Construim Hale Depozite alimentare

Ne dedicăm construirii de hale pentru depozite alimentare care să răspundă nevoilor esențiale ale industriei, asigurând un mediu sigur și controlat pentru stocarea produselor alimentare. Fiecare proiect este conceput cu o atenție deosebită pentru detalii, utilizând materiale de înaltă calitate și tehnologii inovatoare, pentru a garanta prospetimea și integritatea alimentelor depozitate. Cu o echipă de experți în construcții, RRE se angajează să livreze soluții durabile, eficiente și adaptate cerințelor specifice ale clienților noștri.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Specializați în proiectarea halelor, oferim soluții personalizate, eficiente și durabile, asigurând spații optimizate pentru depozitarea și conservarea produselor alimentare.

Constructie hale metalice

Productie

Focalizăm pe producția de hale de înaltă calitate, utilizând materiale rezistente și tehnologii avansate, pentru a asigura durabilitatea și eficiența spațiilor de depozitare.

Livrare hale metalice

Livrare

Asigurăm livrarea promptă și precisă a halelor, respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri.

Montaj hale metalice

Montaj

Echipa noastră de specialiști execută montajul halelor cu profesionalism și atenție la detalii, garantând o instalare rapidă și sigură, optimizată pentru performanță și durabilitate.

RRE - CONSTRUIM HALE AGRICOLE ȘI DEPOZITE ALIMENTARE INOVATOARE


În contextul actual, în care eficiența și sustenabilitatea devin imperative în toate domeniile de activitate, construcția de hale agricole și depozite alimentare reprezintă o provocare, dar și o oportunitate de a integra noile tehnologii și materiale pentru a crea soluții durabile și eficiente. Specializați în proiectarea și construcția de hale cu structură metalică din profile zincate ușoare, placate cu panouri sandwich, aducem pe piață soluții inovatoare, care nu doar răspund nevoilor imediate ale clienților noștri, dar și contribuie la protecția mediului înconjurător.

Ca producători de profile zincate ușoare, avem control complet asupra calității și durabilității materialelor folosite în construcții. Aceste profile sunt recunoscute pentru rezistența lor remarcabilă la coroziune, ușurința de instalare și capacitatea de a suporta greutăți semnificative, fără a compromite structura halei. Acoperișurile pot fi adaptate în funcție de cerințele specifice ale fiecărui proiect, oferind opțiunea între un acoperiș tradițional în două ape sau unul semirotund, ambele variante având avantajele lor în ceea ce privește estetica și funcționalitatea.

Un aspect inovator pe care îl propunem este integrarea panourilor fotovoltaice în structura halelor. Această opțiune nu doar că sprijină eforturile de a reduce amprenta de carbon a activităților desfășurate în cadrul halelor, dar și optimizează costurile de operare prin generarea de energie electrică regenerabilă. Panourile fotovoltaice pot fi instalate atât pe acoperișurile în două ape, cât și pe cele semirotunde, transformând fiecare hală într-o unitate energetică autonomă și eficientă.

Placarea cu panouri sandwich contribuie semnificativ la izolația termică și fonică a halelor. Aceste panouri, compuse din două straturi de material rezistent la intemperii și un miez izolator, asigură un climat interior controlat, esențial pentru depozitarea alimentelor în condiții optime. Fie că este vorba despre conservarea legumelor și fructelor la temperaturi adecvate sau asigurarea unui mediu uscat pentru cereale, panourile sandwich oferă soluția ideală pentru menținerea calității produselor agricole și alimentare.

Construim hale agricole și depozite alimentare cu un accent puternic pe personalizare și adaptabilitate. Înțelegem că fiecare proiect vine cu propriile sale cerințe și provocări, de aceea oferim consultanță și sprijin clienților noștri în fiecare etapă a procesului de construcție, de la proiectare până la montaj. Echipa noastră de profesioniști este dedicată asigurării că fiecare hală este nu doar funcțională și eficientă, dar și estetic plăcută, integrându-se armonios în peisajul în care este amplasată.

Hale Depozite alimentare

Aveți nevoie de un Depozit Alimentar Agricol?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice cu destinatia depozite alimentare adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

AVANTAJELE STRUCTURILOR METALICE PENTRU DEPOZITE ALIMENTARE


Alegerea structurilor metalice pentru construirea unui depozit alimentar reprezintă o soluție modernă și eficientă, care vine cu o serie de beneficii semnificative pentru întreprinderile din sectorul alimentar. Materialele folosite, cum ar fi profilele zincate ușoare și placarea cu panouri sandwich, oferă avantaje pe termen lung, atât din punct de vedere al durabilității, cât și al eficienței energetice și al sustenabilității.

Durabilitate și Rezistență

Structurile metalice din profile zincate ușoare sunt extrem de durabile și rezistente la factorii de mediu, inclusiv umiditate, coroziune și variații mari de temperatură. Această rezistență le face ideale pentru construcția de depozite alimentare, unde menținerea unui mediu controlat este esențială pentru păstrarea calității produselor. În plus, structurile metalice necesită întreținere minimă, ceea ce reduce costurile pe termen lung.

Eficiență Energetică și Izolație Superioară

Placarea cu panouri sandwich contribuie la o izolație termică și fonică superioară a depozitelor. Aceste panouri, alcătuite din două foi de metal și un miez izolant, ajută la menținerea unei temperaturi constante în interiorul depozitului, esențială pentru conservarea alimentelor. Eficiența energetică rezultată dintr-o izolație de calitate înseamnă costuri reduse cu încălzirea sau răcirea și un pas important către sustenabilitate.

Flexibilitate și Adaptabilitate

Un alt avantaj major al utilizării structurilor metalice pentru depozite alimentare este flexibilitatea lor. Profilele zincate permit realizarea unor construcții cu diferite forme și dimensiuni, adaptabile nevoilor specifice ale fiecărui proiect. Fie că este nevoie de spații mari, deschise, sau de compartimentări speciale pentru diferite tipuri de alimente, structurile metalice oferă soluții eficiente și personalizabile.

Rapiditate în Construcție

Timpul de construcție este semnificativ redus când se utilizează structuri metalice cu profile zincate ușoare. Componentele prefabricate permit o asamblare rapidă și eficientă pe șantier, ceea ce înseamnă că depozitul poate fi operațional într-un timp mult mai scurt comparativ cu metodele tradiționale de construcție. Această rapiditate în construcție reduce costurile de mână de lucru și permite întreprinderilor să își înceapă operațiunile mai repede

AVANTAJE


Deschideri utile de până la 60 m și diverse înălțimi

Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°

Diverse soluții pentru iluminarea naturală a interiorului

Posibilitate de integrare facilă a sistemelor inteligente de ventilație

Climat și temperatură controlată mulțumită diverselor tipuri de izolație și integrarea sistemelor active de răcire

Posibilitate integrare structuri de panouri fotovoltaice

Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala