Sisteme Acoperisuri Alubel

Sistemele de acoperișuri Alubel reprezintă soluția optimă pentru orice proiect arhitectural, combinând eficiența energetică cu estetica modernă. Aceste sisteme inovatoare oferă durabilitate îndelungată, rezistență la intemperii și o varietate de finisaje, adaptându-se perfect nevoilor specifice ale fiecărui proiect. Alegând Alubel, optați pentru calitate, performanță și un design impresionant, garantând astfel valoare adăugată construcției dumneavoastră

Sisteme Acoperisuri Alubel

Transformați Acoperișul într-o Capodoperă cu Sistemele Alubel

Sistemele de acoperișuri Alubel sunt concepute pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui proiect, oferind o gamă largă de foi de tablă cutată, cu geometrii variate și caracteristici tehnice distincte.

Ca sistem integrat complet pentru acoperișuri civile și industriale, Alubel excellează în oferirea de soluții durabile și estetice.

De la acoperișurile cu învelitoare în sisteme de tip șipcă verticală, care asigură o protecție totală chiar și în condiții meteorologice excepționale, până la panourile sandwich izolate cu spumă poliuretanică PIR/PUR pentru acoperișuri și pereți, Alubel redefinește standardul acoperișurilor.

Gama COPPO & SOTTOCOPPO oferă soluții estetice și funcționale pentru construcțiile civile și restaurările cu restricții peisagistice, iar panourile curbe EPS adaugă o nouă dimensiune de flexibilitate și izolare.

Alegeți Alubel pentru o combinație perfectă de funcționalitate, eficiență și estetică.

FOI DE TABLĂ CUTATĂ ALUBEL


Alubel se poziționează ca lider incontestabil în domeniul acoperișurilor și fațadelor, prin oferirea unei game complete de foi de tablă cutată, proiectate meticulos pentru a asigura o îmbinare armonioasă între estetică și funcționalitate. Această abordare inovatoare transformă orice construcție, fie ea civilă sau industrială, într-o opera de artă arhitecturală, garantând în același timp durabilitate și versatilitate.

Profilurile Alubel, precum Alubel 28, Tek 28 și Alubel 21, sunt proiectate pentru a satisface cerințe exigente, fiind apreciate pentru rezistența remarcabilă la factori externi. Acestea sunt soluții ideale atât pentru acoperișuri, cât și pentru placări, adaptându-se perfect la diversitatea proiectelor arhitecturale. Fiecare profil este conceput să răspundă nevoilor specifice ale clienților, asigurând o integrare fără cusur în designul clădirilor.

Alubel 40 și Alubel 44 extind și mai mult portofoliul Alubel, adresându-se în special proiectelor de renovare și acoperișurilor de mari dimensiuni. Aceste soluții sunt proiectate pentru a oferi o flexibilitate maximă în implementare, asigurând o adaptare perfectă la structura existentă, în timp ce îmbunătățesc aspectul estetic și performanța energetică a clădirii.

În domeniul construcțiilor industriale și al plafoanelor false, Alubel introduce Alubel Dach și Alubel 15, soluții inovatoare care demonstrează angajamentul companiei pentru inovație și calitate. Alubel Dach, cu cele 5 ondulații, oferă o soluție excelentă pentru acoperișurile industriale, asigurând o rezistență sporită și o eficiență energetică superioară.

Acoperisuri Alubel

Aveți nevoie de Sisteme de Acoperișuri Alubel?

Sistemele de acoperișuri Alubel sunt concepute pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui proiect, oferind o gamă largă de foi de tablă cutată, cu geometrii variate și caracteristici tehnice distincte

FOI DE TABLĂ CUTATĂ ALUGRAF

PENTRU ACOPERIȘURI PLANE SAU CU PANTĂ MINIMĂ

Foile de tablă cutată Alugraf reprezintă o soluție inovatoare pentru acoperișurile plane sau cu pantă minimă, concepute pentru a răspunde provocărilor aduse de condiții meteorologice extreme și necesitățile structurilor de mari dimensiuni. Sistemul Alugraf este compus din trei elemente esențiale: foaia de tablă, capacul și clema, oferind o soluție completă și integrată pentru acoperișuri. Unul dintre avantajele principale ale acestui sistem este efectul său dublu de drenare. Structura specifică a canalului de drenare asigură protecție totală, chiar și în cazul pantei minime sau în condiții meteorologice extraordinare.

Sistemul este ideal pentru acoperirea suprafețelor extinse, cum ar fi acoperișurile plate ale clădirilor mari, unde gestionarea eficientă a apei și protecția împotriva infiltrărilor sunt esențiale. Alugraf permite și curburarea conform razelor de îndoire necesare, fiind adaptabil direct la locația proiectului după producția foii drepte. Această flexibilitate în design facilitează soluții personalizate pentru fiecare proiect, permițând curburarea capacului urmând un anumit radius specific.

Fabricate din aliaj de aluminiu brut 5754, aliaj de aluminiu vopsit 5754, oțel vopsit, cupru sau cor-ten, foile de tablă cutată Alugraf oferă o gamă variată de materiale pentru a se potrivi cu estetica și cerințele tehnice ale proiectului. În plus, sistemul poate fi completat cu aplicarea de materiale anti-condens și anti-zgomot, îmbunătățind confortul și funcționalitatea acoperișului.

Alugraf nu reprezintă doar o foaie de acoperiș, ci un sistem complet de acoperișuri, venind cu o gamă largă de accesorii pentru a rezolva orice problemă tehnică specifică acoperișurilor. Această abordare integrată asigură o soluție eficientă și durabilă pentru acoperișuri, combinând performanța tehnică superioră cu flexibilitatea în design și aplicare. Prin urmare, Alugraf se distinge ca o opțiune de încredere pentru arhitecții și constructorii care caută soluții adaptabile și eficiente pentru proiectele lor.

FOI DE TABLA CUTATA ALUGRAF

FOI DE TABLĂ CUTATĂ COPPO & SOTTOCOPPO

SISTEME ACOPERIȘURI TERMOIZOLATE PENTRU RESTAURĂRI

Foile de tablă cutată Coppo & Sottocoppo reprezintă o soluție inovatoare și estetică pentru restaurarea acoperișurilor, combinând aspectul tradițional al țiglei cu avantajele tehnologice ale materialelor moderne. Aceste foi sunt concepute special pentru a se integra armonios în contexte cu restricții peisagistice sau în zone protejate, oferind în același timp performanțe superioare în termeni de durabilitate și izolare.

Structura lor unică permite o instalare rapidă și eficientă, reducând timpul și costurile asociate cu lucrările de restaurare. Prin combinarea esteticii clasice cu inovația materialului termoizolant, aceste foi de tablă cutată oferă o soluție completă pentru orice proiect de restaurare a acoperișurilor, asigurând protecție împotriva intemperiilor și izolare termică superioară.

Această abordare modernă în conservarea aspectului tradițional al clădirilor face din foi de tablă cutată Coppo & Sottocoppo alegerea ideală pentru cei care doresc să îmbine patrimoniul arhitectural cu tehnologia secolului XXI.

FOI DE TABLĂ CUTATĂ COPPO & SOTTOCOPPO

Transformăm Viziunea în Realitate - Excelență în Acoperișuri și Fațade Alubel - la un eMail distanta

În parteneriat cu Alubel, lider în tehnologia acoperișurilor și fațadelor, RRE își propune să redefinească standardele în domeniul construcțiilor din România. Cu o expertiză profundă și o dedicare neclintită pentru calitate, RRE aduce pe piața locală soluții inovatoare pentru acoperișuri, panouri sandwich și fațade ventilate. Această colaborare este concepută pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale arhitecților și constructorilor, garantând proiecte durabile, eficiente energetic și estetic plăcute, transformând fiecare viziune într-o realizare impresionantă

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania