Constructie Casa Poarta

Proiectare si constructie Casa Poarta pe structura metalica din profile zincate usoare si panouri sandwich


Recent, am dus la bun sfârșit proiectul Casei Poarta, o structură modestă, dar esențială, destinată portarilor unei proprietăți rezidențiale. Proiectul a inclus proiectarea și construcția pe o structură metalică din profile zincate ușoare, completată cu panouri sandwich pentru pereți și acoperiș. Această abordare a fost aleasă pentru eficiența sa în termeni de timp de construcție și durabilitate, oferind o soluție economică și rapidă pentru nevoile clientului.

Fiecare etapă a proiectului a fost gestionată cu atenție, de la proiectare la executare, asigurându-ne că structura nu doar că îndeplinește cerințele funcționale ale unui spațiu pentru portari, dar este și rezistentă la condițiile meteorologice variabile. Panourile sandwich au fost selectate pentru proprietățile lor de izolație termică și acustică, contribuind la crearea unui mediu confortabil pentru ocupanți, indiferent de sezon.

Proiectul Casei Poarta demonstrează abilitatea noastră de a adapta soluții de construcție inovatoare pentru proiecte de orice dimensiune, punând accent pe eficiență, costuri optimizate și durabilitate. Mândria noastră în acest proiect nu derivă doar din realizarea tehnică, ci și din capacitatea de a îndeplini nevoile specifice ale clientului, oferind o soluție practică și estetic plăcută.

Constructie Casa Poarta 13
Vezi galeria de imagini