Construcții Grajduri Vaci

Specializați în construcția de grajduri pentru vaci, oferim soluții personalizate, durabile și eficiente. Folosim materiale de înaltă calitate, integrăm tehnologii avansate pentru confortul și sănătatea animalelor, asigurând structuri optimizate pentru productivitate maximă și costuri de întreținere reduse. Construim pentru viitorul fermei tale.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Echipa noastră de proiectare lucrează îndeaproape cu clienții pentru a dezvolta soluții personalizate, integrate și eficiente.

Constructie hale metalice

Productie

Fabricăm profilele metalice zincate în propriile noastre facilități, folosind tehnici avansate și materiale de cea mai înaltă calitate.

Livrare hale metalice

Livrare

Beneficiind de o logistică eficientă și parteneriate solide cu furnizorii de transport, ne asigurăm că materialele ajung la destinație în timp util

Montaj hale metalice

Montaj

Echipa noastră de montaj este formată din profesioniști experimentați și specializați în construcția gradjurilor pentru vaci

HALA METALICĂ RRE - SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU O FERMĂ DE VACI


Construirea unei ferme de vaci de succes, indiferent dacă este destinată producției de lapte sau de carne, reprezintă un proces complex ce necesită atenție la detalii și soluții constructive eficiente. În acest sens, RRE a devenit un partener de încredere pentru fermierii ce își doresc să își dezvolte afacerea în mod sustenabil și eficient.

O fermă de vaci trebuie să fie concepută luând în considerare cele trei criterii fundamentale: Casă, Masă, Rasă. Acestea influențează nu doar confortul și sănătatea animalelor, ci și performanța și rentabilitatea întregii afaceri. RRE înțelege importanța acestor aspecte și oferă soluții adaptate nevoilor specifice ale fiecărei ferme.

Pentru început, construcția halei metalice trebuie să fie modulară și să permită extinderea ulterioară, având în vedere că nevoile unei ferme evoluează în timp. Cu o experiență de peste 25 de ani în proiectarea și construcția de ferme de vaci, RRE dezvoltă hale metalice durabile, realizate din profile metalice zincate de cea mai înaltă calitate, protejat împotriva coroziunii, chiar și în medii agresive.

Un aspect crucial este asigurarea unui mediu optim pentru animale, deoarece sănătatea acestora influențează direct producția și calitatea produselor. Prin integrarea sistemelor de ventilație și control al umidității, RRE contribuie la menținerea unui climat interior adecvat, eliminând astfel riscul de boli și creșterea eficienței alimentare.

De asemenea, gestionarea dejecțiilor animalelor este o preocupare majoră, deoarece acestea pot genera nu doar coroziune, ci și emisii de gaze periculoase. Cu soluții de ventilație și gestionare a deșeurilor integrate în designul halelor metalice, RRE contribuie la reducerea impactului asupra mediului și la creșterea eficienței în gestionarea resurselor.

Pe lângă confortul și sănătatea animalelor, eficiența economică este un alt aspect crucial pentru succesul unei ferme. RRE își propune să minimizeze costurile de construcție, oferind soluții rapide și durabile, cu deschideri utile generoase și posibilitatea de extindere în funcție de necesități.

Constructii Grajduri vaci

Aveți nevoie de un Grajd pentru Vaci?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

FERME DE VACI ECOLOGICE: EXTENSIBILE ȘI 100% PERSONALIZATE


În contextul creșterii preocupărilor legate de sustenabilitate și respectul față de mediul înconjurător, fermierii din întreaga lume își îndreaptă atenția către practici agricole ecologice și fermele de vaci sunt printre primele beneficiare ale acestor schimbări. Pornind de la principiul de bază al zootehniei ecologice, care promovează apropierea animalelor de mediul natural și aplicarea metodelor și tehnicilor care respectă nevoile fiziologice și igienice ale acestora, soluțiile personalizate pentru ferme de vaci ecologice reprezintă viitorul agriculturii durabile.

Cerințele stricte pentru obținerea laptelui certificat ecologic sunt stabilite în legislația europeană și națională, iar adaptarea acestora în practică necesită soluții integrate și personalizate. În România, reglementările din domeniu sunt stabilite prin ordonanțe de urgență și alte acte normative, iar fermierii sunt tot mai interesați de adoptarea acestor standarde ridicate.

RRE, lider în proiectarea, producția, livrarea și montarea materialelor constructive pentru ferme, oferă soluții complete și personalizate pentru creșterea vacilor de lapte sau de carne într-un mediu ecologic. Controlul complet al procesului de construcție, împreună cu trasabilitatea și calitatea materialelor, asigură fermierilor încrederea că vor obține exact ceea ce își doresc și ceea ce le trebuie.

Experiența vastă a RRE în colaborarea cu alți furnizori și specialiști permite integrarea perfectă a echipamentelor și spațiilor specifice necesare unei ferme moderne de vaci. De la grajdurile pentru vaci și spațiile de fătare, până la zonele pentru personal și depozitarea laptelui, fiecare detaliu este luat în considerare pentru a asigura eficiența și confortul animalelor, precum și ușurința în gestionarea activităților zilnice ale fermei.

Halele metalice oferite de RRE sunt nu doar spațioase și rezistente, dar și ușor de curățat, cu costuri reduse de mentenanță. Asigurând un climat optim pentru creșterea vacilor, aceste hale pot fi extinse lateral sau în lungime, adaptându-se nevoilor în schimbare ale fermei și ale pieței. Astfel, soluțiile personalizate pentru ferme de vaci ecologice reprezintă alegerea perfectă pentru fermierii ce doresc să investească într-un viitor sustenabil și prosper pentru agricultura lor.

Halele metalice oferite de RRE sunt nu doar spațioase și rezistente, dar și ușor de curățat, cu costuri reduse de mentenanță. Asigurând un climat optim pentru creșterea vacilor, aceste hale pot fi extinse lateral sau în lungime, adaptându-se nevoilor în schimbare ale fermei și ale pieței. Astfel, soluțiile personalizate pentru ferme de vaci ecologice reprezintă alegerea perfectă pentru fermierii ce doresc să investească într-un viitor sustenabil și prosper pentru agricultura lor.

AVANTAJE


Varietate de deschideri utile, oferind flexibilitate până la 60 de metri

Opțiuni multiple pentru înălțimea pereților laterali, adaptate nevoilor specifice ale fermei

Alegere între acoperiș orizontal sau cu pantă de 10° sau 22°, pentru maximizarea eficienței și esteticii

Proiectare specializată pentru integrarea sistemelor de ventilație energetic eficiente, asigurând un mediu optim pentru animale

Compatibilitate completă cu tehnologiile zootehnice de vârf, inclusiv sisteme de furajare avansate, igienizare și iluminare naturală

Opțiuni pentru pereți laterali închiși sau semi-deschiși, pentru a permite ventilarea optimă și controlul climatic

Facilități pentru reamplasare, adaptare și extindere ușoară, pentru a răspunde schimbărilor dinamicelor fermei și cerințelor de producție

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala