Panouri Sandwich Alubel

Panourile Sandwich Alubel oferă o soluție eficientă și durabilă pentru izolația termică și acustică a clădirilor. Aceste panouri sunt compuse din două straturi de material rezistent, între care se află un miez izolator de înaltă calitate. Versatilitatea și ușurința de instalare fac din panourile Sandwich Alubel alegerea ideală pentru proiecte diverse, de la construcții industriale la cele rezidențiale, asigurând performanță energetică superioară și un aspect estetic plăcut.

Panouri Sandwich Alubel

Panouri Sandwich Alubel: Eficiență și Estetică pentru Acoperișuri și Pereți

Am adus în România Panourile Sandwich Alubel, marcând un avans semnificativ în evoluția construcțiilor moderne. Proiectate pentru a îmbina estetica cu funcționalitatea, aceste panouri asigură o izolație termică și acustică excepțională, sporind eficiența energetică a clădirilor. Varietatea de finisaje permite adaptarea ușoară la orice stil arhitectural, făcând din Panourile Sandwich Alubel soluția perfectă pentru o gamă largă de proiecte, de la cele rezidențiale la industriale. Ușurința de montaj și întreținerea redusă le recomandă ca o opțiune inteligentă pentru constructori și arhitecți.

Ne concentrăm pe colaborarea strânsă cu clienții pentru a personaliza fiecare proiect, oferind suport tehnic complet de la design la instalare. Echipa noastră de experți garantează că fiecare implementare a Panourilor Sandwich Alubel întâlnește cele mai înalte standarde de calitate și performanță, contribuind astfel la crearea unor spații durabile și estetic plăcute, care redefinește peisajul construcțiilor contemporane.

Alegeți Alubel pentru o combinație perfectă de funcționalitate, eficiență și estetică.

PANOURI SANDWICH ACOPERIȘ ALUBEL


Panourile Sandwich Acoperiș Alubel reprezintă soluția ideală pentru orice proiect de construcție care necesită eficiență energetică, durabilitate și estetică superioară. Concepute pentru a satisface cele mai înalte standarde în materie de izolație termică și acustică, aceste panouri combină două straturi exterioare rezistente cu un miez izolator din poliuretan sau poliizocianurat, oferind astfel o protecție excelentă împotriva pierderilor de căldură și a zgomotului exterior.

Versatilitatea panourilor Sandwich Acoperiș Alubel permite adaptarea acestora la o varietate largă de aplicații, de la clădiri industriale și comerciale până la construcții rezidențiale, oferind în același timp o instalare rapidă și eficientă. Datorită gamei variate de grosimi și finisaje, aceste panouri se pot integra perfect în orice design arhitectural, contribuind la estetica generală a clădirii.

Implementarea Panourilor Sandwich Acoperiș Alubel în proiectul dumneavoastră nu doar că va îmbunătăți performanța energetică a clădirii, dar va asigura și o durabilitate crescută, protejând acoperișul împotriva condițiilor meteorologice extreme și a coroziunii. Alegerea Panourilor Sandwich Acoperiș Alubel înseamnă investiția într-o soluție sustenabilă, care contribuie la reducerea amprentei de carbon și la crearea unui mediu de viață sau de lucru confortabil și sigur.

Panouri Sandwich Acoperis Alubel 1
Panou Sandwich Acoperiș ALUBEL Tek 28 Piano

Panou Sandwich Acoperiș ALUBEL Tek 28 Piano


 • Evoluție și Inovație: Reprezintă evoluția naturală a familiei 28, combinând experiența îndelungată în producția de panouri sandwich cu cea în foile cutate, pentru a crea un nou tip de panouri sandwich cu dublă piele, inovatoare pe piață.
 • Grosimi Disponibile: De la 20 mm până la 100 mm, oferind flexibilitate în proiectare.
 • Caracteristici Tehnice: Calcabil, izolat, structural, cu izolație din poliuretan expandat tip ‘PUR’ sau ‘PIR’ la cerere, suprapunere laterală și canal de drenaj, adaptându-se la diverse cerințe de construcție.

Panoul Sandwich Acoperiș ALUTECH DACH


 • Compoziție Avansată: Un panou compozit pentru acoperișuri format din două straturi metalice conectate printr-un strat izolator din poliuretan, potrivit pentru orice structură de susținere, în special pe structuri metalice.
 • Grosimi Disponibile: O gamă largă de la 30 mm la 120 mm, adaptabilă la dimensiuni mari de susținere.
 • Caracteristici Tehnice: Calcabil, izolat, structural, cu posibilitatea de suprapunere laterală și izolație din poliuretan expandat tip ‘PUR’ sau ‘PIR’ la cerere, îmbunătățind performanța încărcăturii și oferind soluții pentru acoperișuri extinse.
Panoul Sandwich Acoperiș ALUTECH DACH

Aveți nevoie de Panouri Sandwich Alubel?

La noi găsiți soluția ideală pentru proiectele dumneavoastră de construcție: oferim Panouri Sandwich Acoperiș Alubel, concepute pentru a asigura eficiență energetică, durabilitate și un aspect estetic deosebit.

PANOURI SANDWICH PERETE ALUBEL


Panourile Sandwich Perete Alubel reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru clădirile industriale și nu numai, fiind concepute pentru a oferi izolație termică superioară și pentru a reduce consumul de energie. Aceste panouri termoizolante sunt realizate printr-un proces tehnologic continuu, care implică injectarea de spumă poliuretanică rigidă expandată între două plăci din tablă, fie ea din oțel zincat, aluminiu prevopsit sau cupru. Procesul de vopsire prin Coil-Coating garantează uniformitatea peliculei de vopsea și aderența perfectă a acesteia la stratul suport.

Importanța utilizării panourilor Sandwich Perete în construcții constă în capacitatea lor de a conserva căldura și de a oferi o izolație eficientă, contribuind astfel la un mediu interior confortabil și la reducerea costurilor asociate încălzirii și răcirii. Datorită sistemului de imbinare profilat, panourile se îmbină longitudinal într-un mod eficient, asigurând o izolație continuă și eliminând punțile termice. Fixarea panourilor pe structura clădirii se realizează cu ușurință, fie că este vorba de un schelet din profile metalice sau din lemn, sau pe insertii metalice în beton.

Panourile Sandwich Perete Alubel oferă, de asemenea, flexibilitate în designul arhitectural, fiind potrivite atât pentru montajul orizontal, cât și pentru cel vertical. Această versatilitate le face ideale pentru o gamă largă de aplicații, de la clădiri industriale și comerciale, până la depozite și alte tipuri de construcții care necesită izolație termică și acustică eficientă. Pe lângă beneficiile practice, panourile Sandwich Perete contribuie și la estetica clădirii, fiind disponibile într-o varietate de culori și finisaje care se pot integra armonios în orice concept arhitectural.

PANOURI SANDWICH PERETE ALUBEL
Panouri Sandwich Perete ALUTECH WALL

Panouri Sandwich Perete ALUTECH WALL


 • Compoziție Avansată: Două straturi metalice conectate de un miez izolator din poliuretan, oferind izolație termică excepțională și rezistență la sarcini.
 • Grosimi Disponibile: O gamă variată de la 30 mm la 120 mm, pentru adaptabilitate maximă la diferite cerințe ale proiectului.

Caracteristici Tehnice Principale:

 • Izolat termic pentru eficiență energetică superioară.
 • Montare cu fixare externă, simplificând instalarea.
 • Corugarea profilurilor permite performanțe ridicate la încărcături.
 • Oferă estetică unitară cu gama Alutech, asigurând coerență vizuală.
 • Utilizare Recomandată: Ideal pentru pereții industriali, îmbinând utilitatea cu estetica modernă.

Panouri Sandwich Perete ALUTECH WAND


 • Design Inovator: Panou termoizolant cu fixare ascunsă, perfect pentru clădiri industriale, oferind un aspect estetic curat și modern.
 • Grosimi Disponibile: Selecție de la 40 mm la 100 mm, permițând personalizarea izolației în funcție de necesitățile specifice.

Caracteristici Tehnice Cheie:

 • Fixare ascunsă care îmbunătățește aspectul estetic al fațadei.
 • Izolație termică superioară cu poliuretan expandat tip 'PUR' sau 'PIR' la cerere.
 • Compatibil cu structuri portante din profil metalic, asigurând flexibilitate în proiectare.
 • Aplicabilitate: Soluția ideală pentru realizarea de fațade ventilate la clădiri cu structură metalică, combinând performanța cu estetica.
Panouri Sandwich Perete ALUTECH WAND

Transformăm Viziunea în Realitate - Excelență în Acoperișuri și Fațade Alubel - la un eMail distanta

În parteneriat cu Alubel, lider în tehnologia acoperișurilor și fațadelor, RRE își propune să redefinească standardele în domeniul construcțiilor din România. Cu o expertiză profundă și o dedicare neclintită pentru calitate, RRE aduce pe piața locală soluții inovatoare pentru acoperișuri, panouri sandwich și fațade ventilate. Această colaborare este concepută pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale arhitecților și constructorilor, garantând proiecte durabile, eficiente energetic și estetic plăcute, transformând fiecare viziune într-o realizare impresionantă

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania