentru angajați, spații de odihnă, ateliere pentru mecanică, tinichigerie, vopsitorie, stații pentru inspecția tehnică periodică, vulcanizare, depozitare anvelope și spălătorii auto. Această abordare permite o organizare eficientă a fluxului de lucru și asigură funcționarea optimă a echipamentelor specifice.

RRE înțelege importanța dotărilor tehnice avansate pentru un service auto, inclusiv necesitatea integrării unui număr variabil de elevatoare, stații pentru vulcanizare și echilibrare, echipamente pentru încărcarea freonului și diagnosticarea sistemelor de climatizare, precum și utilaje pentru testarea frânelor și ajustarea geometriei roților. Toate acestea sunt esențiale pentru asigurarea serviciilor de calitate într-un service auto modern.

Pe lângă funcționalitate, RRE acordă o atenție deosebită confortului angajaților și aspectului estetic al construcțiilor. Implementarea soluțiilor de izolare termică și fonică, precum și crearea de mezanine pentru spații suplimentare, contribuie la crearea unui mediu de lucru plăcut și eficient. Designul arhitectural al halelor RRE, adaptabil conform cerințelor de brand ale fiecărui client, este un factor cheie în promovarea imaginii companiei în relația cu clienții, furnizorii și partenerii.

Showroom auto Ruse Bulgaria acoperis curbat model RRE 1

Aveți nevoie de un Showroom auto?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice cu destinatia specifica adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

BENEFICII SHOWROOM-URI AUTO RRE


Beneficiile oferite de halele metalice RRE pentru service-uri auto includ:

 • Calitate excepțională a proiectării, materialelor și montajului, asigurată prin experiența și inovația RRE.
 • Timpi de execuție reduși, datorită sistemului eficient de profile prefabricate și experienței echipei RRE în implementarea rapidă a proiectelor.
 • Posibilitatea de personalizare extinsă, pentru a se adapta cerințelor specifice ale proiectului și spațiului disponibil.
 • Durabilitate și siguranță crescută în exploatare, cu rezistență îmbunătățită la factorii de mediu și utilizare intensă.
 • Eficiență în mentenanța și curățenia spațiilor, facilitată de materialele de înaltă calitate utilizate în construcție.
 • Design modern și funcțional, care îmbunătățește experiența clienților și eficiența angajaților.
 • Performanță superioară în termo și hidroizolație, contribuind la reducerea costurilor de exploatare.
 • Costuri de întreținere minime, datorită calității construcției și soluțiilor tehnice avansate aplicate

Prin angajamentul său pentru inovație, calitate și personalizare, RRE se afirmă ca lider în furnizarea de soluții de construcție pentru sectorul auto, contribuind la creșterea și dezvoltarea afacerilor din acest domeniu.

AVANTAJE


Deschidere Variabilă și Înălțimi Diverse: Halele noastre pot avea o deschidere utilă de până la 60 de metri și pot fi construite în diverse înălțimi, oferind flexibilitate maximă în funcție de nevoile și cerințele proiectului.

Acoperiș Tip Terasă: Folosim acoperișuri în două ape cu pantă la 10° sau 22°, oferind o soluție estetică și funcțională care optimizează drenajul apei și permite o eficientă încorporare a sistemelor de colectare a apei de ploaie.

Îmbinare Estetică a Zonelor de Showroom și Service: Integrăm armonios zonele de showroom și service/atelier auto pentru a crea un spațiu coeziv și plăcut estetic, care să ofere o experiență completă și integrată pentru clienți.

Soluții pentru Iluminatul Natural: Proiectăm halele noastre pentru a permite iluminatul natural, utilizând diverse soluții cum ar fi ferestre, luminozități și alte elemente arhitecturale pentru a maximiza lumina naturală în interiorul spațiului

Soluții pentru Iluminatul Natural: Proiectăm halele noastre pentru a permite iluminatul natural, utilizând diverse soluții cum ar fi ferestre, luminozități și alte elemente arhitecturale pentru a maximiza lumina naturală în interiorul spațiului

Climat Controlat prin Diverse Tipuri de Izolație: Utilizăm diferite tipuri de izolație pentru a asigura un climat controlat în interiorul halelor, optimizând temperatura și umiditatea în funcție de necesitățile specificului activității.

Integrare a Spațiilor pentru Birouri și Mezanine: Oferecim posibilitatea integrării spațiilor pentru birouri și mezanine, măriind la maximum spațiul disponibil și permitând o utilizare eficientă a întregului complex.

Respectarea Reglementărilor Aplicabile: Ne angajăm să respectăm în totalitate reglementările și normele aplicabile în construcția halelor, asigurându-ne că fiecare proiect este conform cu cerințele legale și de siguranță.

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala

Intrebări generale - FAQ


Am nevoie de autorizatie de construire pentru o hala service auto?

Da, este esențial să obțineți o autorizație de construcție pentru toate halele metalice, inclusiv pentru construcția unei hale service auto, în conformitate cu legislația și reglementările aplicabile.
Procesul de obținere a autorizației de construcție pentru o hală service auto este structurat astfel:
 • Proiectare Detaliată: După încheierea contractului de proiectare, veți primi de la RRE un set complet de documente de proiectare, care includ planuri detaliate de arhitectură, planuri structurale și planuri de fundație, elaborate conform standardelor și reglementărilor specifice din domeniu.
 • Depunere și Evaluare: Documentația completă va fi depusă la autoritatea locală competentă pentru evaluare și obținerea autorizației de construcție. Acest proces implică o examinare riguroasă a proiectului pentru a se asigura că acesta respectă toate cerințele legale și de siguranță.
 • Aprobare și Eliberare: După finalizarea evaluării, veți primi aprobarea de construcție, confirmând că proiectul respectă toate reglementările și poate fi implementat conform planului convenit. Acest document este esențial pentru a începe lucrările de construcție.
 • Realizare Fundației: După obținerea autorizației de construcție, lucrările vor începe cu construcția fundației halei service auto. Sub supravegherea unui specialist desemnat de RRE, se va asigura că fundația este realizată conform specificațiilor tehnice și normelor de construcție.

Ulterior, RRE va iniția procesul de montaj al halei service auto, folosind materialele de construcție fabricate în fabrica noastră, care respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Acest proces integrat, care include producția, livrarea și montajul, este conceput pentru a eficientiza construcția și pentru a asigura timpul minim de montaj pe șantier, fără pierderi de materiale sau timp.

Cu peste 25 de ani de experiență și multe milioane de metri pătrați construiți la nivel global, puteți avea încredere că RRE va construi hala dvs. de service auto într-un timp foarte scurt, respectând toate cerințele legislative și de calitate impuse.

Cum se calculeaza costul unei hale service auto?

Pentru a determina costul unei hale service auto, trebuie să luăm în considerare mai mulți factori esențiali. Ca firmă specializată în construcția de hale service auto, noi, la RRE, avem nevoie de o serie de detalii importante pentru a elabora o ofertă completă și angajantă.

Caracteristici și Integrări Specifice

Pentru a calcula costul, avem nevoie de informații precise cu privire la dimensiunile halei, incluzând lățimea, lungimea și înălțimea la streașină. Aceste aspecte sunt fundamentale pentru determinarea cantității de materiale necesare și a complexității lucrărilor

Locația Proiectului

Locul unde se va construi hala service auto este un factor crucial. În România, există diverse norme și reglementări privind proiectarea și construcția, inclusiv norme pentru încărcările de zăpadă, vânt și seism. Acest lucru influențează nu doar proiectarea, ci și costurile asociate cu respectarea acestor norme de siguranță.

Opțiuni și Dotări Adiționale

Trebuie să luăm în considerare și opțiunile suplimentare pe care le doriți pentru hala dvs. service auto. Aici includem numărul și dimensiunile ușilor de acces, copertinele laterale, luminatoarele, mezaninele integrate și nivelul de izolație termică.

Pe baza acestor informații și altor detalii specifice, putem pregăti o ofertă de preț detaliată și corectă în cel mai scurt timp posibil. La RRE, ne ocupăm de întregul proces, de la proiectare și producție până la livrare și montaj, asigurând că fiecare aspect al halei service auto este optimizat și executat la cele mai înalte standarde de calitate

Este important să înțelegem că nu există un preț standard pe metru pătrat pentru o hală service auto. La RRE, evaluăm fiecare proiect individual și calculăm prețul în funcție de cerințele specifice ale clientului și de caracteristicile proiectului.

Pentru o analiză detaliată și pentru a primi o ofertă personalizată, vă invităm să ne contactați și să completați o cerere de ofertă. Echipa noastră de specialiști vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua decizii înțelepte și pentru a începe construcția unei hale service auto moderne și eficiente.

In cat timp se construieste o hala service auto?

Unul dintre beneficiile evidente ale halelor metalice față de structurile clasice din zidărie este viteza lor de construcție. Alegând să colaborați cu RRE, beneficiați de peste 24 de ani de experiență pe piața din România, unde am construit multe mii metri pătrați de hale la nivel național si international.

Toate halele de service auto RRE sunt personalizate și proiectate în funcție de specificul fiecărui proiect. Deseori, se spune că viteza de construcție a unei hale de service auto pe structură metalică este rapidă, dar cât de mult durează construcția unui service auto?

Procesul de construcție al unei hale de service auto include următoarele etape:
 • Proiectare: Elaborarea proiectului detaliat pentru hala de service auto, inclusiv suprastructura și fundația, conform cerințelor și specificațiilor clientului.
 • Autorizare: Obținerea autorizațiilor necesare din partea autorităților locale pentru a demara lucrările de construcție.
 • Comandă de Materiale: Comanda fermă pentru materialele de construcție necesare, asigurându-ne că avem tot ce este necesar pentru implementarea proiectului.
 • Construcția Fundației: Realizarea fundației conform proiectului elaborat de RRE, sub supravegherea specialiștilor noștri.
 • Livrare și Montaj: Livrarea materialelor de construcție la beneficiar și montajul halei de service auto, inclusiv a structurii, închiderilor, pieselor de finisaj și echipamentelor speciale.
Variabilele care influențează durata de construcție a unei hale de service auto includ:
 • Dimensiunea: Structurile mai mari necesită mai mult timp pentru construcție.
 • Complexitatea: Proiectele personalizate sau mai complexe necesită un timp suplimentar de execuție.
 • Echipa și Experiența: O echipă bine pregătită și cu experiență poate accelera procesul de construcție.
 • Vremea: Factorii meteorologici pot influența durata lucrărilor de construcție.
Avantajele construcției unei hale de service auto pe structură metalică includ:
 • Reducerea riscurilor și a întârzierilor, datorită vitezei mai mari de construcție.
 • Posibilitatea de a avea un service auto funcțional într-un timp mai scurt, permițând începerea exploatării mai devreme.
 • Acces ușor și facil pentru echipele de montaj, datorită capacității de transport și manipulare eficiente a materialelor de construcție.

RRE vă asigură că producția și montajul se vor desfășura rapid și eficient. Suntem dedicați să vă oferim cea mai bună experiență și să livrăm construcții conforme cu cerințele și așteptările dumneavoastră. Pentru detalii și informații personalizate, nu ezitați să contactați departamentul nostru de vânzări. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă ghida și asista în fiecare etapă a proiectului dumneavoastră.