Acoperișuri Semirotunde Alubel

Acoperișurile semirotunde Alubel reprezintă o soluție inovatoare și estetică pentru protejarea clădirilor împotriva intemperiilor. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste acoperișuri oferă durabilitate și rezistență în fața condițiilor meteo extreme. Design-ul lor semirotund conferă un aspect elegant și modern, perfect integrându-se în diversele tipuri de arhitectură.

Acoperisuri semirotunde Alubel

Acoperișuri Semirotunde Alubel - Designul Întâlnește Performanța

În continuarea tradiției de inovație și excelență, ne extindem portofoliul de soluții pentru construcții prin introducerea Acoperișurilor Semirotunde Alubel în România. Această nouă gamă reprezintă un pas înainte în domeniul arhitectural, oferind o combinație unică de estetică avangardistă și eficiență energetică, care redefinește standardele de design și funcționalitate în construcții. Acoperișurile Semirotunde Alubel sunt concepute să ofere nu doar un profil distinctiv clădirilor, dar și să asigure o izolație termică și acustică superioară, contribuind la creșterea confortului și la reducerea costurilor energetice pe termen lung.

Această inovație vine ca răspuns la nevoia tot mai mare de soluții de construcție care să îmbine armonios aspectul modern cu performanțele de top, fără a compromite durabilitatea. Prin utilizarea materialelor de înaltă calitate și a tehnologiilor avansate, Acoperișurile Semirotunde Alubel sunt proiectate pentru a rezista în fața condițiilor meteorologice extreme, garantând o longevitate remarcabilă și o întreținere minimă. Varietatea de texturi și culori disponibile permite o integrare perfectă în orice context arhitectural, de la construcții rezidențiale la proiecte comerciale sau industriale, oferind astfel flexibilitate maximă în design.

Alegeți Alubel pentru o combinație perfectă de funcționalitate, eficiență și estetică.

ACOPERIȘURI SEMIROTUNDE TERMOIZOLATE ALUCOP DACH


Acoperișurile semirotunde termoizolate Alucop Dach reprezintă o revoluție în domeniul construcțiilor, oferind o soluție modernă și eficientă pentru cei care caută performanță și estetică în același timp. Aceste acoperișuri inovatoare combină designul elegant și curbat cu tehnologia avansată de izolare, stabilind un nou standard în ceea ce privește eficiența energetică și confortul interior. Fabricate din materiale de înaltă calitate, acoperișurile Alucop Dach sunt concepute pentru a rezista la condiții meteorologice extreme, de la temperaturi scăzute până la expunerea îndelungată la soare, asigurând o durabilitate și o fiabilitate remarcabile pe termen lung

Elementul cheie al acoperișurilor semirotunde Alucop Dach este stratul lor de izolație termică superior, care minimizează pierderile de căldură în timpul iernii și menține răcoarea în interior pe timpul verii. Acest lucru nu doar că îmbunătățește confortul locuitorilor, dar contribuie și la reducerea semnificativă a costurilor cu energia. Designul curbat al acoperișului nu numai că adaugă un aspect vizual unic construcțiilor, dar și optimizează defluirea apei de ploaie și a zăpezii, prevenind acumulările și reducând necesitatea întreținerii frecvente.

Acoperișurile Alucop Dach sunt deosebit de versatile, potrivindu-se perfect atât pentru construcții rezidențiale, cât și pentru cele comerciale sau industriale, datorită gamei largi de finisaje și culori disponibile. Această flexibilitate în design permite arhitecților și constructorilor să își exprime viziunea creativă, oferind în același timp o soluție practică și eficientă din punct de vedere energetic.

ACOPERIȘURI SEMIROTUNDE TERMOIZOLATE ALUCOP DACH
ACOPERIȘURI SEMIROTUNDE TERMOIZOLATE ALUCOP DACH

Acoperișuri Semirotunde ALUCOP DACH - Date tehnice


 • Compoziție: Panou compozit curbat format din două foi metalice conectate printr-un strat izolator din polistiren.
 • Rază de îndoire disponibilă: Panourile ALUCOP DACH pot fi furnizate cu raze de îndoire de 3,3 sau 6 metri.
 • Grosimi disponibile ale panourilor: 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160 mm.
 • Utilizare sugerată: Acoperișuri pentru clădiri industriale și comerciale.

Caracteristici tehnice:

 • Reducerea zgomotului exterior pentru un confort sporit în interior.
 • Diminuarea efectului de condens, asigurând un mediu interior mai uscat și sănătos.
 • Capacitate mare de încărcare, adecvată pentru diverse condiții climatice și de utilizare.
 • Rezistență îmbunătățită la pagubele cauzate de grindină, protejând integritatea structurii.
 • Izolație realizată din polistiren EPS 120 sau EPS BK1000 cu grafit, oferind o izolație termică superioară.
 • Suport extern:

Aluminiu brut, pentru un aspect natural și durabilitate.

Aluminiu vopsit, disponibil în diverse culori pentru a se potrivi cu designul clădirii.

Oțel galvanizat vopsit, oferind rezistență și estetică.

Aluzinc, combinând durabilitatea zincului cu rezistența aluminiului.

Cupru, pentru o estetică deosebită și rezistență la coroziune.

 • Suport intern: Oțel galvanizat vopsit și embosat, asigurând o suprafață durabilă și estetic plăcută pentru interiorul clădirii.

Transformăm Viziunea în Realitate - Excelență în Acoperișuri și Fațade Alubel - la un eMail distanta

În parteneriat cu Alubel, lider în tehnologia acoperișurilor și fațadelor, RRE își propune să redefinească standardele în domeniul construcțiilor din România. Cu o expertiză profundă și o dedicare neclintită pentru calitate, RRE aduce pe piața locală soluții inovatoare pentru acoperișuri, panouri sandwich și fațade ventilate. Această colaborare este concepută pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale arhitecților și constructorilor, garantând proiecte durabile, eficiente energetic și estetic plăcute, transformând fiecare viziune într-o realizare impresionantă

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania