Construcții Hale Metalice Depozitare Vrac

Construim hale metalice specializate pentru depozitare vrac, asigurând soluții eficiente și durabile. Utilizând tehnologii avansate și materiale de înaltă calitate, oferim spații versatile și adaptabile pentru stocarea diverselor mărfuri în vrac, îndeplinind cerințele specifice ale fiecărui client.

Proiectare Hale metalice 1

Proiectare

Proiectare tehnică riguroasă pentru optimizarea spațiului și funcționalității halei de depozitare vrac, asigurând eficiență și adaptabilitate la nevoile clienților.

Constructie hale metalice

Productie

Fabricare precisă și eficientă a structurilor metalice zincate și a panourilor necesare pentru construcția halei de depozitare vrac

Livrare hale metalice

Livrare

Transport rapid și sigur al componentelor metalice și panourilor la locația specificată, asigurând respectarea termenelor de livrare convenite cu clientul.

Montaj hale metalice

Montaj

Asamblare rapidă și precisă a componentelor, urmată de montajul complet al halei de depozitare vrac la locația dorită, realizat de echipe specializate și experimentate.

HALE METALICE PRODUSE VRAC RRE


RRE oferă soluții complete pentru depozitarea diverselor materiale în vrac, de la nisip și pietriș până la cărămizi și deșeuri industriale sau organice. Halele metalice sunt construite pe structuri robuste din profile zincate ușoare, acoperite cu tabla cutată sau, la cerere, cu panouri termoizolante pentru eficiență termică și acustică.

Indiferent de necesitățile dvs. de depozitare în vrac, halele metalice RRE reprezintă soluția ideală. Acestea sunt concepute să ofere un mediu solid și rezistent la intemperii, asigurând protecția materialelor stocate împotriva factorilor externi.

Halele noastre metalice sunt rezultatul unei tehnologii de ultimă generație și a unei experiențe de peste 25 de ani în industria construcțiilor metalice. Fie că aveți nevoie de depozitare pentru materiale de construcție sau deșeuri industriale, halele noastre sunt proiectate să facă față cerințelor dvs. cu eficiență și fiabilitate.

Dacă operați cu o flotă extinsă de autobasculante sau alte vehicule de transport, puteți conta pe halele noastre metalice să ofere acces ușor și convenabil. Dimensiunile și dotările halei pot fi adaptate pentru a facilita intrarea și ieșirea vehiculelor, inclusiv prin utilizarea ușilor mari și a soclurilor de beton.

În concluzie, halele metalice RRE sunt soluția perfectă pentru depozitarea în vrac a diverselor materiale, oferind durabilitate, funcționalitate și adaptabilitate într-un mediu de lucru eficient și sigur.

hala frig rre

Aveți nevoie de un Depozit Vrac?

Proiectăm, producem și montăm hale metalice cu destinatia depozite vrac adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Soluțiile noastre integrează durabilitate, eficiență și design personalizat, asigurând funcționalitate și valoare adăugată

DEPOZITE VRAC MODULARE


Depozitele modulare în vrac, fabricate de RRE, reprezintă soluții flexibile și eficiente pentru stocarea diverselor materiale. Construite pe o structură din profile metalice zincate și acoperite cu tabla cutată sau panouri termoizolante, aceste depozite sunt adaptabile și pot fi configurate în funcție de cerințele specifice ale fiecărui client.

Unul dintre avantajele majore ale modularității este capacitatea de extindere și adaptare în timp. Prin adăugarea sau eliminarea modulelor, depozitele pot fi ajustate pentru a se potrivi cu schimbările nevoilor de depozitare ale companiei. Această flexibilitate oferă un grad ridicat de scalabilitate, permițând clienților să își optimizeze spațiul de depozitare în funcție de evoluția activității lor.

De asemenea, modularitatea facilitează și procesul de instalare și relocare a depozitelor, oferind o soluție portabilă și reconfigurabilă. Mai mult decât atât, depozitele modulare permit economii semnificative de timp și costuri în comparație cu construcțiile tradiționale, datorită procesului simplificat de proiectare, fabricare și asamblare a modulelor.

De asemenea, modularitatea facilitează și procesul de instalare și relocare a depozitelor, oferind o soluție portabilă și reconfigurabilă. Mai mult decât atât, depozitele modulare permit economii semnificative de timp și costuri în comparație cu construcțiile tradiționale, datorită procesului simplificat de proiectare, fabricare și asamblare a modulelor.

AVANTAJE


Deschidere utilă de până la 60 m și diverse înălțimi ale pereților de închidere

Acoperiș în două ape cu pantă la 10° sau 22°

Posibilitate de integrare a sistemelor de ventilație

Amplasare pe soclu din beton

Climat controlat mulțumită diferitelor tipuri de izolație

Posibilitate de integrare a mezaninelor, podurilor rulante, panourilor solare, ușilor de acces

Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Proiectăm, Producem, Montăm - Excelența în Hale Metalice la un eMail Distanță

Specializați în construcția de hale metalice, oferim un serviciu complet de proiectare, producere și montaj, adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Angajamentul nostru față de calitate și precizie stă la baza fiecărui proiect, asigurând soluții durabile și eficiente. Contactează-ne acum pentru a începe colaborarea și a transforma viziunea ta în realitate.

Adresa

Calea Floreasca Nr. 169, Bucuresti, Romania

TEHNOLOGIA


Fundatie hala metalica

Utilizăm fundații standard, similare cu cele aplicate în construcțiile tradiționale. Unirea structurii cu baza nu impune utilizarea carcaselor pentru buloane, ci se realizează direct pe șantier prin ancorare cu tije din inox sau adezivi speciali pentru ancorare, după necesități. Analiza geotehnică specifică fiecărui proiect stabilește caracteristicile și proporțiile fundației. Responsabilitatea elaborării planurilor tehnice ne revine, permitându-vă să executați fundația cu echipe locale, urmând indicațiile furnizate de noi.

Structura metalica hala

Concepută din profile zincate ușoare, structura este simplu de manipulat de către un grup de 3-4 persoane și se montează facil folosind conexpanduri, datorită designului articulat. Grinzile și fermele, de asemenea ușoare, pot fi instalate cu eficiență și precauție, eliminând adesea necesitatea unei macarale. Acest cadru constructiv se dovedește a fi extrem de cost-eficient și practic pentru hale de dimensiuni mici și medii, care presupun o înălțime liberă de maxim 6 metri și o deschidere de până la 15 metri.

Soluții de închidere pentru hale metalice

Flexibilitatea structurii permite finalizarea rapidă a închiderilor exterioare prin aplicarea de panouri sandwich. Pentru interioare, aceeași soluție poate minimiza aria necesară încălzirii și oferi protecție împotriva incendiilor, cum ar fi necesar în sălile de sport. Alternativ, în funcție de destinația specifică a halei, închiderile pot fi realizate folosind tabla profilată sau alte materiale adecvate cerințelor proiectului.

Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala
Structura metalica hala